115

Анонимен

преди 8 години

Защо полицията допуска тоя ужас

114

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен ами новите управници са децата на старите управници изедници доносници на кгб и дс рубладжии

113

Анонимен

преди 8 години

Пита се в простата задачка, защо още МВР не е закрито? Така и така нищо не прави, най0-много да подпомогнат престъпниците. По-добре да не даваме тези стотици милиони за МВР, а с тях да си платим за защитата на частни фирми.

112

Анонимен

преди 8 години

Ако един такъв го гръмнеш,ще влезеш в затвора,а ако той те убие ще бъде изтълкувано от съда "действал при неизбежна самоотбрана".Скапана държава.

111

Анонимен

преди 8 години

Въоръжавайте се,бе.Щом няма държава,вземете нещата в свои ръце.Защо се страхувате?Щом влезе в дома ви използвайте всичкия наличен инвентар за самоотбрана и който оцелее,оцелее.Друго спасение няма.

110

Анонимен

преди 8 години

пускайте - т о к - по огради и брави вечер ....

109

до 130

преди 8 години

Прав си така ще оставим без препитание крадците !От телефони измами са събрали само в Русе 290 хиляди

108

Весо

преди 8 години

Ако някои граби от народното богатство родната полиция ни пази ! Ха ха ха

107

Анонимен

преди 8 години

Смърт на пенсионерите в България!

106

Наблюдател

преди 8 години

В това село както и във всички останали трябва да бъдат изключително благодарни на дереджето си най-вече на т.н. "Народни избраници" и техните партии! Те полагат огромни усилия повече от 25 години да унищожат българските села по "демократичен" начин т.е. със закони! Трябва да се признае , същите пожънаха огромен успех на който и Асад може да завиди ! Tова което той постигна с война, нашите партии и техните представители в т.н. "Народно събрание" го постигнаха с "демократични" средства!!

105

Е - Н

преди 8 години

Ех, малко се стреля в тая държава...

104

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова краино време е да се събудиш.Тя и Бъчварова е като ""мечка".Спи зимен сън...и няма събуждане.А и нали каза вече....не могат да гарантират сигурността на всички граждани.Само на определени. Ние всички знаем кои.Горките хора! Искрено ги съжалявам. Обречени на страх и тормоз от държавата.

103

anonimen

преди 8 години

ami to4no tova 4e e 2016 godina a trqbva mai da si tarsqt voevoda katp Angel ili Petko da gi za6titava ot edin etnos koito vse se integrira i vse ne uspqva

102

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова краино време е да се събудиш .

101

ядосана

преди 8 години

А после човек как да има вяра в родната полиция и правосъдие, щом публично печално известното село Мечка продължава да присъства в новините по този начин? И после как да сме съгласни тези същите хора да вземат по 20 заплати накуп при пенсиониране, като една голяма част от тях не са ги заслужили???

100

Румбо

преди 8 години

Има лесно решение на въпроса,ама ще кажат,че не е демократично....Всички тея раз.бойници се знаят от полицията кои и какви са.Какво пречи да се мобилизират и изпратят да копаят окопи на турската граница,а и за стената ще помогнат!?Законът го позволява!Както сме в предвоенно положение,добре ще дойде!

99

Минчо от Михово

преди 8 години

Така е - правителството се напълни с Менди, Пенди и Йорданки, Теменужки и Лилянки...Какво искате повече?

98

Анонимен

преди 8 години

по-добре да имаш патлак и да не ти дотрябва, отколкото да ти потрябва и да нямаш-бегом по битаците за макаров по 200 лв се намбират - и всеки да се спасява както може..амин

97

Анонимен

преди 8 години

Ами моравите са ходили да берат ... докато не почнем да ги бесим по дърветата няма да се промени нищо. Друго си е като тръгне птладжана към селото и по пътя да види провесени няколко разложени патладжана - ей това е истинската интеграция.

96

Втора поправка

преди 8 години

Мисля, че отговорът на всички въпроси от типа "докога ще ги търпим" и "кога полицията ще си свърши работата" вече е даден. За полицията е ясно, че щом работата не си я е свършила досега, няма да я свърши никога. За търпение - ми ще търпите докато не ви убият накрая. Изходът е да се събере групичката, взимат се съответните инструменти, набелязват се методите за идентифицирането на извършителя, наказва се подобаващо и се оставя да виси на някоя улична лампа. Пък нека полицията после да работи.:)