9

Анонимен

преди 8 години

Турция и култура-смях!

8

от местопроизшеств.

преди 8 години

Нанесени са щети за сто и петдесет турски лири - счупени са машината за сюнет и уреда за рязане на бургии. Тоалетната е здрава /защото е просто една дупка в пода/, но ибрикът липсва.

7

Анонимен

преди 8 години

Така ще е, фесове, свиквайте. Няма да сте сигурни никъде по света. Да не се бяхте захващали с противници, които не са ви по силите ами да си бяхте стояли тихо, кротко и грухтейки страхливо в малоазийската си ***.

6

Анонимен

преди 8 години

Аа, имат те един писател - нобелист дори. И замалко да го линчуват за "обида на турчността", защото признал човекът за арменския геноцид и други зверства.Което още повече утвърждава тезата, че култура у читашко не вирее.

5

до Shark

преди 8 години

А какво ще кажеш за нобеловия лауреат Орхан Памук например и т.н. и т.н. ..............пий си по редовно хапчетата !!!!

4

Shark

преди 8 години

Каква турска култура?? Такава няма!! Да сте чули за световно известни турски поети, писатели, художници, композитори и т.н творци, че да ми говорите за турска култура?? Че и център направили. Ако под това се разбират чалгарските им сериали това е друг въпрос, но култура......моля ви се.

3

Nobody

преди 8 години

Я да видим сега как ще е туризма тази година... Май всички ще се изнесат към Гърция.

2

Анонимен

преди 8 години

"турска културна асоциация-ТОВА ВИЦ ЛИ Е"Не е виц. Вътре има паметник на ТИР с турска регистрация, както и мемориал на "Незнайния загинал тираджия".

1

Анонимен

преди 8 години

Поредната проява на мирния ислям. Днеска в Стокхолм, утре и в Брюксел.