185

Boss

преди 8 години

До ямболияИдеален е за опълченец и/или за четник! Идеален е да пази границата - онези от войските и полицията не знам какво правят! Идеален е - много повече от онзи *** Винетуту! Бил лош, бил такъв, бил мутра - ти много ли си убав - качи едно фото да те видим! Много си е готин даже Динко - когато властта липсва - идва ред на улицата, идва ред на граждански арести - от това ли се страхувате, национални предатели - от такива като Динко ли?!

184

Анонимен

преди 8 години

динко има клип във фейсбук как си рака мерцедеса с 260км/ч

183

Стефан

преди 8 години

До георги: такива като Динко с лопата да ги ринеш. И точно заради такива наперени тарикатчета и бабаити като него е зле държавата!

182

Anonymous

преди 8 години

Hещо ми се струва скалъпен разказа на този Динко, но във всеки случай добре пак, че не убил някого.

181

ksarax

преди 8 години

Не го знам къв е . Мутра не мутра, ама лафа с "алах-малах" кърти

180

Емо

преди 8 години

Освен АТВ ще му трябва и Тульский Токарева.

179

тя

преди 8 години

Браво , добре , че има и такива българи , а не като страхливите и мързеливите ,на които плащаме на вятъра!

178

хм

преди 8 години

До валериДа ти кажа има Хамър.

177

Класния

преди 8 години

Като ти гледам интелигентната физиономия се 4удя как не говориш и арабски,а.....just Eanglish!!

176

валери

преди 8 години

Динко......Голеееем си....сигорно освен АТВ имаш и ГОЛФ!!!!

175

777

преди 8 години

тоя е за Секретар на МВР веднага да се съберат 5000 гласа да го вкараме Депутат

174

FBI

преди 8 години

Динко от Ямбол е криминално проявен тип търсещ изява , вижте му профила в фейсбук има 3 различни профила

173

ямболия

преди 8 години

Динко е известен в града като Бозавия. Притежава автобусна морга и има бая пари, никой не знае от къде точно са му парите, едва ли са от моргата. Дружка е на лихварите-мутри от Кредилайн, цъкнете в Гугъл и четете за тях, явно им пере парите. Иначе си е добродушен, не е някаква зла мутра, по-скоро се прави на такъв, личи му че има неизживяно детство. Интересно е че притежава танк, бронетранспортьор и друга военна техника, от къде има пари за тях и от къде ги взима никой не знае...

172

ШибиРиби

преди 8 години

Тоя директно е за лудницата.

171

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЧудя се кое по-страшното от двете бежанците или мутрите като този.Хора, много зле става положението.Работя в един магазин в един от моловете и всеки ден се разправям с такива, като този от снимката.Няма такава нагли и безпардонии същества, които си мислят, че са над всичко и всички.Просто държавата затъва.--------Е да ама за *** тея са герои :)Каква работа има Динко да хваща мигранти ? Полицай ли е , граничар ли е какъв е ?С удоволствие на такъв *** бих му теглил куршума.

170

mitko

преди 8 години

Div qmbolski selqnin deto go biqt navsqkude xax palqk

169

Готина мацка

преди 8 години

Динко, надрусал си се с нещо некачествено. Попаднал си на изморени мъже,жени и деца и за това си имал късмет. И недей да лъжеш за английския език-ти дори български не можеш да говориш правилно, мамин селски......."УБАВЕЦ".

168

Сх

преди 8 години

Абе в Сирия е война. Не можем да си представим тези хора в какъв ужас живеят. Но не може така да се бяга през гората от държава в държава. Нарушаването по този начин на границите е престъпление. Нарушителите трябва да бъдат връщани! Има си процедури за бежанци и за изкане на обежище и те трябва да се спазват. Следващия път като ги хванеш - пращай ги обратно.

167

Сандо

преди 8 години

ахахаа, мутрите си намериха ново забавление - да ходят на лов за мигранти

166

Анонимен

преди 8 години

бозавия бил "герой", да се смееш ли, да плачеш ли - за незапознатите тоя и приятелчетата са от най-долния тип нагли селски мутрагени възможни дето просто търсят с кой да се бият. Рекетьорче и "колектор" е тоя 'убавец мамин селски, не се заблуждавайте и за секунда