102

Анонимен

преди 8 години

Гн Путин не спи.

101

Георги

преди 8 години

До 139,Нещо си в грешка относно "традиционния неправилен избор" . За пример вземи последните войни. Какъв избор имаха българските политици според теб? Да не пуснат Хитлер към Гърция? Сърбите нали опитаха. И разликата беше само , че малко ги поизклаха за да минат. Или избора когато руснаците влязоха в България обявявайки ни война и окупирайки независима НЕВОЮВАЩА държава? Къде видя избор? После развръзката на студената война. И там имахме голям избор....

100

Наблюдател

преди 8 години

Турция прехвърля вината за всички атентати на кюрдите, че да си намери оправдание за непрекъснатата си агресия с-у тях. Турция от край време води война с-у тях за да ненаправят държава .А на война, като на война.....ще трябва да носи и последиците от агресията си! За съжаление ние сме съюзник на държава агресор. Българските политици имат традиционната и удивителна способност да избират грешния отбор!

99

Анонимен

преди 8 години

догане догане.. учиш се от американците как се жертват пешки за фриц ама няма да излязат сметките на голямата ти турска чутура..

98

Artanis

преди 8 години

Xaxaxaxa smeshka turciq sa patnici,russia ako iskat mogat da gi zalechat ot kartata samo sus natiskaneto na edin buton vuv podvodnica klas taiphoon,da ne govorim che pri prqka ataka sichko shte prikluchi za 24 chasa.Shte mi e interesno putin da prati v siria novite su 47 berkut ili t-50pak fa da vidim togava erdogancho kak shte svali nqkoi ot tqh;)

97

Turkish Power

преди 8 години

PKK...TERORISTICHA BANDA NA KURDITE! ..DOKATO TURCIYA SUSHTESTVUVA...KURDITE NYAMAT I NYAMA DA IMAT TEHEN DOM/DURJAVA!

96

До 132

преди 8 години

И къде се раждат подобни "индивиди" като тебе? Къде си живял, какво си учил, какво си чел???? Имам чувството, че или не си чувал за едно такова "заведение", нарича се УЧИЛИЩЕ, там се учи история и много други неща! Или си някаква рядко и гнусно човешко недоразумение!

95

АНОНИМЕН

преди 8 години

след като убиваш кюрдите,и те ще убиват,този който се мисли за султан,до никъде няма да доведе турците,освен да страдът обикновените хора а не елита им който живеят в сарай.

94

Анонимен коч

преди 8 години

Е КАКВА ИЗЛИЗА ТЯ ТУРЦИЯ Е ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, ТУРЦИЯ Е ТЕРОРИСТЧНА ДЪРЖАВА, ТУРЦИЯ ЧЛЕН НА НАТО ЗНАЧИ НАТО ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ ТАКА КАТО ВЪРВИМ ПО СТЪЛБИЧКАТА НА ЕРАРХИЯТА - САЩ ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 И РЪКОВОДИ ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НАТО С ЧЛЕН ТЕРОРИСТИЧНАТА ДЪРЖАВА ТУРЦИЯ-ИД. ТО ПЪЗЕЛА СЕ НАРЕЖДА , ПЪЗЕЛА НА ТЕРОРА. ЗА ПАРИЖ САЩ ЦРУ ИСРАЕЛ МОСАД ЗНАЕЛИ НО НИЩО НЕ НАПРАВИЛИ ЩОТО Е ТЕХНО ДЕЛО С ИЗПЪЛНИТЕЛИ АРАБИ.

93

До 133

преди 8 години

Много малко, да не кажа никак не ме интересува какъв ще излезна в очите на необразовани и нискоинтелигентни индивиди.Отдавна съм спрял да се интересувам и от минусчетата и плюсчетата.

92

до 135

преди 8 години

как да са най големите терористи в Европа като те не са европейска държава.

91

Некъф луд

преди 8 години

Атентатите са постановка на ердоган за да оправдае по нататашното избиване на кюрди.

90

Анонимен

преди 8 години

Кюрдистан ще ви излезе солен.Признавате тази държава или все атентати ви чакат.Турция е най терористичната страна в Европа.

89

Анонимен

преди 8 години

Туркофилските коментари сепишат от етнически двуезичнитурци, не от българи. Така чене се заблуждавайте, че това са българи.

88

Георги

преди 8 години

До 132,Сега и ти ще излезеш турчин и национален предател :-)

87

Анонимен

преди 8 години

Априлското "въстание" започва с убийството на единственото заптие в региона след което "въстаниците" започват да колят мирните мюсулмани наред с жените и децата.Султана е достатъчно зает с други главоболия по империята и докато изпрати сили там Барутанлията събира хора и наказва убийците.Неприятно, но истина.Дори когато самите въстаници виждат, че идеятае опорочена и ,че целта не е да се избива мирно население искат да се върнат, но ръководителите им тайно изпращат хора да подпалят къщите им

86

Анонимен

преди 8 години

Преди малко за взривили и турски военен конвой близо доДиарбекир, така че Турция ще, не ще, ще влезе в Сирия. Цялото това безобразие там и безконтролно въоръжаване на кюрдски сепаратисти, не може да продължи. Самият Путин каза, че който носи оръжие, е терорист.

85

Анонимен

преди 8 години

Доган Хекиминът нал тъй хортуваще: "Пътят за Европата минава през Стамбул!" Позна, там е пътят - болезненият път на изцелението, на пречистването.

84

Георги

преди 8 години

До 119,Априлското въстание е ПОВОД, а не причина за войната. Причините за войната ги търси от другата страна на Черно море. Остави това, искам да те питам нещо. Според теб царска Русия е дошла тук да води война защото много я боли за братятя славяни?Това, че се опитвам да гледам фактите в очите ме прави турчин или национален предател? Някакви много странни критерии имате.Смятам Русия за Империя на злото. Това не ме прави туркофил или американофил, още по малко антибългарин.

83

Абу Али™

преди 8 години

Мисля, че тоз път Путин настъпа мотиката...