183

Навсякъде по света

преди 8 години

Когато нямат постоянна работа и постоянни доходи хората издивяват и почват да се трепят. Има и манипулации. Не бива да се допуска това. Изходът е да се озаптят озверелите за огромни печалби. И да се организират производства и добра икономика. Не само алъш-веришът и безсмислените електронни услуги са важни. Без реални производства няма живот.

182

без съмнение

преди 8 години

Още преди атентата турските власти обвиниха кюрдите за атентата в Анкара

181

Анонимен

преди 8 години

Хайде, днес в Анкара, утре в Истанбул, вдругиден в Измир!

180

gtf

преди 8 години

Почвам да си мисля, че турчулята сами си правят атентатите и после обвиняват кюрдите

179

Анонимен

преди 8 години

Една народна поговорка, появила се по време на турското робство: Да би мирно седело, не би чудо видело!

178

Shark

преди 8 години

Много пъти казвах,и няма да спра да го казвам - ТЕПРЪВА ТУРЦИЯ ЩЕ ИМА МНОГО ДА ПЛАЩА ЗА ГЕНОЦИДА НА ПРЕДЦИТЕ СИ НАД МИРНО ХРИСТИЯНСКО НАСЕЛЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ. ГОСПОД БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ, И КОЛКОТО ПО-КЪСНО, ТОЛКОВА ЛИХВИТЕ СА ПО-ГОЛЕМИ. СКОРО ТУРЦИЯ ЩЕ СЕ РАЗДЕЛИ С ЮЖНАТА СИ ЧАСТ, КОЯТО ЩЕ СТАНЕ КЮРДСКА ДЪРЖАВА!! Т.Е НЕ ЩЕ СТАНЕ, А ЩЕ БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА КЮРДСКАТА ДЪРЖАВА!!

177

здрасти

преди 8 години

цял живот кюрдите оправят туркини.. скоро ще го правят в собствена държава

176

mein kampf

преди 8 години

До 987.......як османлийски шамар може да удряте само по бардаците.....защото сте много по шамарите, за това ли виете като чакали от една седмица че нямало с кого да нападате Сирия, на никой не му се занимава с Тумур като вашата държава. Обонго хлъзна Ердоган, и сега му гледа сеира, няма се учудя, и ако не ви разиграят Обонгу и Путин на Сантасе. :)))) а ааа да забравих вие ще им дадете от Османлииските шамари:)))) хахахахах

175

здрасти

преди 8 години

голяма смях.. български ром се прави на турчин, че и бойни братя му били турските войници.. хахахахахаха.. не мога да спра да се смея.. хахахахахаха тюлен на помощи.. хахахахахаха

174

ongyla

преди 8 години

До 987Смешник, по добре се замисли от къде ще минава турско-кюрдската граница :)

173

mein kampf

преди 8 години

Ердоган, си търси причини, и създава поводи избивайки собствените си военни, хем да не го свалят от власт........както изби и арестува генералите, хем да покаже какви по-лоши терористи от него самият има.

172

до 305

преди 8 години

кюрдите са изкупили няколко кашона с грозното турско знаме.. просто тоалетната хартия им била свършила

171

Стоян

преди 8 години

Трябва да си завършен ***, да определиш като "терористи" народ с 10 хил. години история.

170

Анонимен

преди 8 години

На руснаците един от най новите им братски народи кюрдите, наред със сирийците, иранците и прочие терористи...вече не са братя с украинци, европейци, българи но са братски народи с терористите тези азиатци...варва.скоро племе вечно жадно за земя това е русия

169

Стоян

преди 8 години

Защо е забранено да се прави преброяване в Турция ?!Защото там няма турци, това е жестоката истина.Понятието ""турчин"" е измислено, както и понятието "евреин" .

168

Анонимен

преди 8 години

До 987 браво раши по добре ама още си личи че си ушатооо хибридче лошо ви учат другарите в школата Путин съвсем я е занемарил

167

Анонимен

преди 8 години

Ало след като анадолския фюрер им е наложил цензура на фе$овете какви са тия турски байраци във форума разкарайте ги да си ходят в Анадола докато все още е тяхна .

166

Анонимен

преди 8 години

Добре бе, ястребе, как през цялата си история Отоманската имеприя и Турция все бунтове потошават. Това народите, с които съжителстват турците все прости и неблагодарни хора. Хайде нас, българите, ни остави, казваш много сме загубени. Арменците и те ли загубени? Кюрдите, гърците, сърбите, арабите дето се бонтуваха против добруването си? Ей, прости народи, бе! Не искат хубавото!

165

987

преди 8 години

До 297Пак обобщително изказване за съжаление! Само в Анталия имаме над 30,000 булки-рускини! Ако гледаш на тези наши снахи с такова око ... Хюстън, тука имаме проблем!!!

164

987

преди 8 години

До 296Дали ще е много от моя страна да ви помоля да не слагаме всички кюрди под общ знаменател!? Все пак не сме българи да бъдем с толкова ограничено виждане!Серджантът от турската армия, който беше убит преди няколко дена в Диджле по време на операция срещу ПКК, беше кюрдско момче от Адана, лека му пръст! През втората половина на 90'те години ловяхме терористи из чукарите на Мардин, Диарбакър и Сиирт. Половината от бойните ми другари бяха кюрдски момчета от местното население!!!