62

ПУТИН АГА

преди 8 години

Много голяма грешка направи със сирия.обамата те изпързаля.жалко .нямаше нужда да се напъваш .русия и без това си е велика страна.защо тия комплекси.народа страда петрола падна.рублата падна.почему вова.пак те изиграха гадните американци...

61

Анонимен

преди 8 години

Мигрантите бягат от руските бомби.

60

Боби

преди 8 години

До Анонимен 90Изказването ти е вярно и невярно едновременно отново СтъкмистикаБВП е сбор от производство, внос износ и УСЛУГИдела на Услугите в БВП на САЩ е 80% с други думи 20% от Световния БВП създаден от САЩ е от Услуги.Какво става при Фосмажорни ситуации като зверска снежна буря или спиране на тока и 5-6 милиарда загуби и то само за щатските и федерални учреждения а за обикновените фирми никой не води статистика.

59

Анонимен

преди 8 години

"Путин каза, че харесва позицията на Унгария спрямо бежанците от Близкия изток в Европа"Виж ти! Какво съвпадение! И аз харесвам позицията на Унгария спрямо бежанците. Само не мога да схвана Бъваровица с кухата си бъчва защо се мъчи да ни направи гореща точка за складиране на ***... За справка : изказването и по повод поканата България да участва в срещата на Вишеградската четворка.

58

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 89"Към кого САЩ дължат трилиони?"Ами на Китай дължат.

57

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 89Към кого САЩ дължат трилиони? :)Американската икономика произвежда 23% от световния брутен вътрешен продукт, докато Русия е под 3%. Производството го прави господарят на света, а не тероризма.Богатият винаги е в печеливша позиция.

56

Анонимен

преди 8 години

Сащ обаче се захранват само от тероризма, иначе отдавна да са в помийната яма с трилионите си дългове.

55

путя-тероиста

преди 8 години

На това му се казва руско лицемерие.Ама как може всички путеноиди да са толкова противни? На путлеровите лъжи краката са къси. Бежанците(деца,жени,старци) бягат от руските бомби .Тези хора не са терористи , а жертви на руската лакомия.Никой до сега не отговори тези хора които оставят домовете си защо не търсят подкрепа от "руските освободили и братушки"?РУСИЯ ИМА НАВИКА ДА ОСВОБОЖДАВА ДЪРЖАВИ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД...СПРАВКА НАПРИМЕР КРИМ. ГЕНОЦИД НАД МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ЗА ДА СЕ ЗАСЕЛЯТ НА ТЕХНИТЕ ЛЕГЛА РУСКИТЕ КУКОВЦИ.

54

Румбо

преди 8 години

Всъщност миграцията ще престане,когато стандартът на живот се изравни навсякъде.Само че по- реално е да спадне на Запад,отколкото да се вдигне на Изток.Изобщо очертава се все по-труден живот навсякъде,но в Европа и САЩ шокът ще е най-голям.Другаде са по-привикнали.

53

Анонимен

преди 8 години

Путин категоричен: Няма ли Путин, няма и мигранти!

52

муспи

преди 8 години

В северна Африка потока тръгна след арабската пролет, в Афганистан, Пакистан и Иран няма тероризъм. Има в Сирия и Ирак а сега и турция. Ако читателите са толкова взискателни евреите вече ще ги наричат миротворци - че те финансират всичко където гърми по света. Ако това очевидно нещо Путин не го знае, досега да е свален като му кажат - от утре един месец Кремъл няма да работи поради основен ремонт и не му кажат новия временен адресха на офиса му!

51

Анонимен

преди 8 години

Putin i Rossia sa svetovnite terosristi.Te napadnaha Ukraina, te aneksiraha ukrainski teritorii,te podkrepiat diktatori!

50

Анонимен

преди 8 години

Путин категоричен: Няма ли тероризъм, няма и мигранти!--------Аз съм категоричен ,няма ли Путин няма и тероризъм !

49

Анонимен

преди 8 години

Има тероризъм, има Путин, няма тероризъм, няма Путин !

48

Анонимен

преди 8 години

Путин категоричен: Няма ли тероризъм, няма и мигранти!===Да, добре, хайде да видим.

47

боц

преди 8 години

Вива ПУТИН!Има ли по-велик държавник в последните години от ПУТИН?НЯМА!!! НЯМА!!!В целия свят казват - ДА ЖИВЕЕ ПУТИН!!!Само наш Митов и нашето президентче, и наш Бойко-Керилизец са на друго мнение.Жалко за България и истинските българи!!!

46

Анонимен

преди 8 години

"Путин категоричен: Няма ли тероризъм, няма и мигранти!"Факт. Когато една държава се управлява от стабилно правителство, значително се намалява потока от нелегални емигранти. В графа "терористи" влизат всички- от радикални организации до превратаджии.

45

Анонимен

преди 8 години

ПСЕВДО ДИКТАТОРА ПУТИН ЩЕ ЛИКВИДИРА РУСИЯ И ТЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ!!!РУСИЯ НЯМА НАРОД А Е ЕДНА СБИРЩИНА!!!!!!!КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПСЕВДО ПРОКЛЕТИЯ ДИКТАТОР ПУТИН Е НА ВЛАСТ В РУСИЯ ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАВА ТАМ НИЩО ДОБРО НЕ Е НАПРАВИЛ ПУТИН САМО УБИЙСТВА ЯДРЕНО ЗА ИРАН И ДАЛАВЕРИ СЪС РЕСУРСИТЕ НА РУСИЯ ЗА ДА СИ ПЪЛНИ СМЕТКИТЕ В ЧУЖБИНА!!!!РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ НЯМА НИТО ГРАМ ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО ТОВА Е НАЙ-ОПОЗОРЕНИЯ СБИРОТОК ОТ ХОРА НА СВЕТА!

44

Анонимен

преди 8 години

Съединените американски щати са най-големият терорист

43

Анонимен

преди 8 години

Грешно е да мислиш, че бедите идват от изток или запад. Те произхождат изцяло от собствения ти ум. Затова е глупаво да се предпазваш от външния свят и да оставиш вътрешния си ум безотговорен. Събуди се. Бъди свидетел на своите мисли.