30

няма значение кой

преди 8 години

Единственият представител на държавата беше кметът... Абе, хора, той не представлява държавата. А къде е все пак тази държава??? Смятат се за по-велики ли? Отвратително, както всичко останало, което се случва всеки ден....

29

eve1

преди 8 години

Тъжно ми е!Наистина бях горд българин,когато Трифон Иванов играеше в националния.Поклон пред големият човек и спортист.Ти никога няма да бъдеш забравен!

28

4уденко

преди 8 години

Кой беше този AMSALAK в траурното студио на Крум Савовв в КАНАЛ-3 с КРЕЩЯЩО-ЖЪЛТИЯ пуловер, който цинично бе нахлузил ? ? ?

27

Анонимен

преди 8 години

Всеки път,когато видя статия за нашия Трифон Иванов и всеки път гърлото ми става на топка.Много ми е мъчно за човека.Почивай в мир Капитане.... Ти никога няма да бъдеш забравен!!!

26

Баба Василка

преди 8 години

Трифоне, прости ни! Днес се помолих за душата ти в църква.Дано там да ти е хубаво!Бог да те прости!

25

...

преди 8 години

Не разбирам как не ги е срам журналята. Това е погребение и хората изказват последна и лична почит, а те снимат ли снимат. Ицо горкия се тресе от рев и печал , онзи му наврял апарата в лицето.

24

Дедо ви

преди 8 години

Мда, това беше уникално поколение български спортисти, не само футболисти, които израснаха под крилото на последната Българска държава! Сега върхът е го ведото Божинов, разни пу тета като Бербатов, разни манекени, шоумени и рекламни лица на софийските бардаци! Следващата Българска държава ще е пак след около 500 години!Сбогом, Туньо! Ще се видим скоро!

23

от Сидни Ав$$тралия

преди 8 години

Стойков ако беше българин нямаше да лети от маями не знам си кво си, а щеше да си вземе рейса от красна поляна, като теб българино дето търка билетчета със стотинки за кисело млеко

22

скептика

преди 8 години

Интересно явление - резултат от огромно ЛИЦЕМЕРИЕ: До преди 5 дни Никой не се сещаще за Трифон и никой не го броеше за велик" футблист ?! Какво търсене на рейтинг, какво лицемерие!

21

Анонимен

преди 8 години

27, сам ли си говориш? хахахаха

20

Анонимен

преди 8 години

27, е то не може всички да са много умни като човешко същество...като теб. Все пак умните човешки същества умеят да уважават тези, които са по-добри от тях в която и да е област и са постигнали много с труд. То не става само с писане на плюещи коментари в дн.бг. Не става...поумняването де. За плюенето е ясно ,че го можеш.

19

Анонимен

преди 8 години

24, то и ти не виждам да пишеш на български, но това е една друга тема, която естествено няма как да определи нивото на критикуващия, когато шляпа шлапканици за човек, чийто ляв крак може само да целува. Ако искаш, наистина мога да те благословя в чист Стоичковски стайл. Култово ще е! хахахах

18

Анонимен

преди 8 години

ДО 21 НИКОЙ НЕТИ ИСКА *** МНЕНИЕ ,

17

Анонимен

преди 8 години

20, а да обяснявам ли, че като се спомине Стоичков, Господ здраве да му дава, за да ни кефи още дълги години, ти представяш ли си какво ще е!? Ето тогава ще умре последната жива българска легенда! Аз друг освен него, за който да се реве, в тази държава, чието име е етикет за България навсякъде по света... не виждам.

16

Човек

преди 8 години

До АнонименА какво да направи да дава интервюта за сулювци като тен ли? Причината е лична и беше редно да си остане такава!

15

Анонимен

преди 8 години

20, не може името му да напише, тръгнал да коментира егото му! СТОИЧКОВ. Ок, напиши го сега пет пъти, че да го запомниш!

14

Анонимен

преди 8 години

СТОЙЧКОВ КАКТО ВИНАГИ НА ИЗЛИЗАНЕ ПОДМИНАВА РЕПОРТЕРИТЕ С ГОЛЯМО ЕГО , НА ТОЗИ ДЕН НЕ МУ ОТИВАШЕ ТОВА ДЪРЖАНИЕ

13

Анонимен

преди 8 години

И браво на Стоичков, че ще направи този празник и ще ни даде възможност да го изживеем с него и истинските Легенди на футбола. Откровено написано не мога да си представя, кога отново стадион Васил Левски ще се напълни за футболно събитие.

12

Анонимен

преди 8 години

Аз мисля, че ние, обикновените българите, които помнят и изживяха 90-те години, ще отдадем нужната чест на Трифон Иванов на 20 май. Не мисля, че ще има по-добра възможност да се сбогуваш със спомена и да отпразнуваш живота. До тогава!

11

23

преди 8 години

Трифоне, благодаря! Почивай в мир!