25

до всички

преди 8 години

В Италия личните карти са като българските от комунистическо време и никой не мисли да ги сменява,а ние харчим 5000000000лв. за нови.Браво Бойко-така се става милиардер!

24

пдрсти

преди 8 години

Гласувахте си за тези кюфтари....сега си ги яжте.....ОСТАВКА

23

пАри нЕма

преди 8 години

Сега остава да спрат и еврофондовете и #някой ще спре поръчката на Боко

22

активен

преди 8 години

Тоя съвсем откачи. Или си намери нови господари и сега се освобождава от старите. А истината е една- докато тоя е Министър председател България ще продължава да загива. Дано само не стане късно за спасението и.

21

Анонимен

преди 8 години

До 35Ами защото е така и след 2020 г. няма да има за нас еврофондове и европрограми по които да усвояваме пари както сега. Няма друг програмен период след 2020г!

20

Анонимен

преди 8 години

На сестра ми в САЩ и объркали валидността на шофьорската книжка и вместо 2020г. написали 2050. Казаха и че щом така е написано, така си остава.

19

бай иван

преди 8 години

Защо ви мислиш че 2020 г. Фондовете ще спрат. Тогава свършва единия програмен период и започва другия. Жалкото е че в България ако не са тези фондове повечето фирми и 1 лв. няма да извадят за каквото и да било.

18

Анонимен

преди 8 години

Сега пак влизат свежи пари от еврофондове, а правителството ги слага в графа инвестиции. Представяте ли си след 2020 г. когато фондовете свършат (а това е точно след 4 години), какво ще настане в БГ. Масови фалити на фирми, масова безработица и огромни дупки в бюджета. Ще преживеем същата криза като 1997 само, че с ново има Бойковата криза. Истина е, че България в момента няма действаща икономика и всичко се крепи на едни пари от ЕС и куха дребна търговия. Господа нищо не произвеждаме!!!

17

Сметките

преди 8 години

Явно, сметките криви са билии сега следва UNDO, но при едно обжалване ще излезе солено. Въобще, карат я на принципа - все го *** и все късо идва! Но ... за наша сметка.

16

Bayazitz

преди 8 години

Na vseki 5 godini,smenyane dokumenti,,vijdal sam li4no ,nemec kara s knijka ot 1939godina,Da vi pikam na darjavata

15

Анонимен

преди 8 години

Кога ги изтеглихме, кога свършиха тез 16 милярда! Сякаш бе вчера...

14

ГЕРБ

преди 8 години

Неусетно се закопахме и стигнахме дъното. Но важно е да ни потупват по рамото от ФАЩ И БРИКСЕЛ

13

Анонимен

преди 8 години

Парите свършиха господа сега "ше" хапваме асфалта от магистралите.

12

Анонимен

преди 8 години

25Прав си. ГЕРБ не е партия, която има политическа идеология. Те се сформираха като една организация, която да глътне всичките еврофондове отпуснати от ЕС. Баце Боко все се бие в гърдите с тези фондове, а всъщност келепир от тях имаха само членове и фирми близки до ГЕРБ, които станаха милионери с пари уж дадени за България. Тъй като милиардите вече се пренасочват към Турция заради мигрантите, от тук нататък не знам Боко как ще я кара, освен ако не ни зароби с още един заем за 16 милиарда.

11

Анонимен

преди 8 години

След като Борисов кара сам влака/друг е въпроса накъде/за какво са останалите дето получават заплати и само се ослушват

10

Анонимен

преди 8 години

Tоталитаризъм........, да живее Боко 1

9

Коста

преди 8 години

До АнонименА не е ли прав?!

8

ha ha ha

преди 8 години

След като една-единствена личност командва цялата ни държава, то защо ни са тогава парламент и Министерски съвет? Имаме един вид съвременен вариант на царска особа.Я по-добре да бъдат разпуснати - и без това само слушкат и изпълняват командите му безпрекословно.Ще ни излезе и доста по-евтино.

7

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО БЕ , МАЛКО СА ВИ КОМИСИОНИТЕ И ТЪРСИТЕ ПО - ВИСОКА МИЗА ЛИ, ИЛИ РЕКЕТИРАТЕ НОВИТЕ ЗА СВЕЖИ БОНУСИ ОТ ЕВРО БАНИЦАТА?!?

6

Професор

преди 8 години

Всяка заповед на Бойко предпоследна.