17

Iri

преди 8 години

240 в парламента останалите сигурно са по министерства

16

Фън Шуй

преди 8 години

Колко много луканка це рацхозда....сте има да хапва на фън суй цяло семейство

15

Анонимен

преди 8 години

Развъдници са *** гета и улави люде които ги хранят около блоковете.Няма каруца или тъмнозелен който обикаля кофите за смет да не мъкне по един и повече *** със себе си.

14

fvdfgf

преди 8 години

На какво е заприличала KLETA MAIKA BALGARIQ?! Видяли сте й сметката! Какви са тези улични кучета и коне?! Все се надявам бездомните кучета, разрушените сгради и улици, простите изчадия и абсурдните новини да са само в медиите. Само за шоу. Иначе би било прекалено абсурдно да съществува подобна държава. Не и в Европа.

13

Крум

преди 8 години

Кремиковци по това време работел още и ги пуска там. И какво става след време, обажда му се директора на Кремиковци и му казва: Ела, че тука се напълни с пумяри. И нашия човек му казва: хубаво ама трябва да се платят консумативи, труд и т.н. Директора му казва: ела и ги прибери аз ще ти платя. И отива нашия човек и ги прибира и ги пуска другаде. А и му плащат добре без да знаят, че именно той е напълнил Кремиковци с пумяри. Хахахахахах, връх на дребнавото тарикатстване нали?

12

Анонимен

преди 8 години

"Кон бе кон,кон...коньове".Както казва един пряк потомък на ромлянската империя

11

Крум

преди 8 години

Сега да ви разкажа една история преди години ми я разказа един познат работил като такъв който прибира уличните кучета, та той ми е казвал че има интереси май от тия "четири лапи" да има улични кучета защото получават пари за тях и дори са го заплашвали да ги пуска пак, но историята не е затова. Историята е следната лови ги нашият човек без да използва упойката, като рискува но после ги продава упойките и прибира кучетата. И какво ги прави? Откарва ги в района на Кремикавци.

10

Анонимен

преди 8 години

От 8м живея в Лондон и едно от първите ми впечатления беше,че никъде досега несъм видял нито едно куче или котка по улиците.Къде ги скриха тея англичани беееее

9

До 6

преди 8 години

Прав си, но винаги, когато намалее броят на котките, из София плъзват мишки и плъхове, а те са още по-опасни за здравето.Затова е най-разумно да се направи всичко възможно, за да бъдат ваксинирани и обезпаразитявани бездомните котки, също и да се кастрират така, че да се поддържа разумен брой - толкова, колкото са необходими, за да не се разраства популацията на плъховете и мишките. Не е невъзможно, но са нужни пари, а също и съвестни служители.Освен това, котката няма да разкъса и убие човек.

8

Анонимен

преди 8 години

"Броят на безстопанствените кучета в София е 3844, пресметна д-р Марина Иванова""Последното преброяване отчете 6635 безстопанствени кучета на територията на столицата."---***, последно колко са? Или, в София са 3844, а в столицата са 6635?ЧЕТЕТЕ СИ МАТЕРИАЛИТЕ ПРЕДИ ДА ГИ ПУБЛИКУВАТЕ.

7

Анонимен

преди 8 години

А едно от тях прави совалки и към Банкя.

6

Анонимен

преди 8 години

Всъщност бездомните котки са големият проблем, ама пусти страх от кучетата, не позволява да се реши проблема с бездомните котки. Тези котки са страшно много и разнасят много болести, бълхи и т.н.

5

Анонимен

преди 8 години

Брюксел какво каза? Кой е по-важен кучетата, бежанците или пенсионерите?

4

Що

преди 8 години

не ползвате румънския опит?

3

Анонимен

преди 8 години

Четири лапи спешно да поканят делегация от братски Виетнам за обмяна на рецепт.. ОПИТ!!!

2

Хм

преди 8 години

Всичко безстопанствено се разстрелва и проблемът ще е приключен!Току виж сме слезнали 20-30 места в световната класация по заболявания от тении! Сега дишаме във врата на Индия по този показател!

1

Либертоносец от НПО

преди 8 години

Работните коне така и така живеят в мъки да ги дават на бездомните кучета след инжекция!