16

Коста Стаменов

преди 5 години

До Щ.МладшиИ ги научехме как се произвежда желязо, а те научиха Шведите!

15

Анонимен

преди 8 години

A в Англия самите компании наемат нелегални само и само да им работят на минималното заплащане. Това се знае от всеки, но си мълчат, защото много хора са докарани на ръба на оцеляването. Самите компании също имат интерес, защото си прибират по-голяма част от парите. Ако се разчуе то всичко се замазва и прикрива професионално. И един рахат, докато не стане нещо като във Франция и тогава олеле мале. Но няма страшно, тогава пак ще се появят "големи спасители" наемайки някой пак да им върши работата

14

Анонимен

преди 8 години

Нека да се оплакват от българите...,те онез емигрантите дето ги приеха, като почнат да ги взривяват,тогава ще ни търсят.

13

Otto

преди 8 години

Abe to na bulgarina s ni6to ne moje6 da mu stane6 dob1r.ne e naciq a layno

12

Анонимен

преди 8 години

след 45 години комунистическо и 25 години "социалистическо" възпитание и управление българският пролетарий се е превърнал в асоциален и продажен индивид. Няма рефлекс за солидарност със себеподобните, яха "келепира" само според своя аршин и толкоз. Друго няма. Иначе дай му да мрънка, че не го уважавали.

11

Щ.Младши

преди 8 години

Белгийците трябва да знаят обаче,че името си тяхната държава е получила от Българите (наричани още Болги и Белги),част от които преди 2800-3000 години напуснала Балканите и се преселила в Западна Европа.

10

Разбирач

преди 8 години

Добре, че е синдикатът на социалистите да ни отвори очите. Салют, другари! Венсеремос!

9

Анонимен

преди 8 години

Чек сега, искате да ми кажете, че в България тираджия е срамна дума ли?! Брат ми от 11 години върти волана, под 3000-3500 на месец не пада! Да, в БГ!!! Зависи, разбира се, колко курса има и до къде, но не пада под тези пари... знае немски и малко английски и без работа не е останал за по-дълго от месец, ако някой псевдо-бизнесмен се опитва да го разиграва.

8

Men

преди 8 години

До АнонименМи ходи ставай тираджия, някой насила ли те спира?

7

Анонимен

преди 8 години

Въобще не получават по малко. Високо квалифицираните получават от 6 000 до 10 000 евро . Така , че и за това са помислили .

6

Анонимен

преди 8 години

То тираджия да си излиза че имаш много пари. 6 евро са 12 леваМного професии, където се изисква по-голяма квалификация получават много малко.

5

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Най-скапаните туристи!Правят се на французи като канадците дето повтарят като жаби "Квебек", "Квебек"!

4

Анонимен

преди 8 години

Къде е сега поръчковата статия колко се търсят шофьори на ТИР-ове и как заплатата била 3000 лв. Да ама не . В Западна Европа е 6000 лв. , е другари назначени капиталисти КАПИШ .

3

nato

преди 8 години

Ами каквото почукало - такова се обадило! Да не би нашите шофери сами да са измислили схемата. Или незаконно въртят геврека!? Ми всичко си е таман и по директивите! Да ходят да реват пред Европарламента и на своите си превозвачи, хитрите! Хубави сме, ама да си стоим на село и само да потребяваме! Ей, забавни люде са тези западноевропейци, съвсем за улави ни вземат! Те да ни .... безкрай, а ние да стоим без да мърдаме с поглед, вперен в светото бъдеще.

2

Евролюб

преди 8 години

И белгийците не са цвете. Дай им да експлоатират някого, било конгоанци, било българи

1

Анонимен

преди 8 години

Затова никой не ни уважава. Нация без самочувствие, от османското съжителство ще да е....