12

без партиен билет

преди 8 години

Московскии, Московскии , те превозвачите правят единственото възможно, ама вие какво правите ? Време е да си обирате крушите, търпението към цялото правителство и вашата измислена партия се изчерпа !

11

мими

преди 8 години

Абе тия гърци големи хулигани бе. И лицемери, тези мерки са приети още миналата година, а сега като още нема работа по полето дай да правим анархия. Ей, големи византийци и стига вече с това да събудим българите. С техните пенсии и заплати е много лесно да се демагогства! Долни лицемери, яко блокада за тях!!!!

10

Иван

преди 8 години

За пръв път тукще напиша за някой от нашите политици:БРАВО

9

Стършел

преди 8 години

Йотова стига си дремала в Европейския парламент вече втори мандат, а вземи и свърши най-накрая нещо полезно.

8

Anon

преди 8 години

"Вие какво бихте направили?"... Господин Московски, не те, а вие трябваше нещо да направите- ама за това се изисква и инциатива и политически гръбнак. Трябваше като едно правителство което работи в интерес на народа (помните ли, че това ви е основната задача?) да пресметнете загубите от своеволията на гръцките фермери и да им ги върнете реципрочно с блокада на гръцки стоки (от тези същите фермери).... За да си помислят сериозно съседите ни дали да правят такива упражнения повече....

7

Анонимен

преди 8 години

"Вие на тяхно място какво бихте направили" - а ти какво правиш бе *** морал ли ни проповядваш

6

Исти

преди 8 години

Ивайло не организира контраблокадата- той само я подкрепя,макар че не е лошо да я бе организирал. Целия народ я подкрепя- на гръцките използвачи трябва да се даде добър урок,макар тук да са замесени и местни беломорски Българи. Ако някога България си освободи Беломорието от гръцко "присъствие",тя ще намери начин да компенсира беломорските Българи за щетите от контраблокадата- в това нямайте никакво съмнение. На "местните" гърци пък никаква компенсация не им се полага- в тази земя те са пришълци!

5

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До АнонименАко нямаш направление... - поемам един преглед при психиатър...

4

Анонимен

преди 8 години

Ами на тяхно място бих искал оставки от нашето правителство например. Толкова сте непрофесионални и нагли, че до гуша вече ни дойде. Има ли поне един съвестен депутат в това НС? Има ли някой, който вместо да краде и да прави далавери гледа интереса на държавата и народа?!? Не, нали! Затова ОСТАВКА! И МАФИЯТА ВЪН! Всички вече видяха докъде ни докарахте, да ни дават за пример една изоставаща Румъния! Калинки такива! МАРШ, откъдето изпълзяхте! Нищожестваааааа

3

Край

преди 8 години

Според Московски "В Гърция на практика няма държава" е те тука не позна - Тука нема държава а там държава си има и узо и сиртаки и хтоподя и ципуро.

2

Анонимен

преди 8 години

Браво на Министъра . Най после имаме правителство , което мисли и работи в полза на народа . Спомням си правителството на БСП-ДПС-Атака , за всеки протест пращаше полицията да бие хората . Г-н Борисов имаш още един мандат от благодарния народ .

1

Анонимен

преди 8 години

Как ще няма държава?Тогава кой ще вземе милиардите които им се отпускат?