9

Nowhow

преди 8 години

Tova e holandska investicia v bg.

8

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е, да ни върнат Кавала.

7

Анонимен

преди 8 години

Гръцките фермери да вдигат блокадата от границата и да се преместят няколко километра по надолу на първият разклон след Промахон. И тогава какво правим?

6

Българин от Германия

преди 8 години

Утре Бойко Борисов да постави ОСТРО ВЪПРОСА на срещата в Брюксел, а не да се усмихва само угоднически на Лицемеркел и на Люксембургския ***.Имам чувстввото, че Б.Б. се готви за личен Бодигард на Ангела, след като тя бъде принудена да напусне Германия и избяга отвъд океана.

5

Гневен

преди 8 години

Вече се ядосвам, Бойко къде си, за пенсия ли се готвиш, отиваш си, ОСТАВКА!

4

покрепям!

преди 8 години

цитат: "Арабаджиев изтъкна, че нашето правителство трябва да осъществи всички контакти и да принуди гръцкото правителство да си свърши работата."Смятам, че не е много сигурно дали гръцкото правителство не си върши работата. Всичко прилича на заядливо-завистлив номер на комшиите. Не ги уважавам повече.

3

Анонимен

преди 8 години

Ами има и алтернатовен път, ...през гората, само трябват малко умения, да не те хванат граничарите..

2

Анонимен

преди 8 години

Ааа къде са нашите отраслови синдикати ТИКВАТА ги изби като риба в мътна вода.Така се отсояват интереси дори с риск някой да загуби.

1

Дебилизъм

преди 8 години

Досега как не се намери един журналист да отиде и говори с ръководителите на синдиката на тези фермери, защо смятат че като тероризират български шофьори , тяхното правителство ще им обърне внимание на техните искания ?!? Това е все едно да искам увеличение на заплатата от българското правителство и да затворя нашата граница за гърците...