11

4уденко

преди 8 години

Кой беше този AMSALAK в траурното студио на КАНАЛ-3 - c Крум Савовв, който цинично бе нахлузил КРЕЩЯЩО-ЖЪЛТ пуловер ? ? ?

10

Азззззз

преди 8 години

Номер 2 си го каза както му е реда. Нищожни сме не само като държава, но и като нация. Добър ден, извинете, благодаря, морал, съвест и подобни, още не знаем що за думи са. Простаци сме и такива ще си останем.

9

Анонимен

преди 8 години

За да имаш "чувство за хумор" трябва да си умен и благороден !

8

Анонимен

преди 8 години

Туньо, почивай в мир и дано си отишъл на по-хубаво място.

7

Бат Сали

преди 8 години

Tуньо, ти си беше и винаги ще бъдеш ВЪРХА !!! Почивай в мир приятелю

6

vanko

преди 8 години

Благодаря ти и сбогом, Вълк !

5

До 2

преди 8 години

Трифон Иванов никога не се е големеел! Светла му памет, да го е гледал някои в светлината на прожекторите, както 90% от 94-та поколението?! Много земен човек и пример за подражание на бъдещите футболисти! А не като ''Мала маца'' и т.н.

4

Анонимен

преди 8 години

Ето червения каскет си е червен *** . Всички 2 милиона българи , които работят в чужбина и не искат да се връщат в България са национални предатели така ли . Ето това е манталитета на нашите нещастници .

3

Анонимен

преди 8 години

Туньо си получи признанието, макар и посмъртмно и не би се радвал да го ласкаят приживе. Да се раздаваш за честта и радостта на целия български народ със сигурност му беше вътрешен дълг. Неминуемо обаче се сещам за един ***, който сега играе в солунски отбор и който от 10 год. отказва да играе за националния отбор. Да е жив и здрав,но името на такива предатели трябва да бъде забранено за споменаване в медиите. За назидание на всички бъдещи родоотстъпници!

2

Анонимен

преди 8 години

Искам да ви кажа , че тази помпозност и величие след като човек умре е само едно лицемерие . Разбира се , че е жалко такъв свестен човек да си отиде толкова млад . Питам обаче къде бяха всички тези хора да почетат великия футболист и човек , когато беше жив . За сравнение , в Англия кръстиха трибуна на най великия треньор на МЮ , а сега и на Боби Чартън , докато са живи и се наслаждават на признанието . Така се прави от великите нации и държави , а при нас само лицемерия и нищо друго .

1

Стефанов

преди 8 години

Лека му пръст.