16

доБСП

преди 8 години

Всички сте за затвора-и вие и те!

15

Анонимен

преди 8 години

Bravo samo taka

14

Анонимен

преди 8 години

"БСП: Дори да не мине вотът - ще ударим камбанката"...и ще гушнете китката !

13

Dedo Ivan

преди 8 години

"ще ударим камбанката достатъчно силно, за да се замислят управляващите", каза пред камерите на Bulgaria ON AIR левият депутат Таско Ерменков.Ще ударите на дедо си празните мъ...ри! У главите ви, драги ми Ерменко дрънка все още камбанката на крайцера "Аврора". Ама и него го нарезаха за скрап! Дали не беше Илия Павлов? Не... Май тоя нареза последната българска подводница в Атия. И стана милионер и постави началото на комунистическия капитализъм в ***. ***!

12

Анонимен

преди 8 години

По времето на станишката се въведоха клиничните пътеки. Лично ги изпитах на гърба си, тъй като ме изписаха след много тежка операция полуизлекуван, тъй като ми била изтекла клиничната пътека и не можели повече да ме лекуват от същото заболяване - дивашка работа. След това разбира се срещу финикийски знаци, довършвах лечението си. И сега тези доктори от БСП-то дето натвориха тези глупости са се загрижили за здравето на народа - голям снях

11

Анонимен

преди 8 години

БСП са един файтон хора - няма никакво значение какви изявления правят

10

матросчо

преди 8 години

Ако вие можете да си доплащате с американските пари, народа с какво да доплаща...........с усмивката на МОСКОВ ли?

9

матросчо

преди 8 години

Като риформата е супер, защо трябва вече да си доплащаме при лечение, не се ли нарушава конституцията, прави са БСП, някои от вас *** попадал ли е в болница или чакате да ви почнат с камъни за да попаднете - само за жлъчка се доплаща по 2000лв, а сега сигурно свойно ке бъде, пфу, слагачи, вместо да протестирате, вие пак сте против БСП, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЯ ПАРТИЯ Е, здравеопазването трябва да е безплатно, анадъмо, туркофили.

8

Анонимен

преди 8 години

Добре, че има вот на недоверие, че да чуем нещо и за бЕсЕпЕтО

7

Жибор

преди 8 години

Направо я ритнете камбанката: на вашето Бе-Сепе тъкмо това му се полага!

6

Анонимен

преди 8 години

Всички социологически проучвания сочат , че ГЕРБ категорично води при сегашни избори . Вече смятам , че БСП искат повече да не са в парламента , защото нищо не зависи от тях , а само ги подиграват .

5

п

преди 8 години

И ако мине вотът после какво? Деструктивна роля всеки може да я играе, не виждам някаква реална полза от това.

4

Анонимен

преди 8 години

Миков , Миков , Спряха ви кранчето да крадете и опищяхте всичко . Просто се спрете и се огледайте. Никой вече не ви брои за живи , а вие акъл давате . Събирателния образ на БСП е паметника на в. Бузлуджа , оглозган , разрушен и рухнал . Това сте вие другари .

3

Анонимен

преди 8 години

Миков микооов какви камбанки какви звънци бе?26г къде бяхте докато някои разсипваха държавата или и вие участвахте в грабежа?

2

Торен бръмбал

преди 8 години

Да започва лапачката ...

1

Вуте

преди 8 години

Докато тия горе удрят камбаната,ние долу ще я ритнем.