12

Анонимен

преди 8 години

Таа нимка *** кара да върна обяда.На черно бялата снимка пак добре,че не личи колко е мазен и грозен този.

11

Анонимен

преди 8 години

То бездарник го бутаха, бутаха сега и песен ще записва.Боже къде сгрешихме боже.И таа руса *** и тя за малко известност се омаскари.

10

David Lane

преди 8 години

We must secure the existence of our people and a future for white children.

9

Бен

преди 8 години

Гади ми се и ми става лошо само като гледам снимката. В съзнанието ми нахлува тъга и мисли за деградацията на нашия народ и невъзможност за възприемане защо такива жени вършат немислимото и провалят себе си, децата си които ще бъдат ограничени *** и това не може да бъде поправено, срамят и ограбват родните им мъже събратя на бащите им като се предлагат на диваци с които нямат нищо общо и предават и изменят на нацията която ги е произвела. Защо? отеква глухо в съзнанието ми ...

8

Анонимен

преди 8 години

Ужас. Невена, голяма излагация. Тука не е Западна Европа, те онези са се зачеркнали сами от картата, ама ние нямаме такива намерения. Познавам *** и се чудя що направо не си отнесла някой пердах. Толкова развитие и талант за какво?

7

Анонимен

преди 8 години

Да очакваме новия Айнщайн като продукт. Ще може бързо да катери дървета и ще грачи като рападжия.

6

Анонимен

преди 8 години

Българските жени не се научиха, че подобни връзки водят само до неприятности. След някоя година да не реве по телевизиите как мъжо и взел децата и не и дава да припари до тях, защото по законите на неговата страна майката няма права на децата си ....

5

Сарактъ

преди 8 години

Българският Сарактъ, забранява проповядването на мулти-култи като изключително вредно явление за здравето на българската нация! Осъдете го!

4

Анонимен

преди 8 години

Дивите белки в гората хрупкат черни лешничета само ако няма друго за ядене

3

че

преди 8 години

Bang Bang :)

2

back to the boabab

преди 8 години

Edinstvenoto, koeto vijdam na tazi snimka e popilyavaneto na 20 generacii vnimatelno evolyuiral genetichen material i reversiven estestven podbor. Degeneracia!

1

Анонимен

преди 8 години

Ха- ха... Иде време за мартеници! Пижо и Пенда на черно- бяла снимка :D