25

minuvach

преди 8 години

Чета коментарите и се усмихвам ехидно. До преди една година когат ви обяснявах, че Симеонов и Каракачанов са патерици на ГЕРБ вие тук ме убеждавахте как те били правили и ще правят полезни работи за българския народ в парламента. Е, сега мисля, че и вие разбрахте колко сте били глупави и наивни.Но това няма да спре до тук. Скоро ще се появят "нови" патриоти и вие ОТНОВО ще клъвнете, защото сте наивни и неспособни да прецените човекът пред вас.

24

Анонимен

преди 8 години

Ало, ти нормален ли си бе?

23

Анонимен

преди 8 години

Пръстови отпечатъци и кой ще ги съхранява - турска фирма. егати и патриота.

22

То6

преди 8 години

Валерии, Валерии показа си истинския сурат. Жалко, а уж са патриоти.

21

Анонимен

преди 8 години

И този и министъра трябва да ги вкарат да лежат в психиатрия, но да ги гледат и лекуват с толкова пари, колкото и другите пациенти, благодарение на измислените им *** методики за финансиране.

20

Анонимен

преди 8 години

Народа трябва да каже а не ти лиз.ч.Продажник.

19

Анонимен

преди 8 години

през 1014год. ВАСИЛИИ II , е един единственият човек заслужил си прякор за векове напред.през 2016год. МОСКОВ I - е заслужил същия прякор, който ще се помни векове наред.

18

Анонимен

преди 8 години

Успешен ПрекрасенПротестър?

17

АУУУУ..

преди 8 години

НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ КАКВО ГОВОРИ ТОЗИ ЧОВЕК САМО ПРЕДИ ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ КАКВО ГОВОРЕШЕ ПО НЕГОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ КАК ПЛЮЕШЕ БОРИСОВ И ГЕРБ ИИИИ КАКВО ГОВОРИ СЕГА ОТ КАКВО ЛИ???? ОТ СТРАХ ЧЕ АКО ИМА ИЗБОРИ МОЖЕ ДА НЕ СТАНЕ ПОВЕЧЕ ДЕПУТАТ ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ХОРА СА МУ СЪРДИТИ ЧЕ ЕДНО ГОВОРИ А ДРУГО НАПРАВИ ИЛИ КАКВО??? НЕ ИЗПУСКАТ КОКАЛА СЛАДЪК Е ПАРИТЕ НЕ СА МАЛКО КЪДЕ ЩЕ ГИ НАМЕРИ ТАКИВА НЕ Е УМЕН НИТО ТОЙ НИТО ХОРАТА МУ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ И СИ МИСЛЯТ ЧЕ СА ВЕЛИКИ -ГОСПОДИ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА

16

Анонимен

преди 8 години

И тоя се побърка , веднага да му се вземат отпечатаци .

15

Анонимен

преди 8 години

Волен Сидеров е политически труп! Факт!

14

ПАЦИЕНТ

преди 8 години

ТРЪГНА ДА ИКОНОМИСВА ПАРИ ЗА СМЕТКА НА БОЛНИТЕ-ТОВА Е ГЕНОЦИД!ЗАЩО ТЯХ ГИ ОБСЛУЖВАТ ВОЕННА И ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦИ.ЗАЩО ЗА ТЯХ НЯМА ЛИМИТИ.ЗАЩО?

13

Анонимен

преди 8 години

Дай на простия власт и му виж акъла. Никой нямаше да чуе за Винкела ако не бе Сидеров да го вкара в Общинския съвет на Бургас.Това че този "ЗДРАВЕН" министър въобще не става го знаят и умрелите. Това да замениш напълно изправни български ваксини за отровни с живак турски като с това ощетиш и държавата си с десетки милиони долара е престъпление от висша степен и "НЕЗАВИСИМАТА И БУДНА "прокуратура отдавна трябваше да се е намесила. Лицето Москов заслужава белезници веднага и затвор като в Румъния.

12

Анонимен

преди 8 години

Директорите на държавни болници са предимно от БКП-БСП и сега пищят на умряло , че не могат да крадат . Браво на министър Москов .

11

художника

преди 8 години

Когато човек не си върши работата, коментира работата на другите.авт. Художника

10

Иван

преди 8 години

Пееха не за осем, а за девет милиона мишлета. А милионите вече отдавна не са толкова.

9

Анонимен

преди 8 години

Тези петнът думата ПАТРИОТ.

8

Анонимен

преди 8 години

АМАН от т.ъ.п.и. продажни ченгета бе:тОа на снимката,Гоце,Буда,Сава,Сокола,Павел,Димитър,Василев и т.н. и т.н.!Преди мноооого години сем.Антовипееха 8 милиона мишлета,8 милиона ченгета!Нородееее,забрави ли тази песничканародеееее!

7

пешо ваксината

преди 8 години

Този субект от снимката както и да го наречеш, все няма да му е достатъчно. А и съратниците му - отбор *** с широко отворени джобове без дъно. Срам нямате ли от избирателите си, "патриотчета"?

6

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Валерката е...политик-пенкилер и разбира от...медицина колкото прасе от...кладенчова вода.Какво стана с енергийната комисия Валерка.Вадеше едни списъщи по телевизията за раздадени пари за зелена енергия,от още непостроени централи,но нещо се замълча...работата.Нищо,в следващия парламент пак оглави тази...комисия и пак търси...таласъми и така,докато се...пенсионираш като един достоен заслужил...народен деятел крепител на...статуквото.