22

смрт

преди 2 години

чакам всички биячи в 23.00 ч на 30 т.м. на спирката малашевски гробища

21

Мунчо

преди 8 години

До Анонимен23Проблемът е, че НЯМА разлика между бащата и отрочето-единя зяплашва със смърт и бие, другият постоянно е обиждал и се е гаврил с по-големи ученици, защото знае, че тате ще ги пребие....хайде психиатрийка и няма отговорност....ама ако има агенция за закрила на детето, на този психар трябва да му отнемат родителските права!

20

АК-47

преди 8 години

Снощи гледах репортажа по телевизията. Тази абсурдна ситуация може да се случи само в България. В училищна сграда влиза външен човек, при наличие на охрана, която е длъжна да не ги пуска. Оказва се, че побойникът е влязъл през авариен вход, който не е охраняван. Ами защо е тогава охраната на централния вход, абсолютно ненужна! Интервюираха охранителя, пуснал??? бияча, млад висок мъж, с АБСОЛЮТНО неадекватно поведение и изказване. Не счел за необходимо да се обади и в полицията, така преценил!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Дайте го този ,за три месеца при бай Ставри, от първи отряд....Той е строг ,но справедлив!!!

18

до 18

преди 8 години

В *** с назначените капиталисти и червен съдийски слугинаж е възможно всичко!

17

Българин

преди 8 години

Как може някой да се укрива в психиатрия?

16

Анонимен

преди 8 години

След като съществуват неколкократни психиатрични експертизи, издадени по повод публични прояви на този човек, защо Агенция за закрила на детето не е поела случая, те и без това рядко попадат на случаи, в които дори много тежко психично болни се освидетелстват публично, явно хората си пият лекарствата, заради децата си...? Ами че това е обществено опасен родител, защо той изобщо има родителски права?...

15

Анонимен

преди 8 години

А това училище трябва да има адекватни мерки срещу евентуална терористична атака, а не може да се справи с един родител.

14

Анонимен

преди 8 години

Трябва психично болните да носят наказателна отговорност за действията си и да ги пращат по затворите.Луд бил.. Като е луд що не скочи от покрива на някоя сграда?Да не е луд ,а ? хахаха

13

65

преди 8 години

най-добре за него ще е повече да не се укрива,а да остане там да си живее.Когато децата ми са имали спорове с други,винаги сум говорила с родителите им и веднага всичко се е разрешавало.Ако някой посегне на децата ми ще му счупя и двете ръце-да не може да си избърше ***.В този смисъл коментара на 12 е много на място.

12

Анонимен

преди 8 години

Ако тормозят моето дете отивам и потрошавам бащите им. Като се прибере синковеца в къщи и пита: Тате защо си с гипс и избити зъби - баща му да каже: Защото ти се биеш в училище. Набил си Цветан и ми го върнаха на мен. Утре го набий пак.

11

lelee

преди 8 години

Тоя Милен Антов е пропаднал тип, мошеник на дребно-децата му са расли без всякво възпитание и внимание. Малкото *** е тотален хулиган откак е проходил, явно са го записали в музикалното щото е тотален ***-поне да завърши по-лесно. "Родителят" е цветнокож мошеник, мамил системата на Земеделието-има присъда.

10

sg

преди 8 години

Нормално би било 1-во да си поговори с родителите на децата, които са били набедени от сина му за натрапници. Ако е сигнализирал на ръководството и то не е взело мерки, следва разговор с родителите на децата, които са го притеснявали-ако и там няма резултат се вземат други мерки...а тоя ***-направо с тупалките почнал..

9

мима

преди 8 години

Децата са ужасно гадни и на всеки може да му падне пердето, ако тормозят неговото дете. Никаква дисциплина няма вече в училищата, никакво уважение и респект нямат към нищо.

8

за Антов

преди 8 години

Защо толкова внимание от медии на този човек,като че ли не знаете какви гадове има ученици,които тормозят по малки деца.

7

Мунчо

преди 8 години

Поредните цветя и рози в училищата и в страната. Се е простотия и ще се жъне диващина. Правим лоши неща, но очакваме да стане нещо хубаво. Права на детето, задължения за учителя.

6

Жан Габен

преди 8 години

На мен ако ми тормозят детето и аз ще вляза в класната стая и ще ги счупя от бой. Учителката скочила да пази децата от разгневения баща.... а що преди това не опази онова дете дето тия двете са го товмозили? Кво ми се правят на 2 и половина всичките. Прав е бащата, като няма кой да въведе ред в училището, той въвежда реда. Ще ми тормозят детето и аз ще седя и ще ги гледам ли? Напрао им чупя гърбовете със стола, нека после ме съдят. Що тия двамата кeлеша не си признаят че са тормозили детето???

5

Ico

преди 8 години

За какво влиза в училището... да ги причака отпред, лекенцата малки. Като нямат родители да ги възпитават и улицата възпитава. Какво са виновни те че нямат адекватни родители? А какво сме виновни ние че в обществото ни има такива недоразумения?

4

Анонимен

преди 8 години

Бащата Милен Антов, синът му Цветан... Да не се окаже, че детенцето е кръстено на дядо си Цветан Антов.

3

ZP bot

преди 8 години

Tiq beha strashni leketa bitite po tv