38

Мизиец

преди 8 години

Браво! Похвално е ,че се мисли иновативно и перспективно! Дано не се случва като много други добри идеи реализацията да е с лошо изпълнение... Пожелавам успех! Това е много правилен подход ,чрез който хората се учат да мислят иновативно,перспективно и екологично. Ще е от полза за големия и мръсен град София.. УСПЕХ! :)

37

да видим

преди 8 години

Добре, харесва ми идеята да има велосипеди и автомобили под наем в София. Аз с удоволствие бих си продал колата и бил си наел кола под наем за времето, когато ми е нужен по-бърз и специфичен превоз. Остава само цените да са нормални.

36

Стар Софиянец

преди 8 години

Троловете на ГЕРБ пак налазиха форума. Това е положението - всички виждаме какъв е резултат от управлението на ГЕРБ в София - първо Борисов, после Фандъкова. По-добре заради тяхното управление не става, а ако нещо е станало по-добре, то то е въпреки Фандъкова, а не заради нея.

35

Анонимен

преди 8 години

В момента германия си обновява градският транспорт с най модерните трамваи автобуси и тролейбуси а техните на по 30 години такива пристигат след основно измиване и лъскане в китната българиика! И понеже сме отпадъка на европа приемаме отпъдачните превозни средства на същата тази европа към която сме се запътили с цървулите! Да обаче на вас ви казват че ги закупуват чисто нови за по няколко милиона бройката. И вие като по големи тарикатчета им вярвате и ви обират данъците. Честито селани!

34

Анонимен

преди 8 години

До ИстинатаВсичките "успехи" на Фандъкова, с която тя се хвали, всъщност влошиха положението в София.това по тв алфа ли го чу?

33

Анонимен

преди 8 години

До ЕкозеленЕвротъпаците ще ни се кефят, колко сме зеленине сте зелени, а платени.

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 35Аз ли съм *** като бидона та не разбирам абсурда или селската даскалица ??Свали си каскета, да не ти убива и пробвай пак да прочетеш статията.

31

Екозелен

преди 8 години

Видяла жабата, че подковават вола и надигнала краче.Евротъпаците ще ни се кефят, колко сме зелени и ще преперат някой милиард покрайн нас.

30

Анонимен

преди 8 години

Как се облекчава трафик с увеличаване на автомобилите?Аз ли съм *** като бидона та не разбирам абсурда или селската даскалица ??

29

Анонимен

преди 8 години

Вместо да давате милиони (остатъка от окрадените милиарди) за возила по-добре постройте 20 завода в по-малките градове, за да може хората да имат работа и да спрат да прииждат в София.

28

Анонимен

преди 8 години

А зелени площи кога ще направите? Колко големи площи в кварталите са дадени за разхождане на *** (кучешки тоалетни), ама да направят алеи и да залесит не може?

27

Люк

преди 8 години

Данче вместо да възлагаш на любчо по-добре го разкарай.знае се историята със светофарите и ОЛАФ знае и таблата на офшорката

26

Анонимен

преди 8 години

Пак щели да правят червени вълни в София, за да искат пак пари за регулиране на трафика.

25

Истината

преди 8 години

Всичките "успехи" на Фандъкова, с която тя се хвали, всъщност влошиха положението в София. Мога да обяснявам са всеки един защо това е така, но Фандъкова не заслужава чак толкова.

24

Анонимен

преди 8 години

Това майтап ли е? В половин София няма велоалеи, в Младост паркират отгоре, около НДК са забити в дърветата, половината улици са в дупки след снега, а сега и станции за електромобили ще се правят. Защо не започнете със забрана на общинските служители и съветниците да идват с коли на работа? Може пък да се запознаете отблизо с "чудесата" на градския транспорт!

23

dominici

преди 8 години

И сега така ще си напишат проектите, че BMW 7 серия, хибрид, ще го пишат електрически автомобил.

22

партиен член

преди 8 години

Не се наядоха някои хора.Всичко което в другите държави работи в България не работи.така ще е и с това начинание.Важното е нашия човек да усвои едни пари.

21

до 21

преди 8 години

ромската каруца не замърсява въздуха. Това е мярка срещу мръсния въздух в градовете. На село каруцата си е ОК. Аз не искам да дишам лай..а и подкрепям инициативата. Радвам се, че някой мисли за утрешния ден.

20

Жо

преди 8 години

ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА ЛЕВА от парите на данъкоплатците ще отидат за тази "врътка", от която ще се "облажат" някои "наши хора".Простата сметка показва, че ако в България има 3 милиона работещи граждани, които плащат данъци на държавата, то от данъците на всеки работещ ще бъдат заделени по 400 лв /колкото е данък общ доход за цяла година/ за да потънат в нечий джоб.

19

до 18

преди 8 години

За да се вдигнат доходите, трябва да се повиши производителността. За да се случи това трябва населението да е има сиво вещество и да чете повечко. А за да ти работи главата, трябва да си здрав. Е логично е, че здравето е в основата на повишаването на доходите, макар и индиректно. Но болни хора не работят. А ако искаш да разбереш какви са здравословните промени, свързани със замърсения въздух чети / има 1000000 статии.