10

Анонимен

преди 8 години

"Хахахааха, речта на другарката Кукунева често бе прекъсвана от бурни продължителни и нестихващи овации" перифраза от вестник Работническо Дело от 1982г. за реч на бай Тошо.

9

Анонимен

преди 8 години

Taya pogreba Kozlodui. .I BG SRAM SRAM SRAM

8

Край

преди 8 години

Е на тая като и чуя клишето " дневния ред" ми се връща вечерята. Тази до скоро викаше на брадатите "Бежанци" макар че като юрист трябва да знае че те са такива само в Турция пресичайки нашата граница са НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ. Що я траем тази да ни управлява като никой не я е избирал.

7

Ачо

преди 8 години

Др.КУнева,Контрол по границите на България,Румъния и Унгария ИМАААА,но по границите на другите европейски държави е само за отчитане на дейност,това е пълна заблуда на всички в ЕС /проверяват се само по цвят и мирис/явно такива са указанията!

6

Ачо

преди 8 години

До ЦК на БКП,Др. Кунева тук съвсем не е в час!Дори не е в двора на училището. Подпис: Мейдународен Шофъор

5

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Моля медиите спрете показването на продажните ни политици!!!Те и без това правят само поразии!!!Намерете безпартийни и ерудирани експертида се произнасят по проблемите които са ни налегнали!!Тая Куневица я заврете в министерството и да работи и всеки продукт който изтипоса да се оценява експертно и тогава да вижда приложение!!

4

ЦК на БКП

преди 8 години

Крайно време е да се разбере,че мадам Куни е въздух под налягане...

3

Българин от Германия

преди 8 години

Цитат: "Кунева отбеляза, че ако границите в ЕС бъдат затворени, това ще доведе до допълнително забавяне на икономиката". Излиза, че икономиката, разбирай търговията, досега не е минавал официално през КПП-та, а нелегално през браздата...то май, че има някаква истина за определен вид стоки.

2

Gost

преди 8 години

Ние сме само за евросъюз като ония двамата де метоха и третия след си павка и си хвърли фаса еврокултура в петите

1

очевадно е

преди 8 години

Ха-ха снахата на БКП пак дърдори кухи думи . Каква Европа ,какви пет лева не виждат ли ,че европата в този и вид пътува към небитието . Вдигат се нови стени каквито не е имало и през студената война и като гледам всеки ще се спасява самосиндикално брюкселските лентяи за нищо не стават.