10

Анонимен

преди 8 години

Абе друго си е само на ток както е при Тесла. Хем луксозно, хем изминаваш 450 км с едно зареждане, а Тесла ти осигурява безплатно зареждане на нейните колонки за ток в Щатите!

9

реалист

преди 8 години

И накрая,тестов разход както всеки път на немска каляска :2.5 л. Минимум отгоре

8

Индорайн

преди 8 години

Може да има такъв разход, но само, ако е педалетка с 50 кубиков двигател.Нагло лъжливо племе са това немците - безсрамно пробутват подвеждащи реклами, без да изясняват условията на тестване - по наклон надолу, при старт с пълна батерия или с волски впряг пред колата.

7

Анонимен

преди 8 години

тук пишат неграмотни хора ,които не знаят как работят двигателите, а именно ускоряват на батерии,и след 60км в час се включва двигателя, гориво се харчи предимно при ускорение, и смяна на скорости до 3 та, а само на електричество се изминават 40 км защото е тежка или 0,литри

6

Анонимен

преди 8 години

Да поработят повече върху електрическия двигател... Вижда му се края на петрола :))) Още малко му остава. Въпрос на време!

5

Анонимен

преди 8 години

двигател 258 коняелектромотор 113 конясъбираме ги и се получава 371 коняобаче що в статията пишат 326 коня обща мощностчсно, покрай разхода са намалили и мощноста

4

Иван

преди 8 години

Грешка има 2 литра масло на 100 гори,еднодневка а не кола.

3

Ужас

преди 8 години

С този разход приходите от акциз и данък върху горивата ще се стопят. Но лекичко ми се струва, че този разход не е реален, е по някаква си методика. Да не започнат дело за заблуда, като с Фолксваген-дизел.

2

XD

преди 8 години

Това го вземам на лизинг и му слагам газово!

1

Анонимен

преди 8 години

междувременно новата лада иновира с ел стъкла