122

До 210

преди 8 години

Да ги избиват.То в Сирия останаха само Асад, Путин и техни производни.Съседите им си прибраха хората отдавна и ги държат в готовност да се завърнат когато Путин и Асад обяват , че са победили и омиротворили страната.Освен това никой не е видял как тези 200 човека са убити, докато милиони пред екраните видяха как фенерите прегазиха московското локо като малка гара.Просто потренираха.Локомотивците някак не смееха да се доближат до границата(как звучи само)на наказателното поле,но пак ги наказаха

121

До хибридите от РФ

преди 8 години

До Жоро ТранжороА преди малко когато туркинята свали несваляемия СУ стратегически космически бомбандировач от военно космическите междузвездни междугалактически въздушни сили на Русия дежурнитеруски *** твърдяхте че Турците ще бъде превърната в цитирам вашите думи радиоактивна пепел, течно стъкло и вулканична лава, а по умерените че Путин безмилостния щял да разруши турската икономика...със зарзават чушки и домати ли? Нато си е нато, само на приказки ви бива не смеете повече от тролене

120

Жоро Транжоро

преди 8 години

До преди година тука същите тъ поглавци обясняваха как руското оръжие било пълна ръжда, как руската армия била тумба алкохолици, сега обясняват как Русия ще фалира и руснаците гладуват... Като се разбере след една година, че и икономиката на Русия е като армията им, какво ли ще прямпат? Всъщност, каквото им кажат от Козяк! Лани се пееше, че руската армия воюва в Донбас. Сега нали виждате как изглеждат нещата, когато руската армия воюва, хем с бели ръкавици и пинсети! А ако наистина започне?

119

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 206И квоо...?

118

Ghost

преди 8 години

Защо мълчите господа репортери и журналисти?Защо не отразявате фактите?Защо не съобщавате че Турция извършва незаконна военна операция в Сирия?Защо мълчите за лъжите на НАТО че са унищожили бази на ИД с изключителна точност а всъщност са показали записи от ударите на Руските ВКС?

117

Анонимен

преди 8 години

Докато си тролвате тука Фенербахче се подигра с Локомотив Москва с 2:0.

116

Аспарух

преди 8 години

Да се надяваме,че с помоща на Руската авияция Сирийската армия,ще може да помете терористите.Да техните създатели са на тръни,дрънкат оръжие на границата,но просто ги е страх от Руснаците и то с основание.

115

Анонимен

преди 8 години

Петрол - евтин, рубла - евтина, бомби от СССР в излишък!Мор за демокрадите...

114

Уй

преди 8 години

А кой искате да диктува мира - ония дето създадоха и финансираха Ислямска държава ли ?

113

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е как се диктува мир...това ще да е нещо като доброволното заточване в Сибир...пак руска измислица.

112

Караколю

преди 8 години

До Боби--183;Според воения историк Ген. Волкогонов ,жертвите са между 37 и 50 милиона. Той твърди че никой не може да каже колко са ,понеже не е водена никаква статистика. Освен тов Сталин забранява на офицерите да си водят дневници.Другото което казва Ген. Волкогонов е;Костите на нашите войници още се белеят по степите ,но няма кой да ги погребе.

111

Караколю

преди 8 години

До ДО 171--180м И в двете войни бяхме на страната на Германия заради Русия.

110

Анонимен

преди 8 години

Башар Асад е в силна позиция, в каквато не е бил от годиниТой и Кадафи беше в много силна позиция преди да го открият заврян в канализацията до фекалиите.

109

Анонимен

преди 8 години

До Слава на Русия иИмат един нобелов Лауреат Орхан Памук - който ще бъде екзекутиран ако прекрачи границите на анадолските ***. kakvo si pil .?

108

Боби

преди 8 години

До Анонимен 19470% от износа 2014 е от Петрол/Газ и от там влизат лесни пари в бюджета до 50% а реално цялата петролна/газ промишленост дават 10% от БВП на Русия. Сега променят данъчните ставки за всички сфери. Ето ако не е имало данъци за бензиностанциите и сега ги натоварят с нови данъци ще има повишение. Обаче цените там са направо смешни в сравнение с нашите или европейските.

107

Слава на Русия и

преди 8 години

Слава на целия цивилизован свят.Русия даде на човечеството космическата наука, освободи човечеството от ордите на анадолските ***, които сега вилнеят по нашите форуми като башибозуци.Слава, пуснете си Австрийския неофициален химн - Радецки Марш.Просто не е логично тези *** да продължават.Имат един нобелов Лауреат Орхан Памук - който ще бъде екзекутиран ако прекрачи границите на анадолските ***.Слава на Орхан Памук един истински турчин, който работи за Турция, а не за Амгъл

106

Анонимен

преди 8 години

добре, но не мога да разбера, в Русия е толкова зле, те гладни, боси, прости, цял свят им се сърди и смее, а те защо така искат да командват света???

105

Боби

преди 8 години

До тролгеносен 185Знаеш ли че си много смешен? Всеки малко или много образован ще ти се смее за историята. Не че Сталин не е чудовище такъв е но защо го изкарвате най-голямото чудовище?По времето на британската колонизация на Индия значителна част от населението измира от глад. Първия голям глад идва през 1770, последван от още няколко вълни през 1783, 1866, 1873, 1897 и последно през 1943-44 по времето на Уинстън Чърчил. ВБ иска ресурсите не да храни населението на Индия

104

Анонимен

преди 8 години

"А германците тепърва ще се осъзнават и надигат, ще се обединяват срещу натрапената им "толерантност". Цяла Европа я чака срив на жизнения стандарт, безработица, намалени доходи и повишени данъци с атентати за подправка, благодарение на Ердогановата мания да става падишах на нова османска империя."В първото изречение надценяваш германците. Втората част е вярна.

103

Боби

преди 8 години

До Анонимен 1852010 оборота след подписване на споразумения надхвърли 25 милиарда и това без инвестициите в Турските Атомни централи Това преди Бума на оборота след Анти европейските хранителни санкцииТака че 50 милиарда е една възможно истинска КУМУЛАТИВНА сума.