35

Ahmed

преди 8 години

At last! Someone who unanestdrds! Thanks for posting!

34

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Минск -Проблемът е че 5 милиона бл рубли са 350 евро само по централния курс на белоруската банка !!! Цитираният от вас метач посмъртно не може да ползва тоя курс-той е само за правоимащи. Този филм сме го гледали и в България преди 1989 г Долара на черно 4 лева,а по банков курс 78 стотинки.

33

Минск

преди 8 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсАз живея в Беларус и потвърждавам думите на Адмираль!

32

Анонимен

преди 8 години

Какъв неочакван обрат в поведението на Лукашенко?!Днеска му спират санкциите, утре напуска евразийския проект, а вдругиден чакаме молба за членство на Беларус в ЕС.Не им е лесно на руснаците наистина, отвсякъде само предатели и ги дебнат да им откраднат империята, населението и ресурсите!

31

Анонимен

преди 8 години

Лукашенко проведе тихом-мълком чистка в армията си и разкара всичко етническо руско. Медиите му също намаляват непрекъснато рускоезичните си програми. Нищо не му пречи вече да имитира и някои реформи.

30

до 44

преди 8 години

Е, сега ще ги демократизират и интегрират. Като започне оная ми ти приватизация и след 2 до 3 години са станали пропаднала държава като нашата освен ако политиците и не се огънат и наведат.

29

Анонимен

преди 8 години

Беларус са четириколесни трактори, произвеждани от 1950 г. в Минския тракторен завод (МТЗ) в Минск, Беларус един от най-големите производители на трактори в света.Тракторите Беларус са особено популярни в бившия Съветски съюз. Могат да се използват при различни климатични условия и в различни сектори като например земеделие, горско стопанство и строителство. Изнасят се в над 100 държави и 10% от световното производство на трактори се ос

28

ТирадЖЖЖия

преди 8 години

Незнам какви санкции е имало в Беларус--ама са години пред доста от европейските държави които са членки на Е.С.--а пред нас са светлинни години...Видял съм го с очите си над 100 пъти....

27

В днешно време

преди 8 години

стана така, че белоруски(руски) евреи купуват апартаментите по Морето ни и допринасят за "растежа(развитието)" на България с които се хвали Б.Борисов!

26

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Адмиралъ 38 Объркал си държавите- бил си в Полша , а си мислил че си в Беларус. Сега си пий хапчетата и си лягай.

25

Адмиралъ

преди 8 години

Миналата година бях там. Мога спокойно да кажа, че беларусите могат да си живеят 1000 години със затворена икономика и ги боли ф... за Брюксел. Метач на улици взима 700 лв (5 млн. блр рубли) заплата а цените са 2-3 пъти по-ниски от тука - правете си изводите.

24

адолф хитлер

преди 8 години

Чук-чук, Беларус. Нека първо усвоим Украйна. Беларус ще почака. Всеки да си чака реда.

23

юбералес

преди 8 години

До до юбералесКажи ми, коя руска или беларуска стока е санкционирана и неможе да влезе в ЕС. Санкциите са на 33-*** руски и украински граждани. А до днес бяха и на 170 беларуски чиновници.

22

Анонимен

преди 8 години

Беларус е с единият крак в НАТО !

21

до юбералес

преди 8 години

"Санкциите не били срещу руснаците или белорусите?Ако ти сложат санкции на фирмата в която работиш,санкциите са лично срещу теб.Какви са тези външни намеси и санкции срещу група чиновници,като тези чиновници са част от правови суверенни държави,където си има прокуратура,съд признати от всички международни институти.Или каубойския диктат от Дивия Запад трябва да се наложи глобално с каубойски санкции и "износ на войни за налагане на "каубойска демокрация" и "цветни каубойски революции"."

20

юбералес

преди 8 години

До За разлика от БГПроблемът в Беларус е че нямат още своя идентичност. Повечето жители там начело с Лукашенко говорят на руски. Опозицията - финансирана от ЕС се стреми да възроди беларуския език (подобен на полския) и да върне стария флаг и герб (от преди руското завоевание от 1795г.). Лукашенко- финансиран от Русия е про-руски ориентиран. Иначе средната заплата е 7млн. бел.рубли - 600лв. Никога не е имало санкции срещу Беларус и Русия. Санкциите са срещу група беларуски и руски чиновници.

19

"дюнер-активист

преди 8 години

"Воня от прокиснати дюнери надник за коментар от каубойско-турски НПО хранилки се носи от някои от коментарите."

18

За разлика от БГ

преди 8 години

След дългите санкции на 700 милионната Европа и САЩ срещу Беларус,Беларус не се отказа от своята идентичност,история,език и икономическо развитие под натиск на каубойски медии и НПО-та за човешки права,толерантно образование,"демократични" икономически реформи.Не знам колко пъти Лукашенко е ходил на инструктажи в американското посолство,получавал "конгручюлейшънс",колко потупвания е получил,но за да клекнат ЕС и САЩ пред Беларус,означава,че Лукашенко не е правил нито едно от изброените.

17

Анонимен

преди 8 години

В Беларус животът е по-добър отколкото в България. Хората печелят по-добре от нас, имат си повече и по-добри автомагистрали и т.н.

16

Анонимен

преди 8 години

"Хахахахаха7 милионна Беларус не можа да бъде прекършена от санкциите на 400 милионния ЕС и 300 милионната Америка.ХахахахахаЗа сметка на това 400 милионния ЕС е почти прекършен,изнудван и заплашванс ислямизация и терор от режима на турчина ердоган и шефовете му от сащ."