29

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

комшията с висше получава 500 лв в пазарджик.а тоя ми говори за ниска култура майче се получава че тоя има много много по ниска култура дори от ромите -----ромите никога не ползват тези думи

28

Анонимен

преди 8 години

За Бога, братя не плащайте!!!

27

Анонимен

преди 8 години

"Представители на колекторските фирми отдават тази тенденция на липсата на спестовна култура и информираност."Ей това изби рибата! Каква спестовна култура със заплата 400 лв.!? Битието определяло съзнанието. Пък после се чудим, защо някои са с четиристайно съзнание, а други, колкото на боксониера.

26

селянина

преди 8 години

До 31Стойте на село и няма да имате разходи !!!---"гражданите" ще умрете от глад, защото няма да има кой да ви произведе и хляба, да не говоря за всичко останало! Много внимавай и повече мисли, когато си пожелаваш нещо!

25

Das Capital

преди 8 години

Робите трябва да са винаги на ръба на оцеляването, за да се тъпчат по-лесно.

24

ГадинНуЧестин

преди 8 години

*** пример: Дължите на топлофикация => не плащате и те ви начисяват лихва от 0.5% .... теглите заем и ви начисляват лихва от 10% и ако не платите ви пращат главорези.... Вие избирате на кой да дължите :D

23

Марияна

преди 8 години

Не е 1 милион а над 1 милион

22

АНТИ

преди 8 години

До стефчоЗа 70 години се наплодиха нЕколко поколения крадци.Краде се от държавното, общинското, фирменото и т.н и т.н.

21

стефчо

преди 8 години

дилемата на Българина е ,дали да си крадне малко от господяря си. Малко точец,малко нафтичка от камиона,малко парно и кабелна от комшията....всичко по малко. Но гордия Българин никога няма да надигне глава и да отиде помете цялата оная олигархична мафия дето царува и се е окопала във власт и пари.Българина иска малко и нищо не получава..

20

къде е истината

преди 8 години

НИКОГА НЕ ВЗИМАТЕ ЗАЕМ ... НИКОГА И ЗА НИЩО НА СВЕТА!!Парите , които бихте дали за вноската, ги пускайте "в буркан", събирайте и после купувайте, ноНИКОГА и за нищо на света не влизайте в баМка, освен ако не теглите!

19

Сорос

преди 8 години

Плащате или оставате на улицата!Евреина взима, евреина не дава!

18

къде е истината

преди 8 години

Това са най-често хората с ниски към средни доходи, които нямат възможност, но искат да потребяват повече.----Това изречение заслужава сериозен анализ!Значи доходите са "ниски до средни"... но хората искали да потребяват повече ... До тук не виждам нищо нередно... нормално е всеки да ... иска, нали !?Въпросът е ЗАЩО този, който преценява, че дохода на искащият е "нисък до среден", въпреки това му дава заем, знайки, че той математически, физически и психически няма да може да го върне ?!?????

17

Анонимен

преди 8 години

Последният кредит който съм теглил е преди 27 години. 10 000 при 1 % годишна фиксирана лихва. Мисля да не тегля повече кредити.

16

Анонимен

преди 8 години

Естествено че не мислят като теглят кредит вижте в facebook коментарите на страниците на бързите кредити направо са стряскващи всеки иска да тегли тегли тегли и да погасява стари заеми но не знае че така затава още повече в калта

15

Джони

преди 8 години

Никакви кредити! Взимането на кредити е кредитно робство. Единствено ако откриете, че имате нефтени залежи в имота си, може да вземете заем за да го разработите.

14

Шегичка

преди 8 години

От какво сте недоволни? Имаме си лична кредитна банка, личен доктор , личен адвокат , лична банкова сметка , лична партия... Хайде стига толкова. А при соца какво имахме? Личен диктатор.

13

ss

преди 8 години

ако имаш задължение към банката да речем 10 000 си е твой проблем, ако имаш задължение към банката 2 000 000 си е проблем на банката....

12

коментари

преди 8 години

много и верни коментари дотука, бих добавил и следното: бих подкрепил с две ръце пълна забрана на всякакъв вид заеми, кредити и т.н. по телевизията, по радиото и на всякакви билбордове също! особено са зловредни за младите хора, реклами , напр. тия кредисимо... пари навреме и не знам какво още, просто промиват умовете и то не само на младежите!

11

Така е

преди 8 години

Последните три изречения казват всичко , но вече е много късно Борисов до ги прочете. Дянков така и не можа да го научи че харчиш толкова , колкото имаш.

10

Автогол

преди 8 години

Не е вярно! Депутатите взимат 3100лв. месечна заплата, а аз 500лв. Средно взимаме 1800лв. Аз съм голям богаташ! Имаме милиарди влогове по банките. Нищо, че 2/3 от тях са до 1000лв. Нали статистиката и Бойко ни казват че сме богати. Усвояваме еврофондовете (трохите на ЕС) на 100%. Нищо че са 1-2 млрд. годишно, незначителна част от икономиката. Бойко каза че сме добре. Вярвам му. Направленията за УНГ свършиха - ще си доплащаме. Така ми се пада, нали ям сланина и пия ракия.