8

онз

преди 8 години

До 0нанонименнекой да сте питали да зимате купа? предния път едни самодейци рекоха че купата е синя и се оказа че било щото е в морето. да не стане че купата е зелена що е на Пъстрина ?

7

ананонимен

преди 8 години

ЦСКА, Монтана... мечтите - безаплатни, реалността - студена. Купата отново си идва в Стара Загора, явно последователността е на 3 години- 2010-2013-2016...

6

До грухтящите

преди 8 години

за разлика Берое никога не е чакала на съдията......колко пъти от Берое са се изказвали ама ни бяхме по добрите ама той съдията......айде стига.....започвайте да грухтите.......

5

Анонимен

преди 8 години

Те Беройци спомнят ли си как за последно станаха шампиони през 80 -те години и какъв груб и дърводелски футбол практикуваха. Няма как да не спомена едно тяхно тогаващно гостуване в Свищов на Академик. След безобразно груба игра на заралии вследствие на което двама студенти бяха принудително заменени и отсъстваха за няколко месеца гостите бяха въпреки всичко брутално изнасилени. Победа за Академик с гол на края на мача. Но тогава Академик победи и Левски и ЦСКА.

4

Анонимен

преди 8 години

И тези селяци се взеха на сериозно. Стара Загора я очаква червена инвазия по първа пролет и да се молят Прелав Йорданов да не е в игра иначе е цар на хеттриковете. Шивача също знае как да ги пореже, така че Бирое е до Стара Загора. Спаз Зелев ще бъде на самоопазване. В София 3:0 за ЦСКА. Бирое може само да сънува титлата.

3

onz

преди 8 години

сички вековници го вадат голем и мек и като го ударят у масата, отиват да си търсят калъфките. набил ще им го набие с контрагайка, монтана с купата, а за берое нефилтрирана.

2

Анонимен

преди 8 години

Ами то затова отстраниха ЦСКА,ЛОКО и Литекс та да може и такива отборчета да ядат баница!

1

Анонимен

преди 8 години

Държавно отборче. Щом иска, Боко ще ги уреди. И без това любимите Му тиквени-деляношишковци отпаднаха.