8

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко години изчезна цял град в САЩ, като гръмна някакъв химзавод. Не помня подробности, помня само страшните снимки. Никой не се зарадва от това нещастие - нормално! Сега в Русия станало също нещастие, загинали хора, а някакви чевекоподобни се радват! Е, там е разликата, или една от разликите, между русофили и русофоби! Има примери със самолети, кораби. Бок.лука и да го рециклираш, си е ***! Най-добре е да се изгори - все ще даде някоя калория!

7

Петолъчка в сърцето

преди 8 години

Бог да прости загиналите и да помага на живите да преодолеят тежката загуба.А относно общите пътища на България и Русия - у нас има русофили още отпреди Освобождението на България от турско робство и ще има русофили и патриоти, докато я има България!

6

Анонимен

преди 8 години

Чисто евтино и екологично гориво, което може да се използва и за разрушаване на стари сгради.Абе тарамбуки нали Ленин ви беше казал електрификация + съвтцка власт - не газификация!

5

Боби

преди 8 години

До Анонимен 7Ано Умни там сега е ЗИМАААА тая снимка от де са я намерили не знам но определено не е от мястото на събитието. Градът е НА СЕВЕР ОТ МОСКВА

4

Анонимен

преди 8 години

дО червеният кратун но. 4България я е имало хиляда години, преди да се пръкне това недоразумение-Русия, и ще я има и след 1000, но "бозката", от която цицате празноглавци-предатели като теб, съвсем скоро ще е в историята , при великият СССР!

3

Анонимен

преди 8 години

Снимката все едно е от някое соц. общежитие от Ж.К. тата! Тия ***,алкохолиците направо са ни давали техните чертежи за изграждане на блоковете.

2

Анонимен

преди 8 години

Жалко за рашките, ама техния началник как бомби невинни болни в Сирия!

1

Анонимен

преди 8 години

Не знам какво трябва да стане,че светът да разбере, че руската газ е смъртоносна дори и за самите руснаци.