160

от Русе

преди 8 години

Браво.... Да живее контрабандата! Колкото повече контрабанда, толкова по-голяма борба с контрабандата, толкова повече спестени пари за ремонта на магистрала Хемус. Само да не преборят набързо контрабандата, че ще си останем със старата магистрала. Ха, ха, ха...

159

do 242

преди 8 години

Ne umna ,a terikatka

158

Анонимен

преди 8 години

До oпетков Че нали сега управлявате с фесовете. / справка Касим Дал - директно подчинен на Ердоган /

157

Анонимен

преди 8 години

А градят хората.Строят. И то хубаво строят .Днес строят утре го ремонтират. Те моста на Струма в посока Петрич на който бе паднала едната час ,по първоначална оценка трябваха за ремонта 800 хиляди лева.Е хората сколасаха да го ремонтират за еди 8,3 милиона. Откриха го и вече е за ремонт само след като е бил в експлоатация 3 год. ,отново е готов да падне .Навремето бе издържал 60 год сега само 3

156

Делян Пеевски

преди 8 години

Ехооо тук нещо не виждам достатъчно коментари против правителството и като гледам прекалено постна е статията!!! Внимаваите в картинката че утре може и да сте безработни!!! Повече усърдие искам като плащам да за пропаганда....

155

Тинев

преди 8 години

" Градим "Хемус" с държавни пари от борбата с контрабандата "Ясно!За каква борба с контрабандата говори тая?Явно без " Хемус " ще сме!

154

Анонимен

преди 8 години

Троловете руски плюят бясно - това ме радва ;)Бойко спря проекта от който щеше да краде Пеевски и сега троловете беднеят, спират им парите ;)

153

Анонимен

преди 8 години

EDNA KRASIVA I UMNA BALGARKA.

152

Анонимен

преди 8 години

РЕФЕРЕНДУМ ! СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ РУМЪНИЯ !

151

anonimen

преди 8 години

taq s-re golemi l-na bre

150

9689

преди 8 години

Много добре,да почват да правят преводи тиквочите от ГЕРБ.

149

опетков

преди 8 години

Всички коментари пропускат най-важното, а то е : Действително ли магистралата струва тези 900 млн лева за 60 км или някой прави всички ни вкупом на балъци. За целта е редно да се произнесат експерти. Да се каже: 1км тунел струва толкова, 1км виадукт толкова. Може да питате испанските строители на магистрали. Имат доста полупланински райони с много виадукти и тунели по магистралите. Не може прогнозната цена дадена от правителствените "експерти" да е 470 млн, а от кандидатите - двойно.

148

oпетков

преди 8 години

До Анонимен:ГЕРБ е създадена през 2009г. Защо дотогава цели 5г. не бе построена магистралата от комунисти и фесове при положение че изкарваха по 2-3 млрд излишък годишно в бюджета?

147

Анонимен

преди 8 години

Където има кмет от Герб градовете растат и стават красиви!Затова по-добре Герб да са на власт!

146

Анонимен

преди 8 години

Магистрала "Струма" бе част от ЕС-план за връзка Север-Юг и трябваше да е готово още през 2004 г. за олимпийските игри в Атина. Какъвто ЕС, такъв и Хероят от Банкиа.

145

Анонимен

преди 8 години

"Градим" - извинете, грешка - "Крадем" народната пара. След лили, която работи неуморно - над държавните кюфтета - ще останата планини оглозгани агънца, прасенца, камари чинии и дамаджани. Е, и Джомолунгма от калпав асфалт. "Асфалтът не се яде, но асфалтът гуша прави!", заветът на Дон Боко дьо Банкиа, *** Балканский, Хутболизд нъмбър уан и пр.

144

Анонимен

преди 8 години

След като турска и италианска фирми обжалват процедурата, значи скоро не може да тръгне...Затова Борисов е прав, че прекратява всичко.Спечелилите фирми са на Пеевски и Василев- отново добър ход на Борисов, като спира кражбата от тия двамата.

143

Анонимен

преди 8 години

До 219 АнонименДа!!!В кражбата на всичко и от всички!!Де какво и откъде може да се докопа!!!!!

142

Анонимен

преди 8 години

Засега Герб са най-добрите, няма кой друг !

141

Анонимен

преди 8 години

Нали уж процедурата е законна ? Как с един телефон , един човек се оказва че може да си прави каквото си иска с държавни решения ? Да не говорим че с един смс командва съда