19

Анонимен

преди 8 години

И после СЗО ще ми говори, че било заради цигарите. Цигарите цапат ли толкова въздуха колкото колите и фабриките и другите индустриални комплекси и убиват ли по 14 хиляди българи на година?

18

я

преди 8 години

Така е - където има мръсен въздух, има обаче и работа и пари , а където има чист въздух - има ...само чист въздух ! Изборът е Ваш !

17

Анонимен

преди 8 години

17, ситуацията в Пещера е отчайваща защото Домусчиев плаща на общинари и никой няма и намерение да го пипне, а въздухът там е ужасен и хората си боледуват и мрът като мухи.

16

Cxl

преди 8 години

Питайте хората от Пещера какъв въздух дишат от завода на Киро Гела - БИОВЕТ

15

Анонимен

преди 8 години

В борбата със замърсяването на въздуха България ще разполага с 120 млн. лв.----------------------------О, тези със сигурност ще бъдат разпределени "по предназначение" още преди да са ги превели в банката, сигурни сме.

14

Невен

преди 8 години

Идеята е, че когато поднасяш статия трябва да поднасяш сравними неща, а не да отварям google и калкулатор, за да видя къде наистина сме ние. Ако 12-ти е прав, че в Германия има 81 млн срещу нашите 6, ето обобщеното изказване: В България умират средно 3 пъти повече хора на глава от населението спрямо Германия. Едно изречение с много повече смисъл от цялата статия.

13

Ангел

преди 8 години

Пишете си стратегии и дивотии.Статистики и каквото щете!Частци,шум,прах и т.н....От днес нататък отказът за асфалтирането на "Цар Борис" за мен е акт на преднамерен терор...А Фъндъкова е отговорназа това!

12

твърдо гориво

преди 8 години

Нека да се топлим на твърдо гориво и да пием твърд алкохол. Твърдите неща са истината, на дърва е много по-евтино да се топли човек. Бензиновите триони станаха толкова евтини, че за 1 сезон си му избил парите. Лятно време слагаш ремаркето и към гората вечер, докато няма никой. За 2 часа ще си напълниш ремаркето и никой няма и да те види после по тъмното. 3-4 курса и си осигурил отоплението за зимата.

11

Анонимен

преди 8 години

номер 8, Германия има 81 милиона население, не 60

10

До 7

преди 8 години

Дървата не са никакъв проблем. Проблем са въглищата, гумата, пластмасата и отработените масла, които масово се горят по хорските печки!

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9Твърдите горива са бел кахър - основния проблем са строителството и не митите улици целогодишно кал. Но при бойкоикономиката е така.

8

Анонимен

преди 8 години

Ами да се забранят твърдите горива за отопление. Повече иглолистни в градовете и по-често почистване на улиците. Ето една отправна точка. Иначе да констатираме всеки може.

7

Невен

преди 8 години

Оказва се, че България е на осмо място по брой жертви на мръсния въздух на Стария континент. Най-много смъртни случаи има в Германия и Италия близо 60 000 души от всяка една от страните.Накратко, автора дали е наясно, че ако класацията е по брой население на планетата може и да сме на място 100? Интересно е колко души на 10000 примерно от населението си отиват ..., а то че Германия с нейните 60 млн е на първо място слабо ме учудва.

6

Men

преди 8 години

Палете печки зимата пак. С горенето на дърва първо стимулирате незаконната сеч, после се чудите защо има толкова много наводнения. После всичките тия *** отиват във въздуха и всички се разболяват. Във всеки град или село може да се види мъглата която се носи зимата. Голяма икономия с ти тия дърва няма-що, а някой като умрат от рак съвсем икономисват.

5

Анонимен

преди 8 години

Редно е сега в тези населени места да се сложат стряскащи билбордове на мъртъвци!

4

ситизен

преди 8 години

Ами ... на село въздухът е чист !

3

Анонимен

преди 8 години

не беше ли виновно тютюнопушенетоили ...

2

упорит профан

преди 8 години

София усвоява милиард и половина данъци а въздуха е по-мръсен от времето на Кремковци!Който има храчки да се притеснява да ги споделя с депутати и общински съветници!

1

анонимен

преди 8 години

С ЕДНА ДУМА---ГОТВЕТЕ СЕ И ЗА ДАНЬК---ВЬЗДУХ