300

Анонимен

преди 8 години

До 8891Доста българска литература Р.Ралин примерно си чел стига дразни хората заработи си стотинките, макар и по отвратителен начин ...

299

справедлив

преди 8 години

До 8891казах-уважавам турският народ-но не *** им---или нещо искаш да ми кажеш?? Ами да си изясним ТИ кой си-просто човек....Или се имаш за нещо много???Ако си турчин-уважавай другите ...а ти май просто си без минало-нито велико нито мърш--аво....просто овца без история....

298

Анонимен

преди 8 години

До До 708Олеле още един демент...ходи кажи на узбек ,че е турчин...Боже прибирай си вересииитее...А за българския...питай кой да е ОБРАЗОВАН руснак от къде е езика и религията им,па дори и сърби и макета никога няма да признаят, но всички в себе си го знаят ,говорят стари форми на езика ни.Влашките войводи до 13. век са писали на български..Не се гордея с това , което сме в момента , но дедите ни са били ГОЛЕМИ!

297

Анонимен

преди 8 години

До 8891Много народи, а вие не сте народ/без общо потекло/ с много по-дълга от 2500 г. история ги няма...направете услуга на нормалния свят - изчезнете и вие!Турки значи "много" -сбирщина касапи окрали културата на победените със сила от тях!Не сте НИКОГА били признати, налага ли сте се със сила!само го виж това плод на кръвосмешение на снимката и ти става ясно...русите поне са хубави хора наследници на викинги и славяни.Вие сте смес от генетчен *** и *** религия!

296

Анонимен

преди 8 години

Реално тук само Турция се държи като терористична организация, като поддържа ИД. НАТО би следвало да изключи тази изключително нагла държава преди тя да е предизвикала 3та световна война.

295

Анонимен

преди 8 години

Света Москва се държи като терористична организация

294

Анонимен

преди 8 години

До колега , не такаНяма какво да разсъждавам. Една и съща книга са и трите. Разликите идват от различните интерпретации.Няма да се учудя ако и трите са писани от един същ човек. Ха сега ти поразсъждавай малко.

293

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАко имаш нормален интернет мога да ти дам поне 20 линка с уеб-камери от Червения Площад.-------Дай линковете да видим вярно ли е?

292

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 631Свършихме опорните точки и почнахме да славим,а?

291

Анонимен

преди 8 години

До АнонименОткъде мислиш, че Русия има точните координати на базите на ИДИЛ?------Точните координати ги знаят защото ИДИЛ са техни хора. Те трябва да ги знаят за да не бомбят там...

290

Анонимен

преди 8 години

До АнонименХоджата не ти ли е казвал, че корана забранява употребата на алкохол и наркотици?-------------Между другото корана не забраняв употребата на алкохол.И още един интересен факт който не знаете. Корана, Библията и Тора са една и съща книга !

289

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ защо Путин да не знае какво се пише в тази книга?--------А бе спамаджия, кой нормален човек се интересува какво пише в корана. И на вас ли трябва да обяснявам за "православните" ценности и тем подобни глупости с които ни заливате от сутрин до вечер.

288

стига!

преди 8 години

Стига с тази гадна турска ислямска джихадистка имперска пропаганда! Няма българин, който е готов да загине за отоманския халифат!

287

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 611Според теб корана е книга ?Това си чист вид мюсулманска пропаганда.

286

от Сащ

преди 8 години

Повечето рашки, особено от селските райони имат външни нужници, нямат вода и ток. Естествено че искат да емигрират, проблема е че нямат пари и нямат интернет. Как да подадат за зелена карта ?

285

Анонимен

преди 8 години

До АспарухИД режат глави а не децата от училищата които русия бомбандират, а иначе ИД и чеченските терористи в ИД русия не ги закача

284

$ за зелена карта $

преди 8 години

Ами само 250 хиляди са подали за зелена карта защото имат пари за билет и туй онуй, естествено че всички руснаци искат да имигрират в Америка, кой би го отрекъл, на милиардерите децата и семействата им са там с петрорублите ха ха ха разсмивате ме а ха ха ха дори и на Сергей Лавров дъщерята е в Ню Йорк а вие за обикновените крепостни селяни без канализация и пътища ли ще.ми говорите че не искали да имигрират? Айде не сме толкоз глупави

283

Анонимен

преди 8 години

Пътя на разпад вече е поет. Въпрос на време е. С тея падащи цени на нефта, пиши ги бегали...

282

Аспарух

преди 8 години

Абе умнико продажен.Ти случайно да си гледал ютуб преди Руснаците да отидат Сирия.Да си гледал случано как се режат глави,палят живи хора или разстрелват десетки и стотици нведнъж.Такива като тебе трябва да го изпитат на живо и да ви видим тогава какв песен ще пеете. що не вземете да емигрирате някъде,примерно в Турция нали тука и подкрепяте позицията.Ако си Турчин да те разбера,ама ми се чини,че си българче,ама с много-малко "б"

281

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 572По-скоро 90% искат да емигрират. Само 250 000 са пуснали документи....