45

Мина

преди 8 години

Обществена тайна е, че над всички тези военни конфликти стои Америка и по точно ЦРУ- които не престават със своите експерименти. В политиката няма не възможни неща, там се прави всичко възможно, ако трябва убиват и виждаме как всеки ден умират хора. Европа трябваше отдавна да се дистанцира от САЩ, защото Америка не работи за европейските интереси, а за американските.

44

тя

преди 8 години

Как САЩ ще решан проблемите на Европа? Те по-скоро ще ги задълбочат или създадът такива!

43

Джулиана

преди 8 години

Такъв бандитиэъм и беэумие все пак трябва да има край!!! Таэи колосална ДОЛАРОВА ПИРАМИДА, повлече не само САЩ но и другите държави към ВСЕОБЩ БАНКРУТ!!! САЩ прехвърлиха своята криэа върху другите и по тоэи начин удължиха съществуването на своята параэитна икономика!!! Цялата световна икономика се превърна в КОШМАРНА ИГРА!!!

42

матросчо

преди 8 години

Браво на "Днес", това е абсолютната истина и тя витае навсякъде от няколко години, само шорошоидите я отричат, но те са ясни и никои не се интересува вече от тях. Всички народи в Европа и Близкия изток, чакаме, Русия да смачка терористите, за да се върнем към спокойствието и градежа. Успех на Русия в поредната саможертва за света и особено за Европа.

41

az

преди 8 години

не мога да повярвам, че САЩ биха помогнали на Европа или на когото и да било, напротив. Те помагаха на Сирия срещу ИД няколко години, преди да се намеси Русия. Боли ги фара САЩ какво става тука, като са отвъд океана, даже колкото повече разрушения, толкова повече бизнес ще има после

40

weiss

преди 8 години

Абе щом според остриетата на демокрацията и евроатлантизъмът дори *** е почнала да пише кремълски опорни точки, работата е сериозна. Май съвсем вече не знаем какво става, и никой не ни ориентира какво да пишем, в небрано лозе сме...

39

Анонимен

преди 8 години

Руски медии съобщиха, че днес централната банка на Русия е отнела лицензите за банкова дейност на още 2 банки в Русия. По моя сметка, от началото на 1991г. до днес, 2435 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемане на лиценза им за банкова дейност или поради ликвидация..vestifinance.ru/articles/67463banki.ru/banks/memory/

38

НФБ

преди 8 години

САЩ разрушават световната икономика и я хвърлят в хаос. Срива се икономиката на Африка. ..латинска Америка. ..унищожи се инфраструктура и държавността в арабските страни..в много африкански. . САЩ свалят всяко правителство позволило си да критикува сащ. .

37

Анонимен

преди 8 години

По-голяма глупост май ме се е появявала досега?!

36

Анонимен

преди 8 години

Да припомня на чюгуните че ЕС и Сащ са най-големите търгоски партньори с $2 трлн. годишен оборот. В Русия имат ли толкова кинти , в рубли може би...

35

До 65 и 67

преди 8 години

Ако на ВМЕНЯЕМИТЕ ХОРА ими викате "руски ***", така да бъде! Няма значение как ни викате, важна е същността! А колкото до облъчването, то вие, соросчета неграмотни, вие не сте облъчени, а направо зомбирани от холивууудските бози и краварски "опорни точки"!!! Но колкото и да се мъчите, личи си, че НА ВМЕНЯЕМИТЕ ХОРА не можете да объркате мозъците! А другите, невменяемите, въобще не ни интересувате! Нали знаете, кой каквото сам си направи......

34

Анонимен

преди 8 години

За руския *** няма почивка. Облъчването продължава безуспешно

33

Анонимен

преди 8 години

Путиноландия е нагазила яко в ***!

32

Амстердам

преди 8 години

Много руски *** много нещо! А заглавието е като опорна точка на Кремъл. Много зле...

31

Анонимен

преди 8 години

До ЕС е вaсaл нa СAЩРусия също е васал на Сащ, ама ти още не си го разбрал...

30

Анонимен

преди 8 години

До АнализчеМного ти е промито мозъчето за анализчета. Едно въпросче, какви са тея въображаеми "търговски договори" които ЕС щял да подписва с Русия ?За каква точно търговия става въпрос.

29

Анализче

преди 8 години

Нека бъдем откровенни - намахме проблеми до мига, в който САЩ не заяви на ЕС, че ще подпише търговски договори със САЩ а не с Русия. 24 часа след като Германия поиска подписване на договор с Русия започна проблема в Украйна, после извъднъж отиде в Сирия. А ние сме *** и не можем да се сетим! САЩ винаги са изпадали в ужас при мисълта, че ЕС може да се договори с Русия, за да предотвратят това ще направят и световен золум. Лошото е че ЕС няма Ес войска и пак ни държат за ..

28

Уй

преди 8 години

До АнонименНа мястото на Асад идват вашите хора Ислямска държава мойто момче.

27

Анонимен

преди 8 години

кризата може да се реши много просто. Асад си тръгва от Сирия и отива да живее при дружката си в Русия. Правят се избори и идва нова власт. Край на кризата.Понимали ?

26

Анонимен

преди 8 години

Историята се повтаря.Русия избави Европа от фашизма.Сега ще я спаси и от неолибералния ционизъм.Неизбежно е,сорошки мършояди.