16

Миниму

преди 8 години

Само така. Освен проверката за произхода на парите трабва да се направи и разлседване за връзки с Цветан Василев. Няма начин, часто от тзи магистрати да не са забъркани в схемите на Цветан Василев.

15

Делта

преди 8 години

Много списъци, много проверки. Време е да сме ориентиръби към целта, а именно всеки после да поеме отговрност за действията си.

14

Коста

преди 8 години

Да ги проверяват. Това заслужават. Само да не пропуснат да приберат и Василев от Сърбия, че нещо много се задържа там.

13

Gost

преди 8 години

Искам да попитам оня де ми гука глупости преди малко с акъл лие час 15минути като е така моя баща умнико сутрин като излезе в 7вечер се прибира в 21 а ти като излезеш 7и се прибереш в 11 и работното време е приключило е *** това час от 15минути лие маи вашето е такова затова образованието вие калпаво на даскалите щото гледате ден да мине друг да доиде и 1000 лева пеи сърце а недков

12

Анонимен

преди 8 години

Голямо усукване е паднало докато се публикуват тия данни, ама нали сме "религиозни" всичките ? И ако това мине ... голям майтап ще стане. ПАК !

11

plumkodonkov

преди 8 години

6tom i K_T-B izliza s zve3di4kiiii si4ko e samo py6ilka

10

ХХХ

преди 8 години

НЕ САМО В КТБ А И ОНИЯ ДРУГИТЕ,КОИТО СА ДОИЛИ ОТ КТБ НАЛИ ТАКА..ПОКРИХА МУСТАКА И РАЗПЕРИХА ОГРОМЕН ЧАДЪР.КАТО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ПЛЮВАТ ДА ИЗГЛЕЖДА ПО ДОСТОВЕРНО

9

Анонимен

преди 8 години

До поредния театърКомисионни и наказани нарушители не вървят ръка за ръка. Или едното или другото

8

някой

преди 8 години

А защо само в КТБ?А в другите банки?Хвърляна на прах в очите на простолюдието.Поредното представление на цирк "БГ", а и поредната стъпка на замитане на кражбите.

7

Анонимен

преди 8 години

Сметната палата и НАП не живеят само от заплати.

6

Анонимен

преди 8 години

време беше

5

поредния театър

преди 8 години

Резултатите от проверката още от сега са ясни: -нарушения няма всичко е законно.

4

Емил Николаев

преди 8 години

По голямата част от народа се чуди как да свърже"двата края" а корумпираната *** не си знае парите....Да грабваме калашниците,иначе ще става и по лошо....

3

Анонимен

преди 8 години

А Народното Събрание нещо да каже за проверка на доходите на депутатите със сметки в КТБ или няма нужда? Резултатът от проверката ще е ясен? В една изоставаща от нас Румъния подобни *** търкат наровете на съдилища, арести и затвори. У нас: тишина. Е как да стане? Нали *** трябва да започне да се хвърля по някое време от 26 г насам само събираме и така вони вече, че не се трае. Затова ли паднаха Левски, Ботев, знайни и незнайни?!? ОСТАВКА! МАФИЯ! Прасето на чеверме!

2

Анонимен

преди 8 години

Никой няма да осъдят, защото съдебната васт вече си прехвърлиха парите в други банки, офшорки и в швейцарски банки и съдиите са комбина в с депутатите и банкерите. Просто трябва да отпадне гаранцията върху всички влогове и на пазарен принцип който внася пари в банка, ще гори ако банкерите я източат, вместо държавата да плаща.

1

Анонимен

преди 8 години

Тия па фишеци, в КТБ си държали рушветите....