32

ние българите, но ит

преди 8 години

До бюрократите и *** от Брюксел:Единственото правилно решение е затварянето на външните граници на ЕС.В случай на проявено неблагоразумие от Вас, ние българите си затваряме нашата граница и не признаваме вашите решения по тази тема.

31

Ирина

преди 8 години

Европа е пълна с *** и то на отговорни постове! Акъла не ми го побира! Не само граници трябват, а и стрелба по всеки, който ги наруши.

30

Калина до 32

преди 8 години

Първо, тези помощи не се знае за какво се усвояват.И второ, като ни напълнят с тази п***плач, може и да ни няма нас самите. Така че загрижеността ти за нечия работа дтава безпредметно.

29

Анонимен

преди 8 години

До КрайТия жени и деца се взривяват и убиват невинни, същите тия деца след няколко години ще колят нашите! Не ни трябва никой! Колко християни са получили помощ в арабска държава? Да си се грижат те за единоверците си, не е наша работа.

28

Анонимен

преди 8 години

А кое е решение? Философското говорене и прехвърляне на отговорност? Европа се срина. Всеки който иска да спаси каквото е останало от държавата му, взема драстични решения. По света има милиони хора, които искат да живеят по-добре. Ако всички се изсипят в Европа, кой ще ги контролира? Биг Брадър от "1984" - Оруел.

27

rumen72

преди 8 години

като германия ги иска толкова много и не иска да се "затварят граници" направо да изпраща корабите на турското крайбрежие и оттам да си товарят и направо в Хамбург да си стоварват и да си ги интегрират както си искат, може и от нашите *** за вземат ще им ги изпратим сите.

26

Анонимен

преди 8 години

#1,Европейската плява,наречена "народи", не разбра ли най-после,че "елитът" на ЕС и особено,фийюрер шмъркел нямат никакво намерение да отводняват блатото ЕС от мигранти,а напротив,да го заливат все повече.Такава е заповедта на задокеанския господар.Просто се прилагат само някои маньоври,как да стане това.Разбира се,за всичко това ще плаща доказалото се,като незаменимо,юроспийско стадо....до пълния му разпад и изчезване.

25

Край

преди 8 години

Борисов няма как да не е съгласен с Меркел защото иначе спират европомощите ни. Трейс, GP груп и Водстрой и Балканстрой и ГБС остават без работа. На това се крепи управлението на ББ. Българите да преценяваме какво искаме пари и бежанци или без пари и без бежанци.

24

Край

преди 8 години

Затварянето на границите на ЕС за мъже от 16 до 56г. е решението. Европа е милосърдна - жени и деца можем да подслоним брадатите мъжаги да вървят да си устройват държавите.

23

Анонимен

преди 8 години

10 млн на Македония, 12 на Гърция, а на Турция дават ТРИ МИЛИАРДА. И после реват, защо не спирал потока.

22

до # 20

преди 8 години

А кога нашите тикви ще разберат,че тази Тиква няма намерение да разбира друго ,осех това,което господарите му диктуват ?!Е,г-да сътиквеници?Кога ще го разберем и да станем да се обединим и прогоним цялата тази антибългарска плява?Кога?!Да ви кажа,докато мислите и "действате" по досегашния начин,това ще стане,когато цъфнат пластмасовите налъми на на вашия водач.Ама вие,продължавайте да хленчите.Полезно и най-важното, безопасно е!

21

454

преди 8 години

докато им раздавате по 1000 евро на калпак за да седят и да си клатят краката, тази вълна няма да спре, с или без война. Май годините социализъм не са изпили чак до там мозъка на бившите соц страни, ама вашия е май безвъзвратно отлетял.

20

Анонимен

преди 8 години

Милиони и милиарди да отпускат на държавите,нито една сума не е достатъчна да измие поругаването на националната чест и достойнство на същата!!!Ще отпускаме пари за грешни решения,потокът няма да спре,а брюкселските чиновници ще продължават да се държат за шлифера на ВАЛИДЕ Меркел и да изпълняват нейните поръчки и прищявки!!!Да,ама парите не ги дава Германия,а ги смучат от всички европейски страни!!И така.....докато *** не затрият гостоприемника!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Друго решение е да ги транспортират обратно в Африка така както им ги карат на тях и така в един безкраен безумен кръговрат.Социалните помощи няма да им спират а това е основното което привлича тия в Европа.Граници нямало да затварят-не било решение.Няма да ги стрелят щото сакън да не им стане нещо,я апетит ще изгубят я желание за секс-страшна работа да не дава Господ. Другият вариант е просто да седят и да чакат докато ЕС не заприлича на Африка.Айде и фланелките "je suis Аfrica" и така.

18

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Какви са тия суми по 10-12 млн евро, това са 2-3 къщи в Брюксел.Това са пари с които оперира един богат европеец.За рамките на една държава това са стотинки.Затварянето на граници не е решение, ама Орбан си изчисти държавата.Брюксел са далеч от реалноста.

17

Луцифер

преди 8 години

Дава имилиарди на Турция.

16

Анонимен

преди 8 години

Бат Бойко и той съгласен с Меркел.Никакво затваряне на границите.Кога тази тиква ще разбере ,че трябва да се ръководи не от интересите на Германия и Меркел а от интересите на българският народ.Застани Боко като мъж и защити народа си.Виж Унгария,Хърватия,Полша,Словакия.Виж как се държат техните премиери и как ги уважават в светта.А ти си продажна мишка.

15

do 9 Българин от Гер

преди 8 години

Аз също съм в ДЕ от много години и се изкушавам да приема идеите на AfD. Проблема е, че ако се оправят с мюслитата, ние ще сме следващите.Решението е както се казва много пъти - игнорирането на Германия като държава, определяща централната политика на Европа, поемане на нещата от ЕС и евро-парламента, разбирай политиката да е изгодна за всички. И естествено - затваряне на външните граници и екстрадирането на всички не-сирийци, ислямисти и престъпници.

14

Анонимен

преди 8 години

ЕС изтича в канала...

13

gos

преди 8 години

Много ми е неудобно да поучавам хора на такава висока позиция, но те са сложени там не за да казвата какво НЕ Е решението, а за да казват КАКВО Е решението и да го реализират това решение. Ако са неспоспбни да го направят, нека си подадат оставките.