34

Анонимен

преди 8 години

Наташа,София,Надя,Мая,Тамара-все арабски имена,пич!До 16 век арабите са били европейци.Друг въпрос е ,че не е късно отново да станат.Земята е на този,който я гази.Казвате 10 деца в смейство,ами 20 броя нозе за газене на вашата земя.

33

Анонимен

преди 8 години

До АнонименА бе, ако питаш Боко банкянския, то Станишев и Орешарски (заедно и поотделно) са виновни :)

32

Анонимен

преди 8 години

6 братя, 10 братя, да оставим сестрите,абе колко човека средно е едно семейство-15? 20?Ега ти размножаването

31

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

*** НЕ МОГА ДА ВИ ПОНАСЯМ .КАКВИ ХОРА СТЕ БЕ *** ТАКИВА КОМЕНТАРИ ИЗГЛЕЖДА ЩЕ СЕ РАДВАТА И СЕ СМЕЕТЕ НА ТОВА МОМИЧЕ НАДЯ.ФАШИСТИ ТАКИВА

30

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

До Анонимен.ДАЙ БОГ И НА ТЕБЕ ТАКЪВ ЖИВОТ.БЛАГОДАРЕНИЕ НА МОСКВА ИД СЕ УНИЩОЖАВА

29

Анонимен

преди 8 години

"Представете си, и сега, вече над година и половина, момичета на девет години са наемани и продавани за секс"Педофилията, зоофилията, а също така зоопедофилията са описани и поощрени от Корана, практикувани са от самия Мухаммед, и са радост за Аллаха и правоверните яcтpeби.

28

Анонимен

преди 8 години

" Разказва, че когато бойците на "Ислямска държава" влезли в Синджар първо убили мъжете". Същото, като и в Чечня преди 20 год. Затова, моля, нормалните мъже, когато ИД влезе в София да не скатават под леглото и да се правят на ни лук яли и т.н, а да вземат кой каквото може и заедно с комшиите да им чупят главите на ***. То е ясно че нашата армия ще е на "миротворческа" мисия нейде по Африка тогава.

27

анонимен

преди 8 години

Щеше да е смешно,ако не е жалко,че мюсюлманин,убит от женска ръка няма да отиде в рая.Защото нито един мюсюлманин няма да отиде в рая.Рая е само за християни,които служат на истинският Бог.Но той не е аллах.

26

Анонимен

преди 8 години

Новината,че жени язиди са сформирали боен отряд биещ се на страната на кюрдите срещу ИДИЛ е забавна с това,че според Корана мюсюлманин убит от женска ръка няма да отиде в Рая.Мацките убиват по 10 на ден,което си е добра новина.

25

Анонимен

преди 8 години

Йазидите не са араби.Те изповядват зороастризъм-почитат слънцето.Макар да се причислват към кюрдите,които нито са турци,нито араби,язидите са самобитна,изолирана общност,за които най-големият грях е да сключват брак с иноверци.Жалката истина е,че всички мразят кюрдите,които са около 40 милиона главно в Турция,Сирия,Ирак и Иран.Дори Саддам се е опитвал да ги изтреби,твърди се с химическо оръжие.Днес ИДИЛ също изтребва главно кюрди,което обяснява позицията на...

24

Защо ли

преди 8 години

Десет и повече деца... кой и как ще ги издържа в ЕС, ние ли, с нашите данъци?!? Защо не се помисли за българските и други деца в беда и недоимък, а ни се вменява да изхранваме, съжаляваме и т.н други...верно християнско е, но дали сме по праведни и от бога?

23

Баги

преди 8 години

И аз бих си поиграл с нея (devil) Айде спамете сега меки киткиии ахаха

22

русофил

преди 8 години

Хайде стига сте натрапвали това "ИД". Руснаците си изпробваха оръжията там и даже не им доставя удоволствие. Така е, като е създадено от некадърниците ЦPУ.

21

Анонимен

преди 8 години

До ЗападноевропеецЗaпaднorлyneeц.

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 20Tъno. Бавно развиващо се недоносче с мания за "интересен".

19

Западноевропеец

преди 8 години

Ами да вземе една пушка, да отиде в КРЕМЛЬ и да yбие кремълското джудже. То е виновно за нейната съдба и тя ще може да си отмъсти.

18

Анонимен

преди 8 години

До МеИскам и аз така да "присъствам" при жената и щерките на турските управници и "мислители" в сегашно време, като те са "присъствалии" тукПосле ще ги питам какво мислят.Дали биха се съгласили? Какво е мнението Ви?

17

Анонимен

преди 8 години

Представям си как извратеняците, дето правят войни за да продават оръжие и да крадат петрол, се кефят на извращенията на лaйhehцата от ИД. Защото са техни по образ и подобие!По делата им ще ги познаете!Е - на 200 години държава, съставена от затворници, рецидивисти и ... т.н. гении... за какво да мисли друго?!

16

Анонимен

преди 8 години

Другарите комунисти, червени селяни простo селски *** са така зомбирани от съветска пропаганда, ... че са готови да прегърнат Ислямска Държава в името на любовта си към другаря Путин.

15

Анонимен

преди 8 години

Сори ,не можахте да *** излъжите,пробвайте с друго