6

Друг

преди 8 години

Ист говори глупости.Държавата ТРЯБВА да контролира броя на аптеките. Това се прави в Европа.Понеже държавата не контролира броят на аптеките. няма адекватна конкуренция. В аптеките работят студенти по фармацяи и медицина. Качеството на обслужване е ниско.Ист да завърши фармация и тогава да дава компетентни мнения. Не му пожелавам да го обслужи студент по медицина и да обърка лекарството. Примери няма да давам, защото Ист повече няма да стъпи в аптека.

5

Анонимен

преди 8 години

Пепи освен че е неспасяем наркоман се оказа големо търговче.За краткото време когато държи здраво бойко за шлифера успя да направи редица мръсни сделки.

4

454

преди 8 години

с тези пръстови отпечатаци ще е ден до пладне, важното е нашият човек да пребере едни пари от продажбата им - типично за ГЕРБ

3

Нако

преди 8 години

А в наше село от години няма аптека. От 1995. А все още живеем към 1000 човека цело годишно. А лятото се пълни с деца, става към 2000 - 3000 човека. Най - близката аптека е на 30 мин. с кола :-( И лекар си нямаме; Мизерия!

2

Chai ot menta

преди 8 години

Kakto imat vezni i kasovi aparati, taka ste imat i chetci na otpechataci...:-):-):-):-):-)

1

ист

преди 8 години

Явно другарят Велев не може да смята. 200 аптеки са за град с 1 милион жители според глупав пример. София е 1.5 милиона. Колкото по малко аптеки, толкова по скъпи лекарства. Държавата няма право да определя брой на аптеките, на хранителните магазини и на всичко друго.Другарят Велев още живее в соца. До кога ще търпим такива манипулатори като него.