8

Анонимен

преди 8 години

Що за клеветническа статия?Първо инициятивата отдавна няма нищо общо със съюза на слепите и това което е написано в статията е абсолютна лъжа. В тази инициатива участват незрящи - така, че сигурно знаят дали ги устройва качеството на записите. Долапчиев гледа само да краде и да бута кинти в долапа и не го интересуват проблемите на хората с нарушено зрение. Дори един заинтересуван да има от продукта на "Подари ми история" то значи, че има смисъл от нея, а реално доста незрящи ползват записите.

7

e

преди 8 години

Награда за главата на *** Петко Сертов-Голяма!

6

Анонимен

преди 8 години

Не е толкова лесно да се разбере света на незрящите ,инициативата е интересна но очевидно е че не е съгласувана дори с един незрящ човек.Да разсъждаваме логично нездрящ значи загубил зрение ,тези хора разчитат на слух , много повече от колко другите. Разликата в развитието на слуховата чувствителност е доста висока.

5

Анонимен

преди 8 години

Нещо май не сте обяснили добре. Заплащането 6 лв./минута не е ли всъщност 360 лв. на записан час, което ми се вижда повече от добро заплащане.

4

Stizo

преди 8 години

Чета ви коментарите и се изумявам. За какви пари говорите? В статията се казва, че не е възможно всеки да седне и да си запише на телефона каквото си пожелае.Първо говорим за авторски права. Не може всеки каквото си реши, да записва и предоставя. Говоря за легалната страна на нещатаВторо ако аз седна и препише а грозния си почерп някоя книга, вие ще можете ли да я прочетете. Съмнявам се, че дори ще разберете и половината. Е със слепите е същото. Въобще пускали ли сте подобна книга?

3

жеко

преди 8 години

това не са най големите проблеми за слепите, един от абсурдите е свързан примерно с получаването на безплатна винетка за инвалиди, слепия трябва да бъде притежатрл на автомобил и шофьорска книжка за да получи винетка, това не е ли абсурд, нищо че член от семейството му живее неговият животзащоти слепия сам не може, получаването на право на личен асистент на член от семейството а не на някакъв чужд измислен човек който няма така да обръща внимание на болния и т. н.

2

Stefanova

преди 8 години

Прав е човекът. За да може да бъде изслушана цяла книга и слушателят да се чувства комфортно, тя трябва да е с хубаво качество, а не да се чува пращене, странични звуци и т.н. Дикцията, тонът и интонацията също са от огромно значение.Нека критиците да се пробват да се запишат сами и да слушат 5 минути на слушалки, та да видят колко ще издържат и колко приятно ще им бъде.Безплатното не винаги е хубаво!

1

Загрижен

преди 8 години

Диви, ***!Ти им подаряваш свелина, те - не може трябва да ни я платиш първо....Както казваше баба ми - "Другия път, никой път!"