19

Анонимен

преди 8 години

Контрабанда и финансирането на тероризма от политици и фигури от правителството в България Контрабандата с цигари е един от най-добре развитите бизнеси на организираната престъпност в България. Има два начина: на изток от България и към Западна Европа от България. Основната стока е цигари, произведени в България от Булгартабак и Табако. Булгартабак, зад която стои член на парламента от Движението за права и свободи / ДПС / Делян Пеевски, има по-голям дял.

18

до Турчето

преди 8 години

Не се знае какъв философ е Доган,след като разбрахме,че е и хидроинженер ,като "сътвори "водното огледало и чопна милиончето.Утре може да напише научен труд с доказателства,че Земята е куха.

17

Мучачос

преди 8 години

Поведението на Доган много ми прилича на това на Ердоган.Доган четвърт век рекетира другите партии за да влезе във властта , в името на "етническия" мир.Ердоган рекетира Европа с мигрантите, но на едро и бие кюрдите в Турция,Ирак и Сирия ,пак в името на етническия"мир ,а в същото време подкрепя ИД.

16

Анонимен

преди 8 години

Без процент съмнения става дума за икономически престъпления.Промиване на мозъци е вкарване на политика в този случай.Да не забравяме как западните медии гърмят ,че сме най-корумпираната държава в ЕС.Някой помисля ли как се чувстват българите работещи в Европа,чувайки всичко това.Поставени сме на най-ниското стъпало заради догановци ,пеевци и тем подобни

15

До Иван Иванов

преди 8 години

Ботев и Левски ако бяха живи нямаше да стоят и две минути в България.Щяха да емигрират на мига.Както емигрираха около 2.5 млн. души за 26 години.

14

До 14

преди 8 години

Приятел,нали знаеш че България е бита карта от всяка гледна точка.Тази страна боксува и затъва всеки ден.С 500 лв месечна заплата и 145 лв пенсия се кара до едно време.

13

Иван Иванов

преди 8 години

Такива ***,като този трябва да бъдат изнасилвани публично.Продавате се за 5 лв,*** такива.Паметник им направете на Местан и Доган те се оказаха национални герои.Жалко че не са живи Ботев и Левски да ви избесят по дърветата

12

Анонимен

преди 8 години

ЛЮДМИЛ, не Емил ве, некадърници! Поправяйте веднага!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Доган е новата кукла на Москва, Сидер е отритнат и рублите са вече пренасочени.

10

Анонимен

преди 8 години

До мРазкри се Местан, а ти си говори криви приказки. Гледай да не ти се изкриви и устата. Защото защитаваш един rнyceн шпионин на Турция, чиято заветна мечта е да вкара отново България под потурите си.

9

Анонимен

преди 8 години

Доган Местан все едни и същи безродни предатели. И двамата трябваше отдавна да са в затвора!

8

м

преди 8 години

Доган е в тежко положение ,Местан не толкова.Освен всичко ,Местан е по - мазен ..Вече си намери мястото до ДСБ на Радан ,това ще е новата коалиция от типа РБ ,който ще крепи Бойко за по следващия мандат.А Доган просто се разкри ,голям ход. За човек цял живот бил в сянка .

7

к

преди 8 години

Истината е че Доган и кликата му се разпознават като неолиберални предатели на БГ .И се страхуват от отговорнотта и затова предприемат последен опит да завземат властта в БГ Но ако и да го направят ще свършат като Садам и Кадафи .

6

Людмил

преди 8 години

Не, че е много важно, но се казва Людмил, не Емил.

5

до 6

преди 8 години

наскоро руската пропаганда закупи днес бг. разбира се че ще хвалят пеевски.

4

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден ни заливат с помия която цели да героизира Пеевски и Доган......Кажи ми кога хвалиш, за да ти кажа какъв си....

3

ист

преди 8 години

Доган,Местан, Сидеров,Първанов, Миков- не виждам да са се разработили за България. Искам да видя по кои сметки са постъпили лихвите от партийните им депозити.Сега Кадиев прави партия. Всеки социалист с партия. Явно голяма далавера е да имаш парпия.

2

ИСТИНАТА Е

преди 8 години

руските фесовеее на Доган се скараха с Турските фесовее на Местан и руснаци и турци се крадливи боклуциии

1

мда

преди 8 години

А Путин е в прекрасно геополитическо обкръжение,икономиката цъфти и руските части си стоят у дома. Украйна вече се запива в Евразийския съюз. Доган пък води според проучаванията за президентските избори .Всичко е супер.