46

Анонимен

преди 8 години

Стига с тези глупости - гаранция, нали не е нормално нещо сега ремонтирано да е с кръпки??? Дали самоковската даскалица би се съгласила да си кърпи роклята или костюмчето, ако шивачът е объркал нещо!!!

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 16И двете, и двете!

44

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО ИЗСИЧАТ ДЪРВЕТАТА ПО ЦЯЛОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА РЕКАТА НА БУЛ. СЛРИВНИЦА - ОТ СТОЧНА ГАРА, ПРЕЗ БУЛ. ХРИСТО БОТЕВ И НАГОРЕ КЪМ ОПЪЛЧЕНСКА. СЕКАТ ПОГОЛОВНО, ЗДРАВИ ДЪРВЕТА, БЕЗ ЧРЕВОТОЧИНА, КРАСИВИ, ИЗЧИСТВАЩИ ВЪЗДУХА В НАЙ-МРЪСНАТА СТОЛИЦА В ЕВРОПА - СОФИЯ. КАКВА Е ТАЗИ СТРАСТ? КАКВО ЩЕ СЕ ПРАВИ ТАМ? ДА НЕ БИ БЕЗУМНИТЕ "УРБАНИСТИ " ДА ЗАКРИЯТ РЕКАТА И ДА ПРАВЯТ ГАРАЖИ, КАКЪВТО НАЛУДНИЧАВ ПРОЕКТ ИМАШЕ ПРЕДИ ГОДИНИ ЗА БУЛ. ЕВЛОГИ ГЕОРГИЕВ. ДОКОГА НЕВЕЖИ ЧИНОВНИЦИ ЩЕ УНИЩОЖАВАТ ГРАДСКАТА ПРИРОДА!

43

Анонимен

преди 8 години

Някой знае ли каква още дивотия и кражба на парите ни трябва да се случи, та най-накрая наглата самоковска *** да ходи да си копа картофите.

42

Анонимен

преди 8 години

40, ами така е, защото съвременните герберски некадърни.ци могат само да леят асфалт. Да построят подлез им се струва начинание, сравнимо по своята трудност и невъзможност с полет до Плутон:))

41

Az

преди 8 години

Проблемът на зелените релси са селяните, които непрекъснато минават по тях. Аз ако съм ще сменя тревата с бодлива тел - белким се научат тия селяци, откъде може и не може да се кара.

40

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО НЕ ГИ ПРАТИХТЕ ТЕЗИ ТЕСНИ СПЕЦИАЛИСТИ ОТЗАД НА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ В ГЕРМАНИЯ? В МНОГО ГРАДОВЕ В ГЕРМАНИЯ ИМА ТАКИВА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ И СА НА ПО 20 ГОДИНИ А КАТО ЧЕ ЛИ ВЧЕРА СА ПРАВЕНИ. САМО ЧЕ ТАМ НЯМАТ СЕЛСКА ДАСКАЛИЦА ОТ САМОКОВ ЗА КМЕТ А И НАЙ ВАЖНОТО НЯМАТ МУТРИ В ПАРЛАМАТА!

39

ШОПО

преди 8 години

До До 39Бате,у София я има,я нема 50 000 /петдесет хиляди/ софиянци...Другите сте,,селинджър,, от София и околностите...

38

Тинев

преди 8 години

Путин е виновен.

37

Наблюдател

преди 8 години

Важнато e че "правилните" фирми са усвоили едни ЕС пари с имитация на ремонт. Текуща ГЕРБ икономическа политика с която се и изчерпва.

36

Анонимен

преди 8 години

Гласувай пак народе за мафията наречена ГЕРБ! Всичко минало през техни ръце и на Тиквата се руши и краде, краде на поразия. *** си ,българино, за съжаление само ти остана у нас и така ще си живееш докато те яхат мутрите и герберските обирджии.

35

До 39

преди 8 години

Фъндъкова не е лоша,тя не разбира повечето неща за които отговаря.Иначе какво и е на женицата-миловидна,усмихната,ПОСЛУШНА...А защо софиянци я избират ли?Не я избират софиянци,а столичаните в повече,освен това избора е тотално манипулиран,както впрочем и всички останали избори.

34

Анонимен

преди 8 години

Има ли ремонт направен от герберските фирми,който да не е повторен???Докога ще харчат парите на народа за калпави ремонти???А ние докога ще ги търпим???

33

ххаха

преди 8 години

"Те не са лепени, а мушнати, смята строителен инженер." Е нямам думи кой точно строителен инж. би се изразил по този начин? :)

32

бай Петко

преди 8 години

Ако всичко ни е наред, няма да сме българи ...

31

Братчеда

преди 8 години

Качеството не е от значение,важно е НАШИТЕ фирми да печелят обществените поръчки по всички направления във всички градове!

30

Vihrogon

преди 8 години

Ремонта е направен от "Балканстрой"...Това мисля че казва достатъчно

29

До Анонимен 34

преди 8 години

Престой е времето, което пребиваваш на дадено място, предстоИ е думата, която ти трябва!!!!

28

Кореняк софиянец

преди 8 години

А бе до кога да ви обяснявам , че не са подходящи тия зелени релси! Лустрация за всички провинциалисти! София може да се управлява само от кореняк софиянци!!!

27

Анонимен

преди 8 години

"Руски паметник отново е в лошо състояние и то само четири месеца след ремонта за 3 милиона лева. Според експерти е възможно да пропаднат настилките, съобщава bTV.На много места пропадат плочките, не са направени плочките. Те не са лепени, а мушнати, смята строителен инженер. Ремонтът е за милиони, но не е добре фугиран, смята специалистът."..............Ъ??? #КОЙ "специалист" бре г-жо Славова? То бива тъпотия ама чак толкова.......