8

Анонимен

преди 8 години

Aкo "1984" на Оруел не се състои напълно, тогава се връщаме към "Животинска ферма", където всички са равни, но едните са по-равни от другите. В колониалното блато наречено ЕС всеки гледа да е по-тарикат от другия, а както е известно такива системи от социалистически тип не съществуват дълго. Скоро разпада ще е налице и ще повлече всичко надолу.

7

Анонимен

преди 8 години

До oт Сидни Ав$$тралияВие май нямате представа от Австралия, забравяте че този сайт може случайно да се чете и от хора наистина живеещи на този далечен континент. Изпаднали бачкатори няма. Всеки работи за каквото е учил или желае. Срамен труд няма. Наистина българската емиграция в Австралия е в по- добро положение,защото законите за работа и пребиваване са по стриктни и само след законно разрешение за работа или гражданство оставаш в Австралия- хора с признати квалификации и английски.

6

до Сидни

преди 8 години

Приятелю, ако ще и 10000$ да взимаш, ако си далече от роднини и приятели и цялото ти обкръжение са някакви лицемерни чужденци, благодаря. Има някои неща, които парите не могат да ги заместят. И аз живея в чужбина, но на три часа път от нас , а не на 18 часа както си ти. Вярно не взимам твоята заплата, но когато си поискам мога да съм близко до моите роднини и да прекарвам незабравими моменти с приятели, а това е по важно за мен

5

Ауслендър

преди 8 години

Не му се връзвайте на австралийската мижитурка... той в тоя форум си осмисля живота! Важното е да сме хора, независимо кой къде живее и колко печели... :)

4

до Сидни Австралия

преди 8 години

Нали знаеш, че последният костюм го шият без джобове. И милиарди да имаш от този свят си отиваш без 1 стотинка, слагат те в една дупка 2 квадратни метра, малко пръстчица отгоре и айдееее, лека ти пръст. Така че на никой не му пука колко пари имаш и как живееш, въпросът е как живееш и доколко живееш за другите хора, а не само за себе си, защото само това остава, след като те няма от този свят.

3

Анонимен

преди 8 години

Отстъпки, отстъпки...Абе тези *** в Брюксел да не смятат англичаните за толкова глупави, та не виждат, че Камерън само ги лъже и имитира преговори? И той е част от целия еврократски елит, дето си пълни гушата за сметка на народите. Ще видят те на референдума един мощен английски шут, ама са толкова убедени в себе си, че сега не го и допускат!

2

до Сиднито

преди 8 години

Не се притеснявай приятелю и ти няма да ги занесеш в гробището тези долари жив и здрав да си

1

Анонимен

преди 8 години

Gaat voor domme,homos.Erg grote klotzak!