19

Анонимен

преди 8 години

Нагли комунисти

18

1212

преди 8 години

Тая ми прилича на ВЕЩИЦА!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Кара кольо,света е пълен с убийци и терористи и колкото са по далече във времето толкова по размити са мотивите им.Ние съдим за тях по това,което сме получили като информация от някъде но едва ли можем да я обхванем цялата.Не е нормално според мен миналото да слага отпечатък върху бъдещето по такъв начин че да ни разделя/приказката за снопа пръчки може да не е само мит/,може би е нормално да намерим неща,които да ни обединяват.Ти как мислиш.

16

Анонимен

преди 8 години

Пасито иска да ни каже че е по-добре да изберем такъв Б-О-К-ЛУК като тази на снимката отколкото да не изберем никой. Аз съм точно на обратното мнение. Тази мър-ша по никакъв начин не може да направи нищо за България, тя няма и да се опита, сигурен съм. Комунистическите *** нямат нито род, нито родина. Такива изчадия като нея са СРАМ и ПОЗОР за България.Вън, уродливи болшевишки св-ини!

15

Ники

преди 8 години

Паси или е изкуфял или се прави. Бокова няма да бъде избрана защото е агент на Путин и твоят цар бандит е същият.

14

Караколю

преди 8 години

До Анонимен--7;Преди ДЕВЕТИ --1925 г при АТЕНТАТА в църквата СВ. НЕДЕЛЯ Комунистическите терористи убиха 30 ДЕЦА и 12 Генерали

13

Анонимен

преди 8 години

До 9. Много конспиративно разсъждаваш.Понякога нещата са много по прости.Не ги натоварвай с толкова предразсъдъци.Погледни ги от по добрата им страна.Извинявай ако те обиждам с разсъжденията си.Не е умишлено.

12

Анонимен

преди 8 години

Боксова християнска ли е?

11

БГ

преди 8 години

Напълно съм съгласен с 10 (Кожогризец); и както се вижда - не само аз. А защо я издигат, дали ще я изберат и кого ще изберат - тя това го знае по-добре от нас. А пък ООН - то е имало значение за известно време след 1945 година - сега където Юнеско, там и ООН - готови офиси за поколението на номенклатурата в страни като Бългаария.

10

bulgarin

преди 8 години

Tozi v kachestvoto na kakuv se izkazva?

9

граничар

преди 8 години

Ало Паси само *** ли ще номинираме ако я изберат ще бъде близо до децата си каква българка може да бъде тя след като няма за кого да се бори в България тя няма никого тук престанете с тези *** които само за облаги може да се натискат нямат срам нямат морал и ти Паси не си цвете за мирисане зада защитаваш една комунистическа ***

8

Анонимен

преди 8 години

Бокова ще бъде избрана само след договорка на Путин и САЩ. Реално нокой от останалите членове няма да я подкрепи. Ако не я изберат, пак ние ще сме виновни...че сме водили негатиивна кампания. А, Бокова, най хрисимата, ще се изкара жертва.

7

Кожогризец ООД

преди 8 години

И какво, ако изберат Бокова? Това как ще повлияе на живота на българските граждани? Нещо ще се подобри ли? Това е поредната синекурна длъжност, а ООН е организация със затихващи функции.

6

БГ

преди 8 години

до 7: виж по-добре какво пише за Георги Боков например в Уикипедия.Така е - от някакви високи съображения, които нямат нищо общо с политическите реалности - нито в България, нито навън - дъщерята не е виновна за бащата, но все пак всичко си има някакви морални граници - чак пък на обществена длъжност и то на такава позиция си е направо безобразие. В същност те онези навън са много наясно по въпроса, и щом я пробутват, значи не са и те много по-различни, така че - нищо ново под слънцето.

5

анонимна

преди 8 години

Соломон Паси си е истински комунист!а и сигурно му е обещано и пост!

4

Анонимен

преди 8 години

До 6. И преди 9-ти 44 е имало доста убийци.Даже и на деца.Ти от тяхното семе ли си?

3

Цитат

преди 8 години

Според него Бокова има реални шансове за поста, тъй като е дошъл редът на източноевропейската група. От източноевропейските страни тя е единственият кандидат със солиден трамплин, какъвто е ЮНЕСКО, изтъкна Паси.......КАКВО ЩЕ ПИШЕ КОГАТО НАШ,ТА КАНДИДАТКА СЕ ПРОВАЛИ С ТРЯСЪК........

2

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Човек който се разхожда с георгиевска лента из Червения площад ще стане шеф на ООН,когато костенурка даде вълна...

1

Анонимен

преди 8 години

Добре, че е Бокова, а не оная свинеподобната мъжкарана с изкуствената усмивка, която само подскача и бълва клишета.