24

Анонимен

преди 8 години

Мноо меринджей, малко бачкатор и те така. Явлението е наблюдавано най-добре при индианците и е известно като "мноо вожд, малко индианец". В Китай стана капиталистически социализъм, а при нас социалистически капитализъм. "Дайте да дадем" - вечно актуалния девиз.

23

ХХХ

преди 8 години

Продавам хАмерикански домати ...10 лв килото ! Смешно ли ви е ? Скоро като няма други и тия ще купувате ....викате че няма да ядете домати ? Ами като ви ударим един данък "отхвърлени домати" ще видим пак !

22

здрасти

преди 8 години

това може и да ти се случва ако живееш в Северозападнала България.. другаде не..!!

21

Анонимен

преди 8 години

Да речем, че купиш земя, насадиш е с лозя, след 5 г. очакваш първата реколта. Всичко е Ок, НО има едно голямо НО! Как ще си опазиш стоката, ако не си мутра? Идват и ти го обират на зелено. На времето имахме 2 декара лозе. До 92-ра-93-та год. беряхме все още, но след това край. Почнаха да обират наред лозята на хората. Не стига това, но и бетонните колове на оградата ги откраднаха заедно с телта.Как да гледаш питам.А изкупвачите при добра година ти дават жълти стотинки.Разходите не можеш си покри

20

Рали1

преди 8 години

До Бойко БорисовБългаринът може всичко!Наздраве с по едно домашно - моето е мерло червеното.И афуз /Болгар/-бялото.Било уж само десертно-виното е леко и пивко.Сама го правя и стар винар ме е признал.

19

Бойко Борисов

преди 8 години

Българина НЕ може да прави вино или ракия ! Българина НЕ може да произведе домати, краставици, марули или *** ! Всичко трябва да е внос ! Аз ако не погубя тая държава Бойко да не се наричам !

18

АТАКИСТ

преди 8 години

до 17Алжирката не е богат сорт грозде на танин? Това е все едно да кажеш, че Васил Левски е турчин.

17

Кратун

преди 8 години

Да речем че си опазиш гроздето, какво ще го правиш? Ще го носиш на монополистите да ти го изкупуват за жълти стотинки и да сеподиграват на труда ти? Да те изнудват, че ако не им го продадеш на тази цена ще изгние и ще го хвърлиш? Унищожиха дребните производители на плодове, зеленчуци и животински продукти.... сага нямало кой. Така е, не останаха.

16

Анонимен

преди 8 години

До САЩ 4, "Русия е виновна!"Наистина, Русия е виновна за всичко, и за вашата простотия , и за "младите искат по-лесен бизнес"... О, майка ни -България! Съжалявам...

15

АТАКИСТ

преди 8 години

до 17Алжирката я знам още под името Клименте! За едно и също вино говорим. Силно вино, което те омагьосва.Даже навремето се хвнах на бас с един авер заради това вино...преди 15 години. Каза ми че от един литър вино от това аз ще се напия ..с мезе...Изпих му 3 литра нея вечер с пастърма и му казвам да дава още вино в 6 сутринта...Нямаше завалията!

14

До АТАКИСТ

преди 8 години

Алжирката е известен още като Отел има различни разновидности, и не е богат на танини, това е директен сорт, забранен е за промошлено производство, защото в определени случай люспата му става канцерогенна

13

кики

преди 8 години

Атанас Табов е приватизатора на огромния Винпром Перущица.Закупи го на 30-40 пъти по-ниска цена със съдействието на Методи Андреев.Тогава седесар сега Гербаджия.Разпродаде всичко,което може да се продаде и от 200 работника сега има 15,които не получават заплати.Затова Перущица вече е изтрита от съзнанието на хората като град с традиции във винопроизводството.

12

Анонимен

преди 8 години

Ужким неискат па всяка година реколтата все по-добра и по-добра

11

АТАКИСТ

преди 8 години

До 2Нямам време да произвеждам вино за собствена консумация. Купувам си домашно от един чичак от нашия пазар- "Алжирка". Сорта е известен в югоизточна България. Но понеже е богат на танин, го спряха преди време по пазарите. Сега го купувам от този чичак с плътен превъзходен вкус- нелегално разбира се.Пия едно такова за Туньо!Голям!

10

Рали1

преди 8 години

"А какво трябва всъщност желание и любов"Отстрани погледнато-бодни пръчка - пий вино!От хубаво грозде,хубаво вино ще направим-не сме мързеливи и вкъщи си го пием домашното по дядовата рецепта!Но условия за бизнес в България има ли?

9

Анонимен

преди 8 години

Сакат да работат у офис, нищо след 10-ина години като турат. 4 диоптера и им се разлупа сърцето ще се сетат

8

Анонимен

преди 8 години

До САЩ "Нека България да стане Турска" Добре дошли, хубави ни съжители! България е вашата територия!

7

Анонимен

преди 8 години

Младите искат разни *** да не им съсипват бизнесът.Айде хубаво имаш някаква земя и почваш да се занимаваш с фермерство.По някое време идват *** индианци и изкореняват всичко.И какво?Полиция?Хахаха може би ще дойдат след няколко часа или дни.И да ги хванат кво?След ден ги пускат.

6

Анонимен

преди 8 години

И кой ще опази наесен лозята от каручките? А и Ку куневиц договори едни такива субсидии за селското стопанство, все едно че му сряза гърлото!

5

Анонимен

преди 8 години

Mnozinstvoto dneshni mladi sa edni mamini sincheta, negodni ni za rabota, ni za sobstveno semeistvo. Zatova izmirame.