42

65

преди 8 години

ще ходим гъгнещи сополиви и глухи.Голяма работа,ние и сега ходим болни на работа и се самолекуваме за да не вземаме болнични да не ни уволнят.

41

vivian

преди 8 години

с удоволствие ще спра да внасям здравни осигуровки.по-добре да си направя застраховка, поне знам, че при нужда парите ще отидат по предназначение и за мен.

40

някой

преди 8 години

Да режат, що да не режат. Те ушите не ни трябват, и да оглушеем не ни трябват.И гърлата и носовете не ни трябват. Нека режат. Накрая ще се хванем да си *** гърлата!

39

промяна

преди 8 години

Да се отменят задължителните осигуровки за здраве - защо плащам, като нищо не се получава???? Който иска да си прави застраховка - и застрахователят при нужда да плаща, както е каското за колите. Сега шепа партийни другари прибират парите на здравната осигуровка, а получаваме глупости, както е всичко в тази скапана и разградена територия!

38

Анонимен

преди 8 години

Повече от 50 коментара, а компетентните мнения са 1-2.

37

тихомир томов

преди 8 години

Правилен ход на управляващите ! Българите по -малко да слушат критики , да душат ГМО -та и други мръсотии и да не могат яко викат пред Парламента

36

Shark

преди 8 години

До 45 Кой го интересува че мразиш държавата и те е срам че си българин. Никой, застъпниците в парламента си продължават кражбите, нищо че ти ги мразиш, и че още хиляди ги мразят. И това ще е така докато мълчим и мразим по форумите. Не трябва да се срамуваме, че сме българи, трябва да се срамуваме от овчедушието си. Лично мен ме е срам, че се мълчи, че не се реагира, че имаме робска психика, от това ме е срам, а не че съм българин. Хайде да излезем като в Гърция, да видиш как ще напълнят гащите

35

НАРОДНА РЕФОРМА

преди 8 години

москов трябва да бъде публично обесен за да се насее страх във бойко и компания.иначе оправия няма на да има

34

ощетен е народа

преди 8 години

орязват здравето за да не налеят пари в бездънната каца на мвр.трябваше контрапростест на милиционерите.сега бойко ще ги прихвани от винетки.хражданска.данъци и здраве

33

Анонимен

преди 8 години

бай *** само ракия трошия и гиобек го интересува.друго не го вълнува

32

Анонимен

преди 8 години

Москов не става за *** за зеле. Но пък ако заболяваемостта от УНГ сред населението намалява с 20% да кажем, то автоматично парите за такова лечение трябва да бъдат намалени и пренасочени към други заболявания, които се увеличават. И в крайна сметка излиза, че медицинската общност няма далавера ние да сме здрави, защото тогава ще губят пари. Баму и реформата, баму и чудото

31

Анонимен

преди 8 години

Половината дейност на УНГ отделенията може да се върши в условията на доболничната помощ.

30

до 43

преди 8 години

и кво. големи разсъждения имаш. сиреч на следващите, няма да от народа.

29

Анонимен

преди 8 години

Как те мрразя, проокажена държаво, как само те мразя.Срам ме е, че съм българин.

28

АТАКИСТ

преди 8 години

Москов, как е новият дилър? Хваща ли стоката му? я кажи защо трябвало да си платя здравните осигуровки за 5 години назад иначе губя правото на БЕЗПЛАТНО лечение от държавата??? Кажи ти за овце ли ни взимаш? Гавриш ли се с нас? Кажи, бе!

27

Анонимен

преди 8 години

Комунистите докараха България до това положение и продължават нагло да стоят сочат с пръст другите . Ама така е, когато медиите са им подвластни, а голямата част от избирателите меко казано ограничени и лесно манипулируеми!

26

Анонимен

преди 8 години

Ще има наводнение от такива материали за здравеопазването в навечерието на вота! Колко е трудно да се досети човек!

25

Анонимен

преди 8 години

Реформата на Москов се свежда до 2 неща:500 милиона за устройства за пръстови отпечатации въвеждането на 2-ри пакет-услуги,защото при първия не получаваш нищо за парите,които даваш С една дума си даваме парите на вятъра и ако не си доплащаш ОФИЦИАЛНО,умираш

24

до 34

преди 8 години

Недей така, ако се разболееш от нещо по-сериозно ме съмнява, че ще изкараш 200-300 хиляди лева веднага. Лесно се говори така когато човек е здрав.

23

Анонимен

преди 8 години

Защо избирате тези десни партии, бе хора? Не се ли научихте за 25 години? Теглене на кредити, раздържавяване и усвояване докато земята не се разцепи и последната риза на последния бедняк не е паднала! На един евтин популизъм, 100 км пропаднала магистрала и 15 срязани лентички се връзвате да пускате грешната бюлетина. Да му мисли, който е болен. Беден, изпр.остял народ. Не мога да кажа, че си го заслужавате, защото такава орисия на никого не пожелавам.