105

anonimen

преди 8 години

Ама той вършил работа ли!? Не сме забелязали...

104

Анонимен

преди 8 години

Туй момче окончателно е минало на твърди наркотици- и остане ли без тях веднага започва да говори и прави простотии!За да можели да се лекуват и купуват лекарства,тоя абсолютен Д.ЕБИЛ щял да кара хората да се "качват" по "дървета на свързаностите"!Що за И.ДИОТЩИНИ?И откъде "дървета"? К.обурготски отдавна изсече дърветата от горите и ги изнесе за дървени въглища!Не знам какво е "дървета на свързване",но този политически О.НАНИСТ си е за истинско вързване или за натирване в гори Тилилейски!

103

ognyanz

преди 8 години

Май е по-добре да си даде оставката преди да си е свършил работата. Иначе здравеопазването ще закъса още повече.

102

Анонимен

преди 8 години

Ето още едно от постиженията на Москов:С близо 70% намаляване на парите за клиничните пътеки за "Уши, нос и гърло" предвижда Националната здравноосигурителна каса. Това предложение идва няколко седмици преди да се подпише Националния рамков договор.Браво .Браво.Хвала на този министър.Нали така господа от ДСБ и РБ ???

101

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 112А-а, по-добър е от тях, надмина ги, Драгалевецънт е зад гърба му. Със зъби и с нокти сега се стараят да съживят мумията, изровила трапа на България. Обезумели са от тази химера. Загубили са здрав разум. Ако изобщо са имали. А завчера пък, още една восъчна фигура рече: "Това, което е България сега, го дължим на Жельо Желев". Много точно казано! Ех, Паки, освен да цедиш сълзи и с..ли, трябва и да мислиш, какво казваш, и как ще се разбере в постигнатата реалност. А тя е грозна.

100

Анонимен

преди 8 години

До 234И отпечатъка ми ще го пази някаква фльорца с мозък на кокошка, която за един имплант не моя, а на цяла България отпечатъците ще продаде. Или друсан наркоман? Откъде знам, и кой ми гарантира, какво ще правят с моя отпечатък? Що за насилие и рекет над личността. ЗЛОВЕЩ ТЕРОР И ПОРЕДНИЯ, НАЙ-ГОЛЯМ ДОСЕГА ЗДРАВЕН РЕКЕТ, ТОЗИ ПЪТ ИЗЦЯЛО, А НЕ С "ЕЛЕМЕНТ" НА ТЕРОРИЗЪМ! Това действие е чиста проба терор - психологически, материален, физически! Настрани престъпната ОБИДА! А за обида има СЪД!

99

Анонимен

преди 8 години

На Москов дори по физиономията му личи, че се самоанестезира редовно.

98

Анонимен

преди 8 години

няма ли да похвалите Москов за продажбата на Токуда на турския холдинг Аджъбадем? Не може само критика, трябва и постиженията му да се отбелязватКво стана бе, Тикви - Токуда вече турска, ваксините турски ...

97

Не така!

преди 8 години

Г-н Министре, и аз за пръв път виждам отговор на министър не с "елементи", а изцяло в ненаучно-фантазьорски жанр и с грозно будалкане на българина, от няколко години твърдо на първо място по заболеваемост от страшните болести, по смъртност и по "оттегляне"на държавата от него. Ласкаете се като пионер в наглостта. Не, нагледали сме се на филантропи със служебни автомобили за 300 000. И не мислете, че припадаме от гордост след глуповатата манипулация, че "РАЗРЕШАВАМЕ НА ДЪРЖАВАТА...ОТ НАШЕ ИМЕ"!

96

Чориковски

преди 8 години

Скоро ще бъдеш изритан от ментора си,защото ти му прогонваш електората с *** си реформи.За малко време,Пепи успя да настрои половин България срещу себе си.За опозицията,това е добре дошло,защото си имат троянски кон в Борисовото правителство.

95

Браво

преди 8 години

От този овчар не ставате го направиха министър!Хубава работа,ама българска.Заслужавате си управниците.Още дълги години ще карате на фотосинтеза.

94

Анонимен

преди 8 години

Тоя плазмодий е за лудницата , а те го направиха министър

93

някой

преди 8 години

Тоя *** сайт,да не е на свинчо,разбирай ,Пеевски.На мама прасенцето.

92

пешо

преди 8 години

троловете гледам пак са налазили на цели орди... няма ли днес новини за путин, та москов коментирате?

91

ЦветанЦветанов

преди 8 години

готови ли са устройствата за отпечатъци в аптекитеда карам бабите с буса до аптеките да слагат пръстаза да си купят лекарстваПочвам с буса фирмен бизнес

90

Анонимен

преди 8 години

"Начи .... в края на Третия Мандат на Борисов 3 Дотогава ще го научим и да рита мач и да яде филия с мас.

89

Анонимен

преди 8 години

Няма турска ваксина в България, има същата френска ваксина, която винаги е била - Петре, именно ТИ каза че ваксината ще я набавим от Турция.

88

Жоро

преди 8 години

кат не ти житейска цел - ОСТАВКАда не стане като с вица за орешасрки - нали искаха оставка и ето - оставам.

87

234

преди 8 години

МАХАЙ СЕ БЕ ПЕТРЕ. АЗ НЕ ИСКАМ ДА СИ СЛАГАМ ПРЪСТА В ТВОЯТА МАШИНКА.В КОЯТО ДРУГИ СА БЪРКАЛИ...

86

Анонимен

преди 8 години

Този тип какво прави и какво си мисли да прави повече не ме интересува, за мен той с екомпроментира тотално, а о т разследванията с прословутите ваксини и нарушаването на законите и припряната търговия и прикрити зад фиктивни бартери търговски сделки без или с фалшиви документи мисля, че този трябва да бъде изправен да отговаря пред истински съд, и ако се докаже вината му (аз мисля, че той има такава), да бъде осъден! Жалка работа се оказа този - мислех си, че Лукарски е най-неприятният тип след Горанов в това правителство, и след вожда им Бойко Истината (дето за нищо я няма) разбира се, но