154

СМЯХ В ЗАЛАТА

преди 8 години

Евро и американски ГЕЬОВЕ! Гледайте много внимателно, да не ви се разпорят съдраните ***, че тоя път няма да се изправите. Връщайте се оттам откъдето сте дошли, че ще ви се съдерат терористичните съдрани ***.

153

276

преди 8 години

До АнонименОбясни го това на полуделите от русофилщина бг родни русофили в напреднала възраст и липсващи зъбки

152

Анонимен

преди 8 години

Всички ползват ИД за извинение за да подкрепят или нападнат някой в Сирия. Турците искат смажат кюрдските амбиции за държава, Русия иска да закрепи единствения си съюзник в района Асад, САЩ иска да наложи опозицията, саудитите се изживяват като лидери на сунитите и искат да накажат лидера на шиитите Иран. Въобще картината е толкова пъстра, че тази война ще си тлее още десетилетия, а срещу ИД реално никой не воюва, макар всички да се кълнат, че са в Сирия само заради тях.

151

Анонимен

преди 8 години

честита база на НАТО в Беларус на всички *** дори там не ви искат водкаджии

150

Анонимен

преди 8 години

във войната през1581 Турция изгаря москва армията на Петър първи е попиляна в Прутската война до такава степен че Петър първи БЯГА от бойното поле а жена му си крие бижутата в гащите на офицерите му Симеоновската гвардия 3000 души е изклана най позорно ОТ 500 татарски коници пленено е и знамето и АБЕ много неща не ви казват рашките НАЙ ВЕЧЕ от комплексарщина ХАРАКТЕРНА ЗА ТЯХ

149

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 8 години

До АнонименПишеш някакми небивалици. Аз такава история не съм чел, явно ти четеш турска такава, където от 25 руско-турски войни турция е спечелила 26,а ? Че то акот това беше истина турция щеше да владее света бе мушморок смешен.

148

Анонимен

преди 8 години

До ТУРЧИНТи си просто един СТРАХЛИВЕЦ и НИЩО повече. Даже не си заслужаваш времето което си губя с теб и твоето безсмислено съществуване. Радостното е, че руснаците ще отърват света от много такива като теб, а това ме прави щастлив.

147

Анонимен

преди 8 години

До ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ от 18 руско турски войни 11 ги печели ТУРЦИЯ и да изгаряли са москва както и са пленявали знамето на симеоновския полк от гвардията на Петър първи последния е БЯГАЛ с кафяви гашти от АСКЕРА през Прутската война НЕ СТАВА само с мамашистанска пропаганда уши чети и други работи

146

наздраве Българи

преди 8 години

какво ни пука за турция или за рашките да си се оправят както искат но в случая рашките сами си го вкараха малкия ги вкарва във война с целия свят

145

Анонимен

преди 8 години

До до 246 не думай най накрая 30 години по късно копирахте томахок и дъто. ще си скъсате от хвалби с калибара Големи комплексари сте това руснаците

144

преди 8 години

До АнонименНяма какво да ти доказваме ти сам ще се убедиш. туркиетата за пореден път ще бъдат припердашени от руснаците, но по хубавото е че въоръжават кюрдите, които ще ви довършат.

143

ик

преди 8 години

До АнонименТо е ясно, че ще пречиш, но ми е интересно твоя аскер дали са се запасили с достатъчно памперси?

142

Анонимен

преди 8 години

Руските платени хибриди отвориха дебелите секрети книги и изнасят военна информация с цел да ни докажат колко е добро и НЕПОБЕДИМО руското оръжие...айде няма нужда да ни обиждате, както и колите им така и всичкото им останало, не случайно путин за отмъщение над турците за свалянето на бомбандировача СУ им отмъсти само с война на думи с чушки и домати, за това че тези за руското оръжие и всичко останало за пенсионерите в клуба на атака ако обичате

141

преди 8 години

До ТУРЧИНА ти какво правиш на клавиатурата? Защо не си и ти там, че да намажеш и ти? Нали сте големи "храбреци" и ще смачката руснаците? Ха ха ха. Само като чуете за тях и ви треперят шалварите смешници. И ти си един пъзльо, ама на клавиатурата си направо Рамбо. Ха ха ха.

140

до 238

преди 8 години

Калибрите които поразиха целите си (потвърдено от от МО на САЩ, институция която разполага с технически възможности като спътниково наблюдение) бяха ДЕМОНСТРАЦИЯ, че Руските Въоръжени Сили разполагат с такова оръжие, да не забравяме, че демонстрираха и ракетите Х-101 с радиус до 5 000 км изстреляни от Ту 160 (Х-102 с радиус 5 500 км носи ядрен боезаряд).

139

Анонимен

преди 8 години

До до 240 самата гаубица пз 2000 я нямат имат оръдието и потурчена южно корейска установка Доста сходна като възможности с пз 2000 КОНКРЕТНО ЗА ТОЧНОСТА на простия арт боеприпас АМИ най голям е сред артелерийските системи ПРИМЕРНО ПОВЕЧЕ Е ОТ точка и искандер МАКАР макар че те не се водят артилерия

138

АЛО

преди 8 години

Що за хора сте само война приказвате. Ако мислите така жално на бъдещето поколения. От война печеливши няма особено с арабите. Някага да сте чели чули че Турция е проявила агресия към други страни или предоставила територия и бази за нападения. Всички да се изтеглят и оставят всяка една нация държава сама да решава съдбата си. Аман от псевдодемокрации.

137

до 236

преди 8 години

До 52 км, но с какъв боеприпас и колко струва той???С 155мм осколочно фугасни е около 40км плюс солидното отклонение при такова растояние.Благодаря за информацията че турците не разполагат с Pz 2000, но при положение че гърците имат... ще проверя все пак.

136

Анонимен

преди 8 години

Значи скоро руски туроператори ще приемат туристи в Малмарис,дано поне една джамия оставят за атракция

135

Анонимен

преди 8 години

До До 237 те щото калибрите поразиха нещо по различно е поне тези дето въобще паднаха в тази държава де