17

Анонимен

преди 8 години

Анатема за Меркел во веки.

16

дедо Ташунко

преди 8 години

Снимка на хитра бабичка. Хитра, като бременна ***.

15

GB

преди 8 години

Погледнато макроикономически, Германия е изнесла стоки за Великобритания през 2014 в размер на точно 84.1 милиарда евро, а е внесла едва за половината на тази стойност - 42.3 милиарда евро.

14

svet

преди 8 години

До Анонименaz sum v uk ot 4-5 godini kva kriza vidqhte tuk neznam

13

Анонимен

преди 8 години

Меркел е велика!

12

Анонимен

преди 8 години

Питам се кой от двамата изнудвачи е по-нагъл - Камерън или Ердоган. Бабичката я връткат както си искат кой откъде свари, а тя товари с обещанията си всички останали. Ега ти идеала, към който сме се стремили?

11

тя

преди 8 години

Скрий се ***! Не може да ти гледаме тъпата физономия!

10

Потъваме нормално

преди 8 години

Американците трябва да направят Хитлер национален герой. Заради него пропадналата им държавица стана световен лидер. След Втората световна е останала една работеща икономика - тази на САЩ. Без конкуренция и алтернатива, Щатите стават това което са - световна империя. В момента пак немец ще ги спаси от събуждаща се Европа. Меркел няма да предизвика война със съседите, но заради нея Европа се пълни с диви африканци. Тези същества ще предизвикат огромни проблеми и дори граждански войни.

9

Анонимен

преди 8 години

Меркел ***.

8

това си е

преди 8 години

Чист рекет спрямо другите и като се позамисли човек кому е нужна тази отколе умряла империя какъв точно и приноса за съюза освен да играе пета колона на братовчедите си от краварника да се махат като не им харесва прав им път.

7

Mish

преди 8 години

Brexit li?*ami Gerruss?!

6

е да де

преди 8 години

Ха-ха "останете активни в ЕС",че те са активни винаги са дърпали чергата към себе си както и в случая с претенциите им за изменение на правилата по техен тертип.

5

Анонимен

преди 8 години

Пишещия с главни букви, това че си червен *** се вижда от далече. Самата Меркел е соц произведение на ГДР това не ти ли е ясно.

4

Анонимен

преди 8 години

Моли им се да останат та да им изпрати малко от матеряла, а може и повече. Такава каша забърка и сега не знае какво да прави.

3

юбералес

преди 8 години

Британия е в наведено положение. Да избира: САЩ, ЕС, Русия. За първи път Европа е обединена и няма нужда от Британия. Никакви компромиси. Посоката на ЕС е към изток - Украйна, Беларус, Грузия.

2

Анонимен

преди 8 години

германия никога не е имала добри политици.трябва повече да се слуша британия и източна европа. едните имат най добрата дипломация,а другите са изстрадали мюсюлмански и комунистически нашествия

1

РЕАЛНО

преди 8 години

Тая кукундрела ще почне да се моли на всички да останат в Е.С.---защото евроскиптиците стават все повече в Европа---и точно заради НЕАДЕКВАТНАТА политика на Меркел и мал-оу--мни--ците от Брюксел....И заради подмяната на традиционните ценности....Европейците вече виждат,че с тази либерална и толерантна евро-атлантическа глупост--просто нямат бъдеще.......