14

ha ha

преди 8 години

Бута се еднофамилна къща и хоп кооперация с 20 апартамента с по 2 коли на апартамент, после до нея още една, и още една и в един момент няма места за паркиране, койе виновен. И всички гаражи на магазинчета или колата пред гаража. Като се раздаваха права за строяж, всички трябваше да са с подземно гаражи, осигурете на хората парко места после глобявайте. А, че има дето си спират където им падне е друг въпрос. А и за какво разширихте булевардите, да се използва само едната лента, другото паркин

13

65

преди 8 години

Какво-закъсали са за пари или са решили да си свършат работата????????

12

Tt

преди 8 години

А студентски град, кога ?

11

Анонимен

преди 8 години

Такава е заръката на боко харам.Мачкай народа,зада гое страх.

10

Анонимен

преди 8 години

Абе ***,вижте в Лондон навсякъде се паркира вечерно време,до 8 сутринта.А събота и неделя също навсякъде се паркира.ЕЕиииии никoй не мисли за народа,*** са всички политици и оправляващи.

9

Анонимен

преди 8 години

Пишещите тук червени каскети така и не разбраха , че нашия шофьор не го интересуват подземни паркинги . Той иска срещу вратата на кръчмата да му е колата та дано някой го види , че е велик .Иначе е лесно да се пише , направете паркинги , ама те се правят с пари и когато не стигат има приоритети .

8

Анонимен

преди 8 години

До dsdsadНали се сещаш, че тези същите има плащат мизерните заплатички, така че просто няма и да си помислят да се появят и пеша дори!

7

Q

преди 8 години

Общината вместо да инвестира в парко-места, подземни гаражи надземни и прочие, те купуват нови паяци и си мислят, че се справят с проблема на задръстена София и че стимулират трудовата борса , създавайки нови работни места..... Пълна идиотщина!

6

Глупости

преди 8 години

Какво ни занимават със тези нещастни софиянци!!!!! Затвор за политици трябва да има акция а не за простотиии

5

Анонимен

преди 8 години

Алоооо, по-полека с псувните, много сте невъзпитани! *** е срамна дума за тоя сайт, щото сигурно навява болезнени спомени от детството у цензуриращите тук.

4

Анонимен

преди 8 години

До dsdsad Не им стиска на ЦГМ да барат мутрите, щото бой ги чака. Е кифленските прахосмукачки е друго нещо...

3

Анонимен

преди 8 години

да обикалят през деня на основни пътни артерии едното платно е неизползваемо заради паркирали автомобили и кофи за ***. - бул. Евлоги Георгиев - след Орлов мост посока бул. Мадрид - ул. Андрей Сахаров - от там минава голяма част от трафика за Младост и градски транспорт едното платно до пазарчето е превърнато в паркинг и стоянка за таксита. - пак на Сахаров, но след новият мост посока Младост 2 е неизползваемо отново паркирани автомобили, паркинга продължава и нагоре по Св. Киприян и т.н.

2

ot 1

преди 8 години

Е, всъщност забравих, че вероятно въпросният мутробар се е договорил с ЦГМ и СО за това нещо, за да може елитът на столичния зоопарк спокойно да прекарва времето си там....

1

dsdsad

преди 8 години

Отидете на ул. Шипка, пред мутробара...там можете да видите всякакви видове ***, паркирали скъпи коли кой както и където му падне......ДЕНОНОЩНО. 3-4 паяка командировайте там и ще съберете за 4та линия на метрото, за отрицателно време...