52

матросчо

преди 8 години

След това действие, полицаите да не се чудят , че никои не подкрепя иначе правилните протести по закона им, и защо я подкрепяте тази, това не е ваша работа, да застане сама на пътя и да реве да си купуваме винетки - или отново се почна с палката хранилка - е, за това за сега ще си останете с 12 заплати, а може още повече да ги намалят, сами сте вече.

51

Анонимен

преди 8 години

Споко бе милиционери аз на моята винетка вече съм написал 2016-та,с МАРКЕР така че съм редовен.

50

duhku4e

преди 8 години

До АнонименВземам ъглошлайф,режа стъклото и като ме спрат,снощи я откраднаха, и така до безкрай,така се оправя положението!

49

С виневъд

преди 8 години

А бе *** , стига с тези протести ,дела -мела , не разбрахте ли ,че докато търпим тези прасета ,ще ни изядат и с парцалите бе ! Само сеч и Българска КОЛЯ да за тях ! Докато не ги изринем от оборите на жълтите прасета и ги транжираме ...така ще е ! КАЗАХ !

48

Иван

преди 8 години

Браво, дано проверяват старателно, както и дали не е залепена с целофан на стъклото. Европа си е Европа, защото няма ***, като тези писали по-долу

47

Анонимен

преди 8 години

Явно "свинетките" не се котират добре на пазара и търсенето е минимално.Какво ще последва?Масирана милиционерска акция както беше по Тошово време.Трябва да се мачка раята.

46

Анонимен

преди 8 години

Българина масово отказва да купува свинетки за по 100 лева, затова сега ще го страхуваме с масови проверки и репресии.Купувайте свинетки, Лилянчето трябва да захлеби до около 150 кила!

45

ДА

преди 8 години

Аз пък ще си купя една седмична и ще си карам с нея цяла година!Ако ме спрат,ама дали ще ме спрат!?Късмет!

44

Свинетка

преди 8 години

С ББ ще падне усвояване като за последно.

43

до 50

преди 8 години

Бойко , ти ли си ?

42

Анонимен

преди 8 години

Тва се и очакваше, а Лили винетката се покри, сега родната полиция която ни "пази "ще ни намрази и ние още повече нея . Сега още повече ще почнат чупенето на стъкла заради винетка, а дали АПИще ни плати счупеното стъкло и *** доказвай за винетката. Важното е да има глоби и приход за бюджета.

41

Анонимен

преди 8 години

А пък масирано няма да дам пари за винетка

40

naleg

преди 8 години

Има дело, което ще се гледа на 22.03.2016 за неправомерно вдигане на цените на винетките от Правителството. Заведено е от 100-тина будни граждани, ако съда реши, че цените са повишени неправилно Държавата ще върне ли разликата в повишението?

39

мишо

преди 8 години

Тиквата подлъгва разните *** да ни натресат по някой и друг данък а той ни лук ял нито го мирисал. Хитрец е ама откъде ще му се стресе и той не знае още. Мошеници-разбиха свестните фирми и останаха да дерибействат мутренските му фирми. Затова сме на такова дередже.

38

Анонимен

преди 8 години

Ако тук не слухтяха толкова много милиционери, щях да ви споделя как да се справите със ситуацията. А рушветчиите пускат за една двайска, огладнели са като хрътки.

37

Анонимен

преди 8 години

автомобилите на МВР са освободени за винетки по Закон,но имат ГО и КАСКО

36

Bobi

преди 8 години

Сега щях да плащам ергенски данък, ама сори женен и размножен съм от 20 години

35

Михайлов

преди 8 години

Ааа тез звездички не съм ги слагал аз друго имах предвид.

34

онзи

преди 8 години

До gogoСтава и с балсам за устни. Аз поне така карам, може и с лерило за хартия, ама трябва да го миеш от стъклото.

33

ОШЕТЕН

преди 8 години

До АнонименДОРИ ДА ИМАТ НИЕ ДАНЪКОПЛАДЦИТЕ ГИ ПЛАЩАМЕ