158

бесен

преди 8 години

Идва ми да се гpъмна че съм гласувал за герб. Но за кого да гласуваме като всичките са един дол дренки?

157

Анонимен

преди 8 години

Пей робиньо, в таз робска земя дано се наядат поне избраните от нас депутати. Вижте как самодоволно се усмихват от банките, изглеждат толкова доволни, че сме гласували за тях.

156

Анонимен

преди 8 години

Траи българино .мизерстваи докато умреш да видим кого ше управляват нашите скъпи управници

155

Анонимен

преди 8 години

До #200Учените в институтите са последна дупка на кавала. Само САЧК може да си избира новите членове! И ако веднъж и завинаги им се резне дебелия комат, това ще бъде най-безценният удар по корупцията в управлението на академията досега! Само дето хич не съм убедена, след като Серж и Боко се целуваха оня ден, че постановлението на Станишев може да се разкара.

154

Majoritarni izbori

преди 8 години

To im e za posledno...:-):-):-):-)posle v pandelata...:-):-):-):-)

153

Анонимен

преди 8 години

До Валя"Учените" от БАН сами определят академиците и чл. коровете!!! Никой не им е виновен, че предпочитат да уреждат доживот някакви смехурковци като Георги Марков например, отколкото да правят наука.

152

Валя

преди 8 години

До От австралиецДържа да подчертая дебело - не на АКАДЕМИЦИТЕ беше отказан бюджет оня ден, а на УЧЕНИТЕ! С вдигането на депутатските заплати академиците се уредиха предоволно! Разликата между учените в БАН и академиците вече е колосална! Скоро бюджетната субсидия на БАН ще стига само за техните пожизнени възнаграждения!

151

Зарязващ

преди 8 години

Тъй, тъй господа депутати. Е--те му май-ата на това стадо. Овцедушен народ, а? Крадат го, низвергават го, мамят го, а той / българина / я изблее я не. Пълнете си гушите на спокойствие.П.П. Не гледайте по форумите какви " ЮНАЦИ " има. Смели са, защото се крият зад топлото дупе на жената. Но, но гледат все някой друг да им свърши работата.Г-а депутати, що не въведете нов закон: Онождане , / по депутатско право / на женките им.Пак няма да изблеят, а на бас.Тъй, че дерзайте.

150

От австралиец

преди 8 години

Явно на българина му харесва след като търпи това положение и още повече че има пресен случай на отказ на академиците да се увеличи заплатата а на *** политици се само увеличава. Що за безумен народ, който търпи да живее в чалга и мизерия.

149

Az

преди 8 години

Няма такава изпростяла нация, и това ни е малко!

148

Globalfix

преди 8 години

Къде са депутатите? Виждам снимка със затлъстели маймуни.

147

Аззззз

преди 8 години

Слави Трифонов има една много точна песен НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА. Това е за съжаление.

146

Анонимен

преди 8 години

..колко може да търпи българина ,нямам думи,заспали заспали..

145

Хоуп

преди 8 години

С кръв сме си извоювали свободата Турция , сега отново с кръв трябва да си я извоюваме , обаче този път от "нашите" управници. Направихани роби в собствената ни държава, за което и ние си имаме вина, че ги търпим.

144

българоубийци

преди 8 години

Българският политически "елит" е най-долната, нагла, некадърна, продажна, паразитираща *** в света! Как може след като голяма част от народа едва оцелява те богоизбраните лайняри да си вдигнат и без това незаслужено високите си заплати?! Но така ще е след като ги търпим. Тези гнусни предатели трябва да се дерат живи!

143

есперкт

преди 8 години

За лекарства и свещи да ги дават.

142

Анонимен

преди 8 години

Бойко е "***" и се грижи да плащат добре на другите "прости" хораЗащо да плащат на лекари, учители и учениГоворят за кризаСамо за мутроолигарсите няма криза

141

Анонимен

преди 8 години

Свещи да си купят....народа тъне в глад и мизерия

140

дедо

преди 8 години

Ако възнагражденията в обществения сектор спаднат-дали дупедатите ще си намалят заплатите.

139

Валя

преди 8 години

За учените това е двойна ГАВРА!. ... Имаме си още към 50тина депутати-академици, плюс още около 70 член-кореспонденти (с добавка към пенсиите 1/3 депутатска)... Не стига, че е мизерен бюджета на учените, ами и от него ще трябва да им платим пожизнените възнаграждения за над 2.3 млн. лв!!!!