25

anonimen

преди 8 години

До Анонимен Б А НЕМА СИЛИ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ БЬЛКАРИЯ КАМО ЛИ ДА ИДЕ ДО ИСТАМБУЛ

24

Бобо

преди 8 години

Наборна армия,и спешна мобилизация!

23

матросчо

преди 8 години

Още малко да се чудят и след това няма да е нужно.

22

Анонимен

преди 8 години

До Мвр доказа че неможеИменно! МВР не може! Възстановяване на граничната охрана от "онова време", подсилена с новата техника!Стената е необходима и може и да не е желязна. Охраната - да, трябва да е "желязна"! А наказанията за престъпниците - жестоки!

21

Ас

преди 8 години

Армията трябва да има правото при всяка заплаха за националната сигурност да предприема всякакви действия за ликвидирането на опасността, без да чака някой "орган" да решава дали, как и до каква степен!Мигрантите са агресори, организирани в чужда държава! Действията са описани като агресия от ООН! И всяко масово нахлуване на територията ни трябва да се прекратява със силата, достатъчна за това!Изграждане на стена отдавна е необходимо и няма нужда "НАЧАЛНИЦИ" да го позволят!Орбан е прав!

20

Loladimola

преди 8 години

Vai, askera po-zle oblechen ot nashestvenicite...bejancite sa vse s puma, adidas, nike....i rakavici imat daje

19

Garmen

преди 8 години

Auuuuu, s letni shapki i letni tekstilni obuvki li sa tasi zima natovskite askeri v bg?!:-):-):-):-):-)

18

Ангел

преди 8 години

Истината е в частния сектор.Нека "доброволци" да се организират да "регистрират на место" нарушители,с правото да за ги "обискират" и "глобяват на място".След което да ги "респектират" и "екстрадират".Разбирай - лов,обир,бой,изхвърляне зад граница....Желаещи ще има- от скинарчета до шведи....Конкуренцията ще води към съревнование и високи резултати.Въведе ли се- след месец и един няма да смее да наближи браздата.Челният западен опит на кралица Елизабет: пирати- патриоти!

17

ТурчинА

преди 8 години

Турция има добър шанс да постигне всичко което иска от България. Тази територия управлявана от сбирщина от политически *** и алчни късогледи политици е шанс за Турция. На Турция е нужен конфликт с България и тя ще си го създаде. Източна Румелия принадлежи на Турция. Това ще е компенсация за Кюрдистан.

16

Не сме наивници

преди 8 години

Не разбирам кого плашат с тия мигранти.Те завалиите въобще нямат намерение да остават у нас.Щяла Турция да ги пусне.Ами и ние ще ги пуснем.Трябват им 8 часа да влезат и да напуснат.А това,че армията щяла да пази границата е смехотворно.Ние отдавна нямаме армия.

15

432

преди 8 години

Това е превръщане на армията в горски стражари и пълна деквалификация!Армията следва да се готви за бой с друга армия на най-съвременно ниво,а не да гони Михаля по горите!Това решение е фундаментална грешка-вместо да я увеличат и модернизират те превръщат войниците в горски кокошкари!Срам!Ликвидират и малкото останало годно за отбрана!

14

se

преди 8 години

След разрухата на границата пак ще върнат доброто старо време с кучетата, браздите , кльновете и минираните полета.А защо трябваше изобщо да ги премахвате??? демократи разбойници.Сега ако възстановите и СС20 тогава евала. Станбул ще трепери от българската мощ.А и фрегатата ДРЪЗКИ е страшилище за чуждите нашественици по море и суша...

13

Андреев

преди 8 години

Опасност за националната сигурност има, но това не са емигрантите, а корумпираните образувания, наречени - партии. Така че остава българската армия да се самосезира и да предприеме действия против тях.

12

запасняк

преди 8 години

Абе джурналята то,че армия нямаме си е вярно,но като пишете за българската такава поне снимката да беше на български войници или вече и това са ви забранили да правите.Доколкото решението да се праща войска по границата напишете нещо си за ГлавнокомандващиО плевел нали онова недоразумение беше против с измислени доводи или сега си е сменил угодническата позиция.

11

А

преди 8 години

ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ С КАКВО С ЦВЕТЯ И РОЗИ ЛИ БРЕ ??ИЛИ БЕЗЗАЩИТНИ ПОДВИЖНИ МИШЕНИ.. БОСТАНСКИ ПЛАШИЛА ..Я ВСИЧКИТЕ 240тулума И НА ГРАНИЦАТА..

10

Анонимен

преди 8 години

Бежанци от Турция няма и така че всички барабар жени и деца просто трябва да бъдат връщани на Турция като нарушители и на турската и на българската граници, иначе се счита за нападение на Турция срещу България и тогава и нашата армия ще може да навлезе до Истанбул например.

9

ОР

преди 8 години

Да се чете долу не МВР войски, а Гранични войски, които бяха под шапката на МВР! Някой може да не знаят, но и строителни войски бяха под шапката на МВР.

8

ОР

преди 8 години

Много хора бъркат ролята на армията, а тя НЕ Е да пази границите! За границите има гранична полиция и жандармерия. Дори по времето на комунизма армията не е пазила границите ни, а МВР-войски, които се водеха под командването на министъра на МВР, а не министъра на отбраната. Така, че всяка жаба да си знае гьола! Да използваш войската за подобни несвойствени дейности е престъпление. А да ще променят закона, за да не е престъпление. Абе то армия не остана бе, а МВР е с двоен щат. Срам и позор!

7

Ха,ха,хааааа

преди 8 години

На България ---АРМИЯ И НЕ ТРЕБВА.НЕМА ДА МОЖЕ ДА Я ИЗХРАНИ !БЪЛГАРИТЕ --СЕБЕ СИ НЕ МОГАТ ДА ИЗХРАНЯТ....ТА АРМИЯ ЛИ...??!!!ТО , ТОГАВА , АРМИЯТА ---ШЕ ТРЪГНЕ ПО ПРОСИЯ И ПЛЯЧКОСВАНЕ.....!

6

Анонимен

преди 8 години

Като им се обадят от Брюксел или от бункера , ще забравят за всякакви правила и армии ! Какво може да се очаква от слуги без достойнство !Без да им наредят господарите ,тези нищо няма да направят !