14

Деница

преди 2 години

Ползвам този калкулатор за отчитане на калории https://otslabvai.net/articles/kalkulator-za-kalorii/ показва колко калории трябва да се приемат на ден за поддържане на килограмите, за отслабване и напълняване.

13

Ива

преди 6 години

До АнонименСамо дето статиите не ги пише той, а има жена, на която плаща за това.

12

Анонимен

преди 8 години

Ако икскате да отслабнете и да изчистите организма си от токсини пробвайте това metsababa.net/forum/viewtopic.php?f=2&t=28 поне на мен ми помогна да сваля крилцата от 86 до 60 . Трябва само воля и желание. :)

11

от 12

преди 8 години

И аз мисля че няма полза от тренировките ама то проблема излезе че и приятеля ми тренира и не се вижда много резултата.

10

Анонимен

преди 8 години

Само едно не разбрах тоя мисли че това ще ми помогне ли да бия приятеля ми на тенис или не.Нещо не хванах как определя по добрите резултати. Че и успя да определи че ги няма.

9

нИЯ

преди 8 години

Момчето ми беше колега в университета. Пичага е. :)

8

Анонимен

преди 8 години

Mного озлобени и долни душици влизат в тоя сайт. Мързеливи отпуснати тюфлеци, които освен да обиждат и избиват комплекси друго не умеят. Това младо момче си върши много добре работата, чел съм доста от статиите, които публикува и по мое мнение си разбира от работата. А вие си изливайте жлъчната пумия и без това по цял ден не си вдигате хемороидните *** от компютрите !!!

7

Анонимен

преди 8 години

Добре, че има гугудки като тая на снимката, че да ми кажат как да тренирам и какво да ям.

6

Калоян

преди 8 години

Иначе е много добре написано и интересно.

5

Калоян

преди 8 години

Криси линк просто няма. Оправете го де :)

4

Хах

преди 8 години

От личен опит знам , че храната е най-важното в регулирането на теглото . Скъсвал съм се от тичане и тренировки и в същото време съм ял повече от колкото трябва - резултата е нулев. Докато при съвсем леки натоварвания и ограничаване на приема на *** и газирно , сладко и т,н , резултата идва много по-бързо

3

Анонимен

преди 8 години

това на снимката не ми прилича на "специалистът, за който всек и мечтае" Не преувеличавате ли? Поредния набеден експерт, дайте да видим какво е завършил, каква му е специалността или у нас всеки може да се занимава, с това, с което не трябва

2

Язека

преди 8 години

"Необходимо е да замените преработените, бедни на нутриенти храни с истински такива." Ама така кажи, веее...Ей ся вечи та разбрах.

1

Hiperlink

преди 8 години

Криси мама, линка го няма. Не можем да видим другите 6...