20

Анонимен

преди 8 години

Европа как сама си го.... с тези емигранти,не е истина.Добре че не искат да идват тук....засега

19

Анонимен

преди 8 години

А от България кога ще си тръгнат не само иракчани а и всички араби.Да ги предвожда Нидал Алгафари и *** която им съдейства да влиза нелегално у нас.

18

Анонимен

преди 8 години

Тези неграмотници не са виждали географска карта, преди да отидат във Финландия.

17

Анонимен

преди 8 години

Добре дошли са в България. Скоро ще се стопли. :)

16

Анонимен

преди 8 години

Ако им спрат изръжката /която е за сметка на финландския данъкоплатец/,може и всичките да си тръгнат.А това ще бъде още по-добра новина от днешната.

15

Анонимен

преди 8 години

До ИзвинетеСЛАВА РУСИЯ СПАСИБА БРАТУШКИ!!!!айде и ти като мигрантите да се прибираш обратно в Азия

14

койчо

преди 8 години

Няма как да висят по улиците и градинките и да задяват жените, !!!И в България е студенооооооо!!!

13

циник

преди 8 години

Някакви хорица ореваха света като си бършеха крокодилските сълзи с някаква си европейска харта за човешките права и призовават, не, направо задължават да сме толерантни и кланещи се на някакви си евро-атлантически ценности. Взимат луди пари за да налагат тези ценности, а обикновените хора да им се кланят без пари, или ще бъдат заклеймявани като ксенофоби, расисти, ислямофоби, националисти или направо нацисти и т.н. Все тая! Платените тoлерасти да правят супата да изстива по-бързо!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Във Финландия е студено и няма как да хвърлиш дюшек под храста или под дърво в парка и да се разпищолиш.

11

Анонимен

преди 8 години

На влизане бяха сирийци, бягащи от сатрапа Асад, а сега се оказаха иракчани.Кога трябва да вярваме на фалшифициращият фактите западен печат? На влизане или на излизане?

10

ha ha

преди 8 години

След като искат да се върнат в Ирак, да разбираме ли, че живота който се води по време на война е по добър от живота във Финландия, то ако е така да ти и стандарта в тази страна, семо дето ги хвалят, че са по добре от нас.

9

Ф.С.В

преди 8 години

Лапландия не прощава на никой - когато стане -35 градуса - дори Дядо Коледа не може да помогне на черните "сладоледи" застанали неестествено в снега и зяпащи за някой чувал с пари падащ от небето хаахахаххаахха

8

Извинете

преди 8 години

Само ревахте без причина подпалвачите на Европейската идея,подплатени финансово от ФАЩ, до няколко години всички тарамбуки емигранти ще се приберат по родните си места,ЕВРОПА И РУСИЯ ОТНОВО ЩЕ ЖИВЕЯТ ВЪВ БРАТСКИ СЪЮЗ.ВЪН АМЕРИКАНСКИТЕ ОКУПАТОРИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ КОНТИНЕНТ!!!!СЛАВА РУСИЯ СПАСИБА БРАТУШКИ!!!!

7

Анонимен

преди 8 години

Никакви бежанци и мигранти, а нелегални имигранти и туристи, търсещи държавни помощи, подпомогнати от нео-марксистките идеи на политиците, допуснали това престъпление.

6

бобо

преди 8 години

Горкичките инждинери,лакари,икономисти и др.образовани и начетени кадри.Те не знаеха ли,че на север е малко по-хладничко.И дори има сняг.

5

Анонимен

преди 8 години

до 2Прав си за много неща, но нека да бъдем реалисти и да казваме истината за мигрантите. Повечето такива не знаят какво е течаща вода от душ, ти говориш за тоалетни. Голяма част от тях не знаят що е това електрически ток, живеят в землянки и са много близо до определението диваци. А то половината ги изкараха инженери с по няколко висши образования. Цензурата и пропагандата на запад достигнаха върховата си точка с мигрантската криза.

4

Европеец

преди 8 години

Браво на мигрантите, дано и другите вземат пример от тях и да си ходят при техните жени и спрат да тероризират европейските. Явно има резултат от патрулите на Soldiers of Odin във Финладия.

3

анонимен

преди 8 години

Само да внимават да не объркат пътя през Русия, че може да хартисат половината. Там се са с толкова промити мозъци като в ЕС

2

един друг

преди 8 години

Да не се връщат!

1

Анонимен

преди 8 години

Дай Боже студ, без дъжд ще се оправим.