46

анонимен

преди 8 години

До Един от Северозапада СЕГА ВЛАСТА НЕ ДАВА ШАНС В РЬЦЕТЕ НА НАРОДА ДА ИМА ОРЬЖИЕ ДОРИ И ЗА САМООТБРАНА===ОСВЕН НЕЗАКОННО ДА СЕ ВЬОРЬЖАВА И ДА СЕ БОРИ ПРОТИВ ,,ЦЕННОСТИТЕ НА АМЕРИКА И МЕРКЕЛ

45

Да, ама

преди 8 години

Все пак си остава въпросът, като са толкоз зле, защо наемат селскостопански работници от България, а не си запретнат ръкавите и не излязат на къра сами.

44

А у нас

преди 8 години

Протестират срещу облагането на финансирането от еврофондове. У нас то се облага с данък общ доход, поне това за земеделските стопани. Освен това протестират срещу внасянето на по-високи суми в пенсионния фонд. И у нас земеделецът е длъжен да се осигурява, ако е по-дребен, осигуровките му изяждат субсидията.Не знам кои от тези задължения са европейско изискване и кои зависят от правителствата.

43

Алекс

преди 8 години

До ВаимсЧе си тъ.па.нар е ясно, ама поне се ограмоти малко за разликата между "и" и "й". Срамиш паметта на велик писател с неграмотния си ник.

42

Анонимен

преди 8 години

всеки ,който е работил на Крит или познава грък от Крит ,знае колко са корави ,сурови и твърди критяните .Разказвали са ми , как по време на 2рата световна война са убивали с камъни немците когато са скачали с парашути .На Крит всеки има някакво оръжие .Не си заключват къщите и ги е страх само от Бог!Сурова земя със сурови хора!

41

Ваимс

преди 8 години

После държавата ще тръгне надолу, социалните дейности ще бъдат орязани, заплатите и пенсиите ще са ниски, приватизации и т.н. и ще дойде време да им орежат и техните привилегии и заплати. Тогава ще реват като малки деца. Но да си спомнят за този момент когато играха на верен и безпринципен слугин***ж на управляващите и действаха срещу народа и да разберат, че вината за последвалата мизерия е тяхна защото те попречиха на промяната идеща от хората да се случи.

40

Ваимс

преди 8 години

Полицията обикновено си е слугин***ж на управляващите, не мислещи р0би. Сега пречат на демонстрациите чиято цел е да спре потъването на държавата Гърция в мизерията в която и ние попаднахме. Ще си пеят песнички като "кой сега е номер едно" когато са изправени пред невъоръжени хора, хора които не им мислят злото а искат да сменят системата за доброто на всички докато те използват срещу тях насилие с палки, газ, водни оръдия и тактики за разпръскване.

39

Анонимен

преди 8 години

Гърция отдавна е субсидирана държава причината за това е че трябваше да демонстрира предимствата на капитализма ,така че си те са свикнали да бъдат субсидирани и си търсят начини да бъде така.

38

Бай Ганьо

преди 8 години

Лошото при нас е , че искайки да се изравним с гърците, се мъчим да ги принизим до нашето ниво !

37

Не протестиращ

преди 8 години

Отивам да лускам рикия с аверите. Вие тук си спорете за глупости!

36

Анонимен

преди 8 години

Храна има, пари няма. нищо, скоро ще има пари храна няма и вода няма да има

35

Анонимен

преди 8 години

Гърция ке стане Сирия ЕС скъпо ще плати

34

пръц

преди 8 години

По българските села,бедност,мизерия,извращения и убийства.Нашите майки и баби биват клани и насилвани.Никакви протести и вяра че може да се направи нищо.Коравите български мъже които на маса изпиват по литър ракия и искат гърците да са като тях,щото това било правилно.Големите българи които мразят гърците защото затворили границата в собствената си държава.Ав тяхната държава потоп.България вече я няма.

33

пенс

преди 8 години

Нас ни "таковат" ежедневно, но ние се опитваме да си притъпим болката в аналното отверстие с мисълта, че съседен народ си има някакви проблеми. БГ пенсионер съм и се надявам да имам проблемите на гръдкките си колети

32

Анонимен

преди 8 години

В БГ защо не протестират фермерите, гладните? Ааааа май нямаме нито фермери, нито гладни!

31

Анонимен

преди 8 години

И там ли са платили на агитките :) Гърците само сопа ги оправя. След някоя година пак ще идват да ни копаят картофите в Родопите, както едно време!

30

С това трябваше да..

преди 8 години

започнат - да си протестират в Атина срещу правителството, а не да ни блокират границите!

29

10% от БВП

преди 8 години

на Гърция отива за пенсии, или иначе казано гръцка пенсия е почти колкото немска. А дали гърците са поглеждали БВП -то на Германия? или да си направят сравнение на маслинената икономика с тази на немците ако искат. Резултата ще е същия. Скоро пак ще има по 60 евро на ден по банкоматите. После по 30, 20 и така... Успех им желая със стачката и после след новите избори - с новите ***, които без съмнение ще си изберат.

28

taz

преди 8 години

В бг е много хубаво и народа е щастлив. Има и някои нещастници, които тролят, но те се броят на пръсти.

27

Трафопост

преди 8 години

Какво очаквате от народ, на чийто език думата за банка е "трапеза".